vineri, 30 august 2024

Asigurați-vă contactul fizic cu ET

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Avem un interes foarte mare față de ceea ce se întâmplă acolo pe Pământ, pentru că, în multe privințe, este o reflectare a noastră înșine. Întotdeauna privim la ceea ce putem vedea în afara noastră ca reflectându-ne ceva, ceva ce avem nevoie să vedem. Acum, desigur, suntem cu toții interesați să vă ajutăm pe toți, și acesta este un alt motiv pentru care ne concentrăm atât de mult asupra planetei Pământ, dar recunoaștem că ceea ce vedem ne arată ceva la care încă lucrăm în ceea ce ne privește propria evoluție spirituală. 

Și noi suntem încă în proces de evoluție și este posibil să vedem în tărâmul vostru ceva față de care încă purtăm un strop de judecată și, prin urmare, știm că trebuie să ne clarificăm asta. Vă încurajăm să faceți același lucru, mai ales când priviți la credințele altora, la acțiunile altora, la afilierea politică a altora. Mai aveți încă multe de făcut ca să treceți peste judecăți, rezistențe, resentimente, tot ceea ce purtați în voi și care nu vă mai servește și trebuie eliminat. 

Acum este un moment minunat să faceți acest lucru, pentru că vreți să fiți cea mai clară și curată versiune a voastră pe măsură ce vă angajați în întâlniri extraterestre în planul fizic. Când stați în fața uneia dintre aceste ființe, vreți să fi dat deja drumul la tot ceea ce v-ar împiedica să aveți o experimentare pură a acelui alt aspect al Sursei pe care îl veți întâlni. Totodată, vă va face mai fericiți, mai sănătoși și mai plini de lumina și iubirea Sursei să dați drumul nevoii ca oricine altcineva să fie diferit, să gândească diferit, să acționeze diferit de modul în care o face în prezent. 

Uitându-vă la lume, așa cum este ea astăzi, observați ce vă provoacă și știți că în ceea ce vă simțiți provocați și modul în care vă simțiți provocați vă arată ce mai trebuie să eliberați. Nu doar dați tuturor celorlalți sarcini și nu le spuneți ce muncă mai au de făcut cu ei înșiși ca să se pună pe picioare. Mai degrabă, vedeți în voi înșivă unde vă puteți schimba percepția legat de ceea la ce vă uitați și faceți pace cu toate așa cum sunt acum, astfel încât să le dați celorlalți oportunitatea să crească și să se schimbe. 

Se vor schimba și ei și la fel și voi, și nimeni nu trebuie să se lupte pentru cine are mai multă dreptate în această versiune actuală a lor, care va fi diferită peste cinci ani și peste zece ani de acum încolo. Așadar vedeți voi, când recunoașteți că voi vă schimbați și că v-ați schimbat deja atât de mult, le puteți acorda și altora permisiunea, libertatea și oportunitatea să facă același lucru fără să trebuiască să fiți voi cei care îi conving să se schimbe și să se schimbe în mai bine după cum considerați voi. 

În schimb, observați ce simțiți voi, întrebați-vă dacă vă place cum vă simțiți când vă concentrați asupra acelei persoane, sau acelui grup, sau asupra acelui guvern, și dacă nu vă place, atunci știți că aveți de lucru cu voi înșivă. Cel mai bun mod în care să o faceți este să vă respirați pur și simplu calea prin discordie, lipsa de armonie, emoția negativă pe care o simțiți și, astfel, veți lăsa ca mai mult din ceea ce sunteți cu adevărat să curgă către voi și prin voi și sunteți mult mai folositori tuturor și la tot ceea ce vă iese în cale atunci când faceți această muncă, iar oglinda vă va reflecta ceva mult mai bun după ce ați parcurs acest proces simplu.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și n-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.