miercuri, 7 august 2024

În ce stă adevărata voastră putere

Creatorii 12D prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Vă iubim atât de mult și vă încurajăm să vă iubiți pe voi înșivă și doar la fel de mult pe cât vă iubim noi. Una dintre modalitățile prin care puteți face asta este simțind iubirea pe care v-o oferim în fiecare moment. Acum, dacă preferați să simțiți iubirea care vine de la un arhanghel, un maestru ascensionat, un grup extraterestru, sinele vostru mai înalt sau supra-sufletul vostru, faceți-o. Puteți, de asemenea, desigur, să simțiți mereu iubirea Sursei. 

Simțind acea iubire, veți ști nu numai că puteți fi iubiți, ci și că vă aliniați cu acea iubire. Motivul pentru care iubirea se simte atât de bine este pentru că sunteți iubire. Și dacă sunteți, de fapt, iubire, atunci ar trebui să fie ușor să vă iubiți pe voi înșivă. Acum, de ce n-ar fi vreodată ușor să vă iubiți pe voi înșivă? Bună întrebare. Vrem să știți că cu toții ați început iubindu-vă pe voi înșivă și doar pentru că alții au încetat să se iubească pe ei înșiși, începeți și voi să nu vă mai iubiți pe voi înșivă atât de deplin și total cum ați făcut-o când v-ați născut pentru prima dată în trupurile voastre. 

Prin urmare, nu este vina voastră, nu a fost niciodată vina voastră și nu înseamnă că ați făcut ceva greșit. De fapt, ați fost creați să existați în acest mediu în care lipsa iubirii este uneori destul de evidentă. Prin iubirea pe care o simțiți sunteți meniți să fiți ghidați înapoi către cine și ce sunteți cu adevărat. De aceea este atât de important să faceți ceea ce iubiți să faceți, să iubiți pe cine iubiți, să ascultați muzica pe care o iubiți și așa mai departe. 

Acum, nu trebuie să vă comparați cu alții și nu trebuie să comparați ceea ce iubiți cu ceea ce iubesc alții. Prin urmare, nu trebuie să convingeți pe nimeni altcineva să iubească ceea ce iubiți voi ca să vă convingeți că ceea ce iubiți este, de fapt, corect să fie iubit. Asta este o altă zonă în care vă puteți împotmoli. Dacă altcineva începe să minimizeze sau să judece într-un mod negativ ceea ce voi iubiți, puteți pune sub semnul întrebării iubirea față de ceea pe ce vă concentrați, iar acest lucru poate fi derutant. Din nou, nu este vina voastră. 

Odată ce recunoașteți că puteți fi iubiți și că este perfect potrivit pentru voi să iubiți ceea ce iubiți și pe cine iubiți, îi puteți lăsa pe toți ceilalți să-și vadă de treburile lor și puteți trata cu scepticism ceea ce spun ei. Nu trebuie să lăsați ca ceea ce spune altcineva să vă influențeze scoțându-vă din alinierea voastră. Când sunteți în acel spațiu al iubirii, sunteți în aliniere cu Sursa și când sunteți în aliniere cu Sursa, puteți face orice, puteți deveni orice, puteți obține orice și vă puteți cunoaște pe voi înșivă ca pe ființa atotputernică care sunteți cu adevărat. 

Intrați în iubire ca și cum ați face o baie caldă. Bucurați-vă de ea. Apreciați oportunitatea să o simțiți, și dacă aveți probleme să accesați iubirea, atunci îndreptați-vă spre ceva mai ușor cum ar fi pacea, cum ar fi mulțumirea. Știți că ghizii voștri și sinele voastre mai înalte vă aduc mai multe de iubit și că nu trebuie să faceți un pelerinaj lung ca să găsiți ceva ce să inspire acel sentiment de iubire în voi. Doar relaxați-vă și aveți încredere că suntem toți îndrumați acasă către Sursă, care este Sursa iubirii și care este iubire. 

Și în timp ce faceți acești pași simpli, veți descoperi că ați învățat cum să gestionați viața pe Pământ. Când cineva vă scoate din alinierea cu iubirea care sunteți, știți că capacitatea să vă concentrați pe întoarcerea în acea stare de a fi iubire este întotdeauna cu voi și nimeni și nimic nu v-o poate lua. Asta este adevărata putere și este puterea pe care toată lumea o caută, de fapt, fie că-și dau seama sau nu.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.