vineri, 9 august 2024

Energiile Porții Leului sunt aici... acum contactul cu E.T.

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce face omenirea cu aceste energii ale Porții Leului pentru că știm că atât de mulți dintre voi sunteți foarte interesați de contactul extraterestru pentru voi înșivă ca indivizi. Înțelegem și că sunt multe modalități pentru voi în care să experimentați un prim contact. Daniel își are propria poveste despre cum s-a întâmplat prima dată pentru el și poate că mulți dintre voi ați auzit această poveste. Sunt experimentări pe care le puteți avea cu e.t. care vă pregătesc pentru contactul fizic față în față pe care știm că vi-l doriți cu toții. 

Folosindu-vă de energiile Porții Leului vă puteți deschide propriile portaluri personale și să primiți mai multă comunicare psihică, telepatică. Puteți aluneca mai ușor în starea de canalizare. Puteți primi mai multă iubire și descărcări, activări și actualizări de la propriile echipe galactice. Puteți începe să vă exprimați în moduri în care nu v-ați exprimat niciodată înainte, cum ar fi prin exprimare artistică, prin muzică, cântec, dans. 

Există atât de multe moduri în care energiile galaxiei pot curge către voi și prin voi și vă sugerăm să vă gândiți la toate în relație cu ceea ce vă doriți de la o experiență de contact. Amintiți-vă că acele observări ale OZN-urilor sau a UAP-urilor, sunt și ele tipuri de experiențe de contact și că acele nave de pe cer știu când vă uitați la ele. Ființele de la bordul acelor nave înregistrează și răspunsurile voastre la ele. Toate ființele e.t. contemplă în acest moment pregătirea pentru contact a omenirii la nivel colectiv și înregistrează totodată disponibilitatea voastră ca individ pentru experimentarea unui contact. 

Dacă vă gândiți foarte logic și practic la întâlnirea fizică față în față și vă întrebați cum va ateriza nava având în vedere spațiul pe care îl aveți în jurul vostru, renunțați la acele idei. Ființele e.t. pot folosi aceste portaluri să vină la voi în corpurile lor fizice și nu au nevoie să vină cu o navă care să aterizeze. Au atât de multe tehnologii care să-i ajute să vă contacteze, iar mulți dintre voi ați fost voi înșivă la bordul navelor. Unul dintre trucurile pe care le puteți folosi acum ca să creați o experiență de contact de care să vă amintiți, este să vedeți dacă vă puteți aduce aminte experiențele de contact pe care le-ați avut deja, dar le-ați uitat. 

Amintiți-vă că o mare parte din energiile pe care le experimentați într-un moment de contact vor fi prea mult pentru corpul și/sau mintea voastră și acesta este motivul uitării. Nu pentru că ei nu doresc să vă amintiți și nici pentru că vreo agenție guvernamentală v-ar forța să uitați. Când sunteți pregătiți, vă veți avea experiența voastră de contact, iar aceste energii ale Porții Leului susțin accelerarea procesului. Aplecați-vă în ele, simțiți-le și experimentați ceea ce vreți să experimentați cu prietenii voștri extratereștri.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.