vineri, 9 august 2024

Lucratul cu energiile Porții Leului și cu toate energiile

Saint Germain prin Daniel Scranton 

Eu sunt Saint Germain, Păstrător al Flăcării Violet. 

Noi toți cei din tărâmurile înalte suntem entuziasmați ca omenirea să experimenteze toate energiile care intră în planul vostru chiar acum ca să vă ajute să deveniți versiunile voastre care sunteți, desigur, destinați să deveniți. Faceți salturi mai mari în evoluția voastră spirituală atunci când vă faceți timp să primiți tot ceea ce vă este disponibil și faceți asta chiar acum. Vă oferiți oportunitatea să vă scăldați în energiile Porții Leului, iar acest lucru este potrivit. Este potrivit totodată să decideți pentru voi ce doriți să faceți cu acele energii. 

Toate energiile sunt menite ca voi să co-creați împreună cu ele, iar planul din spatele trimiterii lor nu este mai mare decât să le folosiți să vă promovați în continuare propriile planuri acolo pe Pământ. Voi întotdeauna co-creați împreună cu acest univers al nostru care este plin cu multe tipuri diferite de energii care vibrează la frecvențe diferite. Când simțiți energii care au o frecvență de o natură mai înaltă și vă așteptați să le primiți, aveți desigur mult mai mult decât să lucrați cu ele și vă puteți aștepta să primiți mai mult din ceea ce ați creat pentru voi înșivă. 

Asta este ceea ce vă încurajez să faceți în acest moment. Vedeți-vă ca fiind pregătiți să primiți și dați-vă voie să vă deschideți la tot ceea ce este deja în câmpul vostru de energie și știți că întotdeauna vine mai mult. Nu vă gândiți nici o clipă că atunci când Poarta Leului se va închide, veți fi deconectați sau închiși. Puteți fi într-o curgere continuă cu energii de susținere cosmice, galactice, universale care sunt menite să fie co-create împreună cu voi. 

Amintiți-vă că toate acestea sunt creația voastră. Este simularea voastră, visul vostru și oportunitatea voastră să vă cunoașteți mai bine decât v-ați cunoscut vreodată până acum. Aveți ocazia să faceți atât de multe în această singură întrupare și, desigur, aceia dintre voi care sunteți treziți nu vreți să ratați niciuna dintre șansele de a crește și de a vă expansiona. 

Folosiți-vă de această oportunitate și de aceste momente ale Porții Leului să vă cunoașteți deplin și complet nu doar ca creatori ai realității voastre, ci și ca Ființe Sursă de Energie care au fost aruncate din cuib de către Sursă ca să determine ce ar fi mai bine și să experimenteze acele creații. Dați-vă voie să stați, să vă împământați și să vă deschideți chakra coroană și veți începe să simțiți puterea și forța energiilor care vin spre voi acum și întotdeauna. Asta este ceea ce vă încurajez să faceți în acest moment.

 

Eu sunt Saint Germain, Păstrător al Flăcării Violet.

 

Traducere Monica Poka 

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.