vineri, 23 august 2024

Energiile cinci dimensionale care intră acum

Mesaj de la Grupul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem extrem de fericiți să vă oferim următoarea transmisie. Știm cât de mult vă doriți să fiți în dimensiunea a cincea chiar acum și cât de incitant este pentru voi să contemplați diferențele dintre dimensiunea în care ați fost și dimensiunea spre care vă îndreptați. Vrem să conștientizați că mai multe energii cinci dimensionale intră tot timpul ca să se joace cu voi și vă invităm să experimentați cu aceste energii care sunt de o natură extrem de co-creatoare. În primul rând, vreți să primiți energiile care intră și care sunt de o frecvență cinci dimensională. Vrem să recunoașteți că le simțiți ca non-fizice pentru că ele, în multe privințe, există în afara dimensiunii voastre actuale. 

Cu toate acestea, așa cum voi vă puteți coborî frecvența pentru o vreme și să vă aflați într-o groapă a disperării, și aceste energii cinci dimensionale își pot coborî suficient de mult vibrația ca să le puteți percepe. Pe măsură ce le puteți percepe, începeți să vă ridicați propria vibrație ca să le întâlniți. Prin urmare, puteți să vă aflați simultan în dimensiunea a patra și a cincea și, în același timp, să lucrați cu aceste energii cinci dimensionale ca să co-creați o versiune mai bună a celei de-a patra dimensiuni, una care este mai amestecată cu energii de frecvență mai înaltă. 

Pe măsură ce faceți asta, vă veți simți devenind sinele vostru mai înalt și vă veți simți ca și cum vă ocupați corpul de lumină pentru momentul în care intrați în comuniune cu aceste energii cinci dimensionale. Motivul pentru care mai multe energii cinci dimensionale coboară asupra voastră în acest moment este pentru că sunteți pregătiți pentru mai mult. Sunteți pregătiți pentru mai multe experiențe de canalizare, mai mult acces la celelalte daruri spirituale ale voastre și la contactul extraterestru. 

Sunteți întotdeauna pregătiți pentru finalizarea schimbării, iar finalizarea schimbării are foarte mult de-a face cu capacitatea voastră să conțineți energii de o frecvență mai înaltă în câmpurile și corpurile voastre. Prin urmare, ridicați-vă vibrația pentru că vă place felul în care vă simțiți atunci când vă aflați într-o stare mai înalt vibrațională. Vreți să primiți tot ceea ce este mai înalt vibrațional. 

Treceți prin multe transformări în acest moment, iar aceia dintre voi care faceți parte din Colectivul Trezit treceți prin ele mai conștient. Știți în mod intuitiv ce să faceți cu acest energii și sunt multe lucruri pe care doriți să le creați și să le manifestați în dimensiunea a patra care să vă ajute pe voi și pe semenii voștri pe parcursul călătoriei. Este momentul să fiți mai receptivi, să fiți în esența Femininului Divin pe care fiecare dintre voi o are, astfel încât să puteți primi mai mult și să accesați mai mult. 

Ceea ce voi co-creați este o cale spre cea de-a cincea dimensiune care vă va servi atât vouă cât și la toți ceilalți. Sunteți acolo să fiți călăuzele, să fiți liderii și învățătorii care v-ați născut să fiți și să experimentați voi înșivă mai întâi este modalitatea supremă prin care să deveniți acel învățător, acea călăuză și acel lider care sunteți cu adevărat. Primiți aceste energii cinci dimensionale și lăsați-le să vă transforme. Dați-vă voie să fiți receptorii pe care voi toți și semenii voștri i-ați cerut. O meritați.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.