luni, 12 august 2024

Fii sincer cu tine însuți

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley 

Uneori, oamenii pot crea/imagina o replică jignitoare ca să se retragă dintr-o situație dificilă sau nedorită. Este mult mai ușor să te enervezi decât să admiți față de tine însuți (și de alții) că ego-ul a preluat controlul. Pentru un pic de energie cheltuită, poți deveni liber... dar cu ce preț? Dacă acest lucru este făcut în mod regulat, s-ar putea forma un obicei și mintea va începe să tânjească după disonanță. 

Universul îți cere să examinezi mai adânc motivațiile și motivele tale pentru folosirea acestei strategii de ieșire. Totodată, ești invitat să fii sincer cu tine însuți. Planul vostru Pământesc se îndreaptă către vremuri mai transparente și mai pașnice, fără loc sau timp pentru disonanță. Să fii sincer cu toată lumea va fi unul dintre cele mai importante lucruri pe care le vei face vreodată în timpul petrecut aici. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originală


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.