joi, 29 august 2024

Bătălia

O bătălie îndelungată a ajuns la finalul său în acest tărâm. Prăpastia dintre cei înzestrați cu suflet și cei lipsiți de suflet este văzută și simțită la grade de neignorat. Acum câteva nopți, în timp ce pluteam între somn și veghe, o serie de fulgerări sau viziuni mi-au apărut în ochiul minții. Chipuri de oameni care țipă și urlă de groază și durere. O viziune infernală de groază.

Împreună cu ea a venit un sentiment de osândă iminentă și teamă. Acea senzație de scufundare în plexul solar. Am recunoscut-o imediat ca fiind un atac demonic, o posibilă implantare telepatică vizuală și voci în cap. M-am ridicat repede și am început să mă rog la sursă și să vorbesc conștiinței mele mai înalte și echipei mele spirituale, precum și propagatorilor acestui atac. 

Am cerut imediat aspectelor conștiinței mele extinse să prindă și să îndepărteze orice sau pe oricine era responsabil de această invadare. De asemenea, am mustrat și i-am ordonat acestei forțe atacatoare să iasă din spațiul meu și le-am făcut cunoscut că sunt în directă violare a suveranității mele și a liberului meu arbitru și că vor înfrunta întreaga urgie a conștiinței mele pentru această încălcare. Am făcut și exerciții de respirație și meditație, împreună cu curățarea energiei ca să mă resetez. În câteva minute, sentimentul a dispărut. 

Împărtășesc asta pentru că ceea ce am experimentat este o temă foarte comună pe întreaga planetă în aceste vremuri. Primesc aproape zilnic mesaje de la oameni care sunt sub atacuri psihice, telepatice, spirituale și de magie neagră. Este un semn al vremurilor, pe măsură ce intrăm în faza de crescendo a acestei bătălii asupra sufletului și conștiinței. Cei lipsiți de suflet au nevoie de energia celor înzestrați cu suflet ca să rămână animați.

Ei pot să se hrănească cu această energie doar atunci când suntem fie blocați în stări emoționale de vibrație joasă, fie când ne supunem și le dăm permisiunea să ne acceseze energia și spațiul. 

Tratați-vă energia, sufletul și conștiința ca fiind cea mai înaltă prioritate. Nu permiteți în spațiul vostru nimic care să vă perturbe conectarea cu sufletul și sursa. Nu uitați niciodată că sunteți un spirit nemuritor care trece prin acest tărâm pentru un scurt moment din eternitate. Nu sunteți mai prejos de niciun alt spirit din creație. Comandați-vă spațiul și creșteți-vă conectarea cu esența voastră nemuritoare. Lucrurile vor deveni din ce în ce mai intense. Conectați-vă cu focul nestins al spiritului vostru și detonați-l în acest loc. Sunteți o forță formidabilă de care trebuie să țineți cont.

 

Tone Mellard

 

Traducere Monica Poka

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.