joi, 8 august 2024

Energia care sosește și corabia

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Momentele voastre de acum sunt prețioase, la fel ca instantaneele unei vacanțe preferate. Vă veți aminti acest ”timp” ca timpul de dinainte. 

De dinainte de ce?   

De dinainte ca totul să se schimbe irevocabil. Nimic nu va rămâne stagnant. Este ca și cum ați fi pe o corabie. Această corabie este destinată să ancoreze pe o plajă frumoasă. Cu toate acestea, trebuie mai întâi să străbată mări torențiale. Tot ce este inutil sau de ce nu vă țineți cu înverșunare, se va muta. 

Aceasta (”mutare”) înseamnă plecare definitivă sau pur și simplu mutare într-o altă locație. Locația aleasă va fi cea mai potrivită pentru orice sau oricine se mută în ea. Este ceea ce se întâmplă acum tuturor oamenilor de pe pământ. Arată haotic, așa cum unii simt sau văd ce vine, în timp ce alții habar nu au. 

Așa este pentru întreaga omenire, indiferent de vârsta sau nivelul vostru de conștientizare. Cu toții veți trece prin această turbulență. 

Tot văd o cascadă cu corabia îndreptându-se spre ea. Forța apei lovește pe toată lumea și totul peste tot. 

Puțini oameni aflați la bord se bucură de asta. Totuși, cei care au zâmbete largi și brațele larg deschise par să o primească cu bucurie. 

Ceilalți sunt fie cocoșați de frică, fie aleargă de jur împrejur, încercând să lege lucrurile sau să le mute, astfel încât să nu se piardă. Este o viziune activă, atât incitantă, cât și înfricoșătoare în același timp. 

Tu o vezi. 

Imaginează-ți doar că în loc ca apa să provoace schimbările și haosul, frecvența o face. Ești scăldată într-o ploaie de energie nouă. Această energie produce haos și modifică totul. Trebuie să o facă. Este o schimbare masivă față de locul în care ai fost. 

Nu poți evita să fii afectată. Cel mai bine este să mimezi persoana pe care ai observat-o în ”bucurie” – zâmbind și absorbind totul. Aceste schimbări sau băi energetice cad asupra fiecăruia dintre voi în mod egal. Nu există un loc mai bun sau mai rău în care să fii. Nu te poți ascunde sau evita. 

Ai recomandări pentru cel mai bun mod de a trece prin asta? 

Doar cu o inimă deschisă și iubitoare. Știi către ce te duce și cât de mult ai vrut să fii aici pentru asta. Să fii aici fizic, simțind totul, înălțimile și adâncimile, și atât părțile bune cât și pe cele provocatoare. Să fii aici, astfel încât să poți întrupa schimbarea într-un corp fizic. Va fi o experiență memorabilă și mulți dintre voi ați tânjit după șansa de a lua parte la ea în timp ce sunteți întrupați fizic. 

Pașii vă duc din ce în ce mai aproape de acel moment pe care-l căutați. Nu sunteți încă acolo, dar vă apropiați. Pe măsură ce vă apropiați, intensitatea energiei provoacă haos și confuzie. Dacă sunteți prinși în acele emoții, faceți o pauză și amintiți-vă imaginea cascadei. Pentru că corabia (corpul) voastră nu este blocată sub aceste forțe torențiale. Merge întotdeauna înainte și prin ele. 

Ce este dincolo de acest haos, este calmul. Este o șansă să construiți cu o frecvență bazată pe iubire în loc de o manipulare controlată. Contrastul dintre cele două este masiv. Odată ce ați depășit haosul, veți simți că este momentul să vă adunați instrumentele și să începeți procesul de re-construcție. Nu veți întâmpina probleme să faceți asta, pentru că asta ați venit să faceți. Sunteți experți în asta. 

Lumina voastră va lumina și va scoate în evidență ceea de ce este nevoie. Întotdeauna se va întoarce la iubire. Pentru fiecare dintre voi, asta înseamnă ceva diferit și unic pentru voi. 

Aveți încredere în proces și știți că totul este bine. 

Ați ajuns atât de departe și în curând veți trăi o nouă viață pe un Pământ Nou. Pentru asta sunteți aici și va merita fiecare pas făcut până acum. Ești pregătit pentru un astfel de răsfăț, dragul meu om. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

Sursa


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!      

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.