joi, 15 august 2024

Alegerea și alesul

Mesaj de la Unul prin Sophia Love

Sunt Unul. 

Mulțumesc. Este ceva de discutat? 

Multe lucruri se întâmplă pentru voi acum. Acestea îi privesc pe oamenii care vă înconjoară și ocupă Pământul. Ele au loc la porunca transformării. Ele se petrec cu deplina așteptare a finalizării. Finalizarea ciclului în mijlocul căruia vă aflați. Ciclul este unul al transformării, reformării, întineririi și evoluției. Rasa evoluează acum și o face în timp real. 

Acest moment vă aparține. Este momentul vostru să fiți fizici în imaginația voastră și concreți în manifestarea voastră. Acest fapt crează o stare de extremă tensiune și stres. Una o urmează pe cealaltă, chiar și fără să le puneți la socoteală emoțional. 

Nu sunteți separați de niciuna din această transfigurare, așa că, vă întrebați, clipă de clipă, cum să abordați fiecare schimbare. 

Precum sus așa și jos. Amintiți-vă întotdeauna asta. Pe măsură ce asistați la tulburări pe scena mondială, lumea voastră – (eul vostru interior și exterior) – este perturbată și întoarsă cu susul în jos. Nu puteți scăpați de asta și nici nu vreți să o faceți. Devine țesătura eliberării voastre. Este un proces dezordonat, pentru că fiecare nuanță este purtată prin el. 

Înțelegeți că unii dintre voi veți naviga frumos prin anumit părți, în timp ce alții vor părea că se îneacă. Cum va arăta asta, poate fi rezistența fizică sau deteriorare; sănătate mintală sau anxietate. 

Corpul vostru, toate părțile corpului vostru, este cel care vă semnalează alegerile, vă telegrafiază luptele și vă anunță progresul. Nu confundați boala cu înfrângerea sau pierderea. Sunt momente și condiții specifice în care boala este o alegere. 

Este un subiect delicat și nu unul simplu de descifrat. Corpul va rezista doar până la un anumit nivel de mustrare sau abuz înainte de a ceda. În acel moment, corpul vă va striga mesajul său. "Există ceva neîngrijit, ceva care nu a fost abordat, ceva disfuncțional." Corpul este ultimul și cel mai sonor mesager al vostru. 

Înțelegeți că cei care pleacă nu au fost înfrânți. Toate ieșirile sunt alese. 

Toate ieșirile sunt alese. 

Toate ieșirile sunt alese. 

Cele mai multe alegeri au fost făcute cu mult timp înainte să fie puse în aplicare. 

Alegerile pot fi schimbate – dar nu pentru totdeauna. 

Moartea este singura constantă a acestei manifestări fizice, ori de câte ori se întâmplă. Acest lucru este valabil indiferent de modul în care "moartea" are loc și se referă la încheierea animării vasului fizic. Ne referim acum la această existență fizică. 

Să știți că în fiecare caz alegerea a fost făcută să fiți în formă fizică pentru acest moment esențial al evoluției rasei. Unii au ales o viață mai dificilă, iar pentru cei care au făcut-o, oportunitatea de expansiune a sufletului a fost și este în afara topurilor. 

Colapsul orchestrat al unei ere pentru o civilizație este un eveniment rar. Toți cei care sunteți prezenți aici acum ați ales să fiți aici pentru înțelegerea pe care o oferă. Multe, multe nivele de înțelegere sunt accesate în timpul unui astfel de moment. Vă puteți imagina, și mulți au făcut-o, că există suflete/ființe/oameni care sunt de partea "corectă" în această Trezire a speciei. În timp ce alții stau ferm pe partea "greșită". 

Vă spun acum, din nou, că asta este o sminteală. Nu există așa ceva, un suflet bun versus un suflet rău. Există acțiuni fizice care sunt creative și cele care sunt distructive. În analiza finală, toate contribuie la atingerea unei stări de Echilibru. Unimea este o formă completă de energie viscerală. Ea are nevoie de fiecare element. 

Deși există cei care luptă pentru ”bine” și împotriva celor care perpetuează ”răul” – ambele sunt doar alegeri făcute de sufletul din acel vas particular în acest moment foarte specific de timp. Deși experiența poate fi benefică pentru suflet, ea ar putea fi distructivă pentru întreg și, prin urmare, este nevoie să fie oprită să continue de cineva. 

Cu toate acestea, abțineți-vă întotdeauna să adoptați o atitudine de ”mai bun decât” sau ”mai sfânt decât” voi. Pentru că asta nu vă servește și asta devine o crestătură în armura vasului vostru. Vă spun că ați fost atât păcătoși cât și sfinți. Nu există nicio excepție de la această regulă. Unimea înseamnă Echilibru. 

Pe măsură ce înaintați pe calea voastră vă veți confrunta atât cu greutăți cât și cu bucurie. Știți că toate acestea, fiecare picătură din ele, au loc la comanda voastră. Se vor repeta până când sunteți satisfăcuți de modul în care le-ați înțeles scopul. În acel moment, se vor opri. Acest lucru poate fi datorat acțiunilor voastre sau răspunsului altcuiva. 

În fiecare caz, așa funcționează lucrurile. 

Să știți că una dintre promisiunile acestui moment special din evoluția voastră a fost aceea a desăvârșirii, împlinirii și bucuriei. Acest lucru s-ar putea întâmpla în multe moduri diferite și pentru mai multe durate diferite din ”timpul” vostru. Este o constantă și vă puteți baza pe asta. 

Mergeți înainte și continuați pe calea pe care ați ales-o, știind că prezența voastră este o binecuvântare pentru întreaga creație, și că nu doar voi ați ales să fiți aici acum, ci și că ați fost aleși. Ați fost aleși să faceți ceea ce oferiți acestei societăți care se prăbușește. Ați fost aleși pentru abilitatea voastră să construiți. Asta, dragul meu om drag, înseamnă că deții ceea ce este nevoie să deții și că întotdeauna ai deținut. 

Ai încredere. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

Sursa

Foto David Leavy Photography


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.