sâmbătă, 17 august 2024

Unde vă aflați în călătoria voastră pe Pământ

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Știm că sunteți într-o călătorie de mulți pași în această viață acolo pe Pământ și vrem să vă reamintim că pașii pe care îi faceți nu vor avea întotdeauna sens pentru mințile voastre logice. Suntem aici să vă reamintim, totodată, că fiecare pas vă aduce mai aproape de casă, mai aproape de Sursă, indiferent de cum ar putea să vă pară în acest moment. S-ar putea să aveți o experiență care, aparent, vă îndepărtează de scopurile voastre în această viață, dar nu știți întotdeauna încotro vă duce calea, așa că, nici măcar nu puteți spune cu certitudine că vă îndepărtați de destinația în care ați intenționat să vă îndreptați. 

Vă spunem acest lucru pentru că vrem să vedeți dincolo de ceea ce puteți percepe uneori cu corpurile voastre mentale și cu ochii voștri fizici. Vrem ca uneori să fiți în măsură să vă conectați la imaginea de ansamblu și să aveți încredere că există o imagine de ansamblu, că există un plan. Chiar dacă sunteți ființe creatoare conștiente ca Pământeni treziți, tot trebuie să aveți încredere că mergeți în direcția corectă chiar și atunci când vi se pare că nu o faceți. 

Sunteți acolo să creați, nu să controlați și, în cele din urmă, ceea ce creați este o experimentare a sinelui care merge dincolo de ceea ce v-ați știut a fi și totul contribuie la asta, dar poate fi greu de văzut cum contribuie într-un mod pozitiv. Prin urmare, este vorba din nou de încredere, credința este necesară și adeseori este nevoie de răbdare. Când vă puteți învăța cum să vă relaxați, cum să rămâneți calmi în orice situație în care v-ați putea găsi, atunci vă devine mai clar încotro se îndreaptă calea pe care vă aflați. Nu trebuie să gestionați și controlați totul; nu trebuie să încercați să controlați alți oameni. Nu trebuie să vă asigurați că toate măsurile de siguranță vă sunt active la fiecare pas făcut înainte. 

Când dezvoltați acea încredere și acea credință, când aveți acea răbdare în proces și în călătorie, și ceea ce face totul mai ușor este adevărul că întotdeauna există ceva de care vă puteți bucura pe parcurs. Dar trebuie să vă folosiți puterea ca să găsiți bucuria. Uneori trebuie să săpați adânc în voi ca să puteți fi bucuroși în situații care în mod firesc nu vă evocă bucurie. Iar atunci când vă dovediți că puteți face asta, atunci știți că vă puteți crea mai multă bucurie în orice și în toate situațiile. 

La urma urmei, ceea ce vreți este să vă întăriți încrederea în capacitatea voastră să profitați la maxim de orice situație, pentru că dacă puteți profita la maxim de orice situație, atunci știți că puteți face ca orice situație să fie ceea ce voi vreți să fie. Trebuie să lucrați cu ceea ce aveți în față și, uneori, ceea ce aveți în față nu este ceea ce credeați că vreți, dar va fi întotdeauna ceea de ce aveți nevoie. Când puteți recunoaște asta, este mult mai ușor să faceți pace cu ceea ce este și să lăsați să intre ceea ce este mai mult decât ceea ce este. 

Întotdeauna vor veni mai multe și mai multe spre care vă îndreptați, iar când vă puteți aminti asta, în timp ce vă aflați într-una dintre aceste călătorii dificile în care vă aflați, devine mai ușor să trăiți în pace, bucurie, iubire, libertate, entuziasm și creativitate. La urma urmei, acestea sunt experiențele pe care le doriți chiar dacă vă treziți momentan atașați de un anumit rezultat al unui eveniment. Cu cât mai mult puteți da drumul acelor atașamente și să curgeți cu fluxul, cu atât mai mult vă veți trezi mergând în pas săltăreț pe cale indiferent de unde vă aflați acum în călătoria voastră.

 

Asta e tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.