joi, 22 august 2024

Ce și unde este a 5-a Dimensiune?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte fericiți să fim aici împreună cu voi toți în acest moment al marii voastre expansiuni. Pe măsură ce conștientizarea voastră se extinde, sentimentul de sine se extinde și recunoașteți că nu există o separare reală între voi și acest univers. De asemenea, nu există o separare reală între voi și orice sau oricine altcineva și, pe măsură ce mențineți acea conștientizare, puteți renunța la atât de multe. Să dați drumul și să vă îndepărtați vă va ușura. Veți deveni în cele din urmă sinele vostru mai înalt și ați putea la fel de bine să o faceți în mod intenționat. 

Vă invităm să treceți la următorul nivel al expansiunii voastre și să includeți mai mult din sentimentul vostru de sine total. Nu sunteți acolo să fiți mici și nesemnificativi, chiar dacă uneori ați fost acolo ca să vă simțiți așa, iar călătoria voastră vă permite în general să treceți de la vă simți așa la simțirea adevărului cu privire la cine sunteți. Sunteți ființe de lumină și iubire. Aveți capacitatea să vă cunoașteți pe voi înșivă ca lumină și iubire în orice moment. Tot ceea ce este nevoie este să vă schimbați, iar acea schimbare este una care are loc în voi. 

Pe măsură ce vă schimbați perspectiva și vă schimbați gândirea, vă schimbați emoția, convingerea, schimbați totul. Nu sunteți meniți să așteptați ca ceva să se întâmple în afara voastră și să vă catapulteze într-o altă dimensiune. Sunteți meniți să găsiți acea dimensiune în voi înșivă și să o recunoașteți ca fiind voi. Dimensiunea este iubirea. Când sunteți în iubire, când iubiți ceea ce faceți și când vă cunoașteți pe voi înșivă ca iubire, ascensionați automat. Deveniți sinele vostru mai înalt, eliberați toate gândurile de separare, dați drumul ideii despre voi ca o ființă finită, muritoare și deveniți ființa atemporală, infinită, eternă care sunteți cu adevărat. 

Este vorba despre schimbarea modului în care vă cunoașteți pe voi înșivă și nu de mutarea într-un alt loc. Este vorba să dați drumul la tot ceea ce încearcă să vă convingă că sunteți acea versiune mai mică a voastră care ați crezut cândva că sunteți. Și pe măsură ce dați drumul și vă extindeți în toate direcțiile, descoperiți că nu aveți nevoie de nimic, nu vreți nimic și sunteți totul. În acel moment schimbarea voastră este completă, indiferent de poziția altora în raport cu a lor. 

Nu vă faceți griji cu privire la ceea ce face sau gândește altcineva, deoarece ei au putere asupra voastră doar în măsura în care le permiteți voi, iar voi sunteți meniți să vă împuterniciți pe voi înșivă prin schimbare, prin schimbarea percepției cu privire la voi înșivă. Faceți-o conștient și veți avea o călătorie plină de bucurie către a cincea dimensiune, dimensiunea iubirii, dimensiunea care a fost întotdeauna acolo, întotdeauna disponibilă vouă și care există în centrul inimii voastre.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.