joi, 1 august 2024

Fiți atenți!

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Aceste lucruri cu care vă confruntați acum, la nivel de colectiv, sunt acumularea unor procese foarte întunecate. Acestea au operat sub ochii voștri aproape de când civilizația s-a stabilit aici. Ceea ce voi faceți este să eliberați planeta și oamenii ei din strânsoarea singurului control pe care l-au cunoscut vreodată. Atât de mult din ”istoria” voastră înregistrată este inventată ca să se potrivească nevoilor controlorilor voștri. 

Suntem conștienți de asta. 

Da și nu. Profunzimea și întinderea minciunilor nu au fost încă pe deplin înțelese. Nimeni nu are povestea completă. Cel puțin nimeni care să o împărtășească cu populația. Ce vi se sugerează în acest moment următor de ”timp” este o tragere în spate și o tragere înainte ca să vă re-întărească hotărârea interioară și să vă revendicați adevărul. 

Înainte să fiți de acord să uitați, știați toată povestea; povestea oamenilor Pământului. Este o poveste cu multe părți și multiple unghiuri în care să vă așezați și din care să învățați. 

Fiecare dintre voi ați venit din motive personale, precum și să ajutați în ”Proiectul Libertatea”. Motivele personale sunt cele la care trebuie să vă întoarceți acum. Prezența voastră aici acționează ca o forță stabilă și o făclie de lumină pentru colectivitate. Ați fost de acord să vă canalizați energia acolo, și asta faceți. Funcționează. 

Prin retragerea și tragerea în concentrarea asupra scopului personal, veți obține cel mai mult din această întrupare. Sunteți aici să învățați și să ajutați. Acestea nu sunt părți separate ale vieții voastre. Totuși, ele sunt menționate separat acum pentru că urmează să fie un moment foarte activ și volatil. Concentrarea voastră ar putea fi foarte ușor deviată de la sinele vostru, uitând ce ați venit să învățați în timp ce încercați să schimbați lucrurile pentru toți ceilalți. 

Vă spun că Lumina și intenția voastră sunt acum cele mai puternice instrumente pentru acest efort. Păstrați-le pe amândouă vizibile și vor realiza mai mult decât sunteți conștienți. În timp ce faceți asta, țineți seama și de chemarea voastră interioară. 

Ați venit să vă extindeți conștiința, să creșteți și să experimentați. Atracția interioară și chemarea frecventă către anumite lucruri acționează ca indicii. Acestea vă spun și pentru ce altceva ați venit. 

Este momentul să vă experimentați pe voi înșivă pe mai multe nivele și ca mai multe componente. 

Sunteți o ființă magnifică de Lumină. Sunteți aici să eliberați această planetă și oamenii ei. Sunteți aici să atingeți nivele de cunoaștere mai profunde despre orice ce vă stârnește pasiunea. Nu doar un lucru, un motiv sau o relație. Nu. Mai multe, multe și toate deodată. 

Așadar, pe măsură ce activitatea aici pare să se accelereze și să se desfășoare într-o manieră haotică, știți că Lumina voastră a instigat acest lucru, iar voi doar trebuie să o mențineți vizibilă. Pe măsură ce Lumina voastră luminează întunericul din societate, ea este disponibilă să-și strălucească Lumina și asupra aspectelor personale. 

Fiți atenți la sentimentele recurente și frustrările frecvente. Ele vă luminează lecțiile. Cu cât mai mult le ignorați, cu atât mai frecvente vor deveni. 

Nimic nu este lipsit de importanță. Toate relațiile voastre contează. 

Ca să apreciați întregul potențial al acestor momente, va trebui să fiți atenți, în special la cunoașterea voastră interioară – "simțirile interioare". Indiferent de importanța lor relativă pentru starea lumii, acestea sunt extrem de semnificative pentru voi. 

Ați venit aici acum, ca oameni, să aveți totul, și puteți să o faceți. Pe măsură ce frecvența se schimbă, veți vedea cum lumea voastră și abilitățile voastre se expansionează. Din acest motiv sunteți aici acum. 

Fiți atenți. Încredeți-vă în simțurile voastre interioare. Puteți avea tot ceea ce ați avut intenția să aveți, și va fi așa un răsfăț. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

Sursa

Foto Albert Dros Photography


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!      

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.