luni, 5 august 2024

Șeful Indian Hopi Vulturul Alb a comentat situația actuală în urmă cu câteva zile:

”Acest moment pe care omenirea îl experimentează acum poate fi considerat o ușă sau o gaură. Decizia să cazi în gaură sau să treci pe ușă îți aparține. Dacă consumi informație 24 de ore zilnic, cu energie negativă, ești în mod constant nervos, pesimist, vei cădea în această gaură.

Dar dacă te folosești de această oportunitate să te uiți la tine, să-ți regândești viața și moartea, să ai grijă de tine și de alții, atunci vei trece prin portal.

Ai grijă de casa ta, ai grijă de corpul tău. Conectează-te cu casa ta spirituală. Când ai grijă de tine, ai în același timp grijă de toți.

Nu subestima dimensiunea spirituală a acestei crize. Adoptă perspectiva unui vultur care vede totul de sus cu o vedere mai vastă. Există o cerință socială în această criză, dar și o cerință spirituală. Amândouă merg mână în mână.

Fără dimensiunea socială, cădem în fanatism. Fără dimensiunea spirituală, cădem în pesimism și inutilitate.

Ești pregătit să treci prin această criză. Înșfacă-ți cutia cu instrumente și folosește toate instrumentele care-ți sunt disponibile.

Învață din exemplul rezistenței popoarelor Indian și African: am fost și suntem încă exterminați. Dar niciodată n-am încetat să cântăm, să dansăm, să aprindem un foc și să ne bucurăm.  

Nu te simți vinovat că te simți norocos în aceste momente dificile. Să fii trist sau furios, nu te ajută deloc. Rezistența este rezistență prin bucurie!

Ai tot dreptul să fii puternic și pozitiv. Și nu există altă cale să faci asta decât menținând o postură frumoasă, veselă și strălucitoare.

Asta nu are nimic de-a face cu alienarea (ignorarea lumii). Asta este o strategie de rezistență.

Când trecem pe ușă, avem o nouă viziune asupra lumii pentru că ne-am înfruntat fricile și greutățile. Asta-i tot ce puteți face acum: 

- Seninătate în furtună

- Păstrează-ți calmul

- Fă-ți obiceiul să întâlnești sacrul în fiecare zi

- Arată-ți rezistența prin artă, bucurie, încredere și iubire.”

 

Șeful Indian Hopi Vulturul Alb


Traducere Monica Poka

Sursa

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.