sâmbătă, 10 august 2024

Lucrători în Lumină: acesta este scopul vostru

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am dobândit atât de multă înțelepciune de-a lungul existenței noastre și știm că înțelepciunea pe care o împărtășim cu voi toți vă ajută să duceți o viață mai bună, dar știm și că înțelepciunea derivă din experiențele de viață. Vrem să înțelegeți că sunteți meniți să aveți toate experiențele de viață pe care le aveți. Aceste experiențe nu sunt menite doar evoluției voastre spirituale, ci mai degrabă sunt menite să accesați înțelepciunea din acele experiențe și să o folosiți ca să-i ajutați pe alții care trec prin ceva asemănător. Altceva ce această experiență, și nimic altceva vă oferă, este capacitatea să simțiți compasiune pentru o altă persoană care trece prin aceiași experiență. 

Una este să-l învățați pe un altul cum să se extragă dintr-o vibrație mai joasă și cu totul alta să simțiți compasiune pentru acea persoană fără să i vă alăturați în acea vibrație mai joasă. Aceia intre voi care v-ați experimentat într-o vibrație mai joasă, și bănuim că toți ați făcut-o, știți cât de puțin aveți tendința să știți când vă aflați în acea stare. Aveți acces la gânduri mai jos vibraționale, întreprindeți acțiuni de o vibrație mai joasă și aveți tendința să vă consolidați credințele de o vibrație mai joasă. 

Prin urmare, ca ajutor, vindecător și ghid, ca lucrător în lumină, nu are rost să vă alăturați cuiva în starea sa mai jos vibrațională. Nu-i ajutați făcând asta. Să simțiți compasiune pentru cineva și, totodată, să vă împărtășiți înțelepciunea este cel mai bun mod să fiți în serviciu acolo pe Pământ. Nu sunteți meniți să rezolvați problemele tuturor celorlalți. Nu sunteți meniți să le distrageți atenția de la emoțiile lor negative suficient de mult încât să poată avea un zâmbet pe buze. Sunteți meniți să le arătați altora cum ați făcut-o și să le explicați pașii cum să se scoată singuri din întuneric și sunteți meniți să faceți asta cu compasiune. 

Acum, s-ar putea să vă întrebați de ce este necesară compasiunea? Este modul vostru de a crește spiritual prin experiența de a-l ajuta pe altul. Dacă tot ceea ce faceți este să scrieți cărți și să creați cursuri și să le spuneți oamenilor să facă pașii x, y și z, atunci nu v-ați expansionat. Nu ați fost în măsură să vă demonstrați capacitatea să vă mențineți într-o vibrație mai înaltă în timp ce ajutați pe cineva care operează în prezent dintr-o vibrație mai joasă. Prin urmare, capacitatea să vă mențineți vibrația este de o importanță capitală pentru călătoria voastră. 

Acum, mulți dintre voi v-ați întrebat de multe ori de ce a trebuit să vă alegeți o cale atât de provocatoare în viață. Vă întrebați de ce ați dat greș în această relație sau în acea afacere și unii dintre voi presupun că există o credință greșită în joc, că aveți vreo programare de care nu v-ați eliberat încă. Aceste lucruri pot fi adevărate, dar dacă vă uitați la imaginea de ansamblu a creșterii voastre spirituale, trebuie să aveți și experiențe în care pierdeți ceva sau pe cineva ca să puteți avea apoi compasiune pentru un altul care trece prin această luptă în viața sa. 

Când alții trec prin greutăți, trebuie să puteți împărtăși acea înțelepciune dintr-un loc în care înțelegeți prin ce trec, altfel nu veți putea să vă conectați într-un mod adecvat cu ei. Nu vreți doar să stați în turnul vostru de fildeș și să vă împărtășiți practicile de înțelepciune și modalitățile voastre de vindecare. Vreți să puteți întinde mâna și să luați pe cineva de mână ca să-l trageți în sus, să îi arătați că vă pasă, că îl iubiți, că vreți cu adevărat să îl ajutați în situația sa actuală. 

Acest lucru vă aduce într-o stare de conștiință a unității mai mare, ceea ce este, totodată, și un pas înspre cunoașterea voastră ca Sursă. Ați putea spune că fiecare scop din întregul univers este ca ființa sau colectivul să se cunoască pe sine însuși ca Sursă. Prin urmare, vreți să vă amintiți că atunci când predați, când ajutați, când vindecați, o faceți pentru un alt aspect al ceea ce voi sunteți. Pe măsură ce mențineți această conștientizare, cei din jur sau ceilalți o vor simți. Vor simți că sunt văzuți, auziți, înțeleși și cunoscuți de voi, și atunci au o șansă mai mare să fie ajutați.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.