vineri, 30 august 2024

Ar trebui să vă așteptați manifestările?

Creatorii 12D prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să vă ajutăm. 

Vă înțelegem chiar dacă nu ne putem raporta la tot ceea ce voi experimentați acolo, pe Pământ, pentru că este atât de diferit de planul nostru de existență non-fizic. Vă invităm să luați în considerare posibilitatea că puteți fi ajutați de cei care trăiesc ceva foarte diferit de ceea ce trăiți voi. Știți de ce aveți nevoie și știți că aveți liberul arbitru să creați ceea ce doriți să creați. Vă vom furniza energia, ca arhitecți universali în acest univers, ca să vă ajutăm cu acele creații. 

Acum, nu vi le putem servi pe o tavă de argint odată ce sunt create. Trebuie să mențineți vibrația în care erați când ați creat acea manifestare ca să o duceți la bun sfârșit și să o experimentați. Acum, înseamnă asta că trebuie să vă gândiți la ceea ce doriți tot timpul sau să vorbiți despre asta, să scrieți despre asta și să faceți colaje de imagini? Nu, nu trebuie să faceți aceste lucruri. Puteți merge și să vă distrați. Trăiți viața visurilor voastre cât de bine puteți și fiți în acea stare de vibrație înaltă cu încredințarea că vine. 

De multe ori, cei care fac cel mai mult ca să manifeste ceva în experiența lor au cea mai puțină încredere sau cred mai degrabă în proces decât în ei înșiși și în legea universului care spune că veți obține ceea cu ce vă potriviți vibrațional. Așadar, vă invităm să ne considerați pe noi ca fiind cei care, într-o anumită măsură, vă pot livra ceea ce ați cerut. Și vă invităm să vă vedeți pe voi înșivă ca fiind suficient de puternici să manifestați orice puteți visa în imaginația voastră. S-ar putea să trebuiască să așteptați mai mult decât ați dori, totuși, și uneori, așteptarea este cea care ucide credința. 

Prin urmare, cel mai bun curs de acțiune este să vă iubiți pe voi înșivă și viața voastră în momentul prezent, indiferent de ceea ce este sau nu prezent în viața voastră. Atunci nu mai există așteptare, pentru că sunteți prea ocupați să vă bucurați de ceea ce aveți deja, să apreciați ceea ce se manifestă deja în experiența voastră și nu aveți timp să așteptați, să vă verificați ceasul și calendarul ca să vedeți cât timp a trecut de când ați cerut ceea ce doriți. Știți că este deja al vostru, că își face drum spre voi și atâta timp cât vă rămâneți fideli vouă înșivă, veți fi în acea stare mai înalt vibrațională ca să primiți cu brațele deschise ceea ce ați chemat la voi cu puterea pe care o aveți în voi să creați, manifestați și experimentați viața visurilor voastre. 

Acum, când sunt implicați și alții și devine o co-creație, puteți conta pe mai multă energie care vine spre voi și puteți să vă concentrați împreună pe ceea ce doriți să co-creați și să vă reamintiți unii altora că viața este încă bună, chiar dacă ceea ce ați co-creat nu a ajuns încă în experimentarea voastră. Co-crearea este puternică și voi toți o faceți tot timpul. Cu siguranță, aveți toată puterea de care aveți nevoie în voi, dar este, de asemenea, distractiv să creați împreună cu alții și să vă experimentați creațiile concretizându-se și să sărbătoriți unii cu alții cât de puternici sunteți.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.