marți, 6 august 2024

Un apel către toți vindecătorii, canalizatorii, psihicii și antrenorii

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți.

Avem atât de mult respect pentru aceia dintre voi care sunteți dispuși să vă expuneți și să-i ajutați pe alți oameni cu darurile voastre. Știm că atât de mulți dintre voi cei care sunteți interesați de noi și de mesajele noastre v-ați accesat deja darurile spirituale și știm că unii dintre voi sunteți puțin reticenți să vă prezentați ca un ajutor, un vindecător, un ghid, un canalizator și vrem să știți cât de multă susținere vine din partea non-fizică ca voi să faceți tocmai asta. Nu încercăm să vă înghiontim în acea direcție din cauza propriului nostru interes, o facem mai degrabă pentru că știm cât de bine este pentru voi să faceți ceea ce vă simțiți chemați să faceți. 

Oamenii îl întreabă adeseori pe Daniel dacă este obositor să facă munca pe care o face, iar răspunsul lui este întotdeauna același. Este exact invers pentru el. El primește energie de la noi și de la celelalte ființe și colective pe care le canalizează. Când sunteți un vindecător, un psihic, un antrenor sau un canalizator, și voi puteți avea acea experiență de a fi însuflețiți și energizați de ceea ce faceți. De îndată ce renunțați la orice rezistență aveți să o faceți, puteți avea și acea experiență. Sunteți chemați din interior și de sus să faceți ceea ce vă va oferi cea mai multă energie, ceea ce vă va lumina cel mai mult și ceea ce va fi experiența cea mai plină de satisfacții și împliniri pentru voi. 

Nu vi se cere să o faceți pentru că trebuie să o faceți de dragul omenirii. Nu sunteți acolo să reparați o lume stricată, sunteți acolo să știți cine și ce sunteți cu adevărat și, lăsând mai mult din voi să curgă prin corpurile voastre fizice, vă îndepliniți acest scop și reușiți în această misiune. Când ceea ce faceți este, totodată, un act de serviciu în favoarea altora, știți că ființați în acea stare mai înalt vibrațională de a fi care este necesară ca voi să vă simțiți satisfăcuți în viața voastră. 

Dacă vreți să vă simțiți fericiți în viața voastră și cu ceea ce faceți în viața voastră, atunci căutați să vă găsiți fericirea mai întâi, iar apoi veți primi inspirația să faceți ceva ce vă va aduce mai multă bucurie, care vă va da voie să simțiți o mai mare libertate, încredere, creativitate și tot ceea ce doriți să experimentați acolo în timp ce vă aflați într-un corp fizic. Da, ascensionați și faptul că mai mulți oameni își accesează darurile spirituale face parte din ascensiune, dar noi vrem doar să vă bucurați de acest proces, să dați drumul grijilor, temerilor, judecăților și la orice altceva vă împiedică să fiți întregul vostru sine. 

Pe măsură ce operați ca întregul vostru sine, sunteți în serviciul vostru înșivă și al celorlalți. Vă puneți pe acea cea mai înaltă linie temporală pentru ascensiunea voastră și vă puteți bucura de călătorie. Știm că unii dintre voi încă așteptați ca acele daruri și abilități să vină la voi și doar să aveți acea intenție, acea dorință, este suficient deocamdată. Mergeți și trăiți-vă viața în bucurie și știți că aceste abilități vor veni la voi în modul perfect și în sincronizarea perfectă pentru voi. Apoi veți simți aceiași chemare să le împărtășiți cu lumea, cu semenii voștri care vor beneficia de pe urma lor. 

Vă promitem că nu există nimic mai interesant, mai împlinitor și mulțumitor decât să faceți acea muncă despre care știți că îi ridică pe alții și știm că fiecare dintre voi va avea acea oportunitate. Când vine, țineți-vă de ea. Acesta este mesajul nostru pentru voi toți, indiferent de punctul în care vă aflați în călătoria voastră.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.