vineri, 2 august 2024

Energiile masive de pe Pământ și cum să vă aclimatizați la ele

Creatorii 12D prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Observăm cât de multe energii plutesc în jur în atmosfera voastră și suntem conștienți, de asemenea, de aceia dintre voi care sunteți sensibili la energii. Observăm că aveți un timp dificil de dormit sau aveți nevoie de mai mult somn și recunoaștem că unii dintre voi nu vă permiteți să vă odihniți suficient, să vă relaxați suficient și să lăsați să intre energiile care sunt asupra voastră. Vrem să știți că are importanță cât de hidratați sunteți în ceea ce privește cât de mult din aceste energii puteți împământa în trupurile voastre și mai vrem să știți că există și alte moduri de aclimatizare la energiile de o frecvență mai înaltă.

Ieșiți mai mult în natură, scufundați-vă mai des în apă și acordați-vă suficient timp să meditați, să reflectați, să vă bucurați de viață. V-ați creat viața nu doar ca o oportunitate să creșteți, ci și ca o oportunitate să experimentați iubire și bucurie. Așa că, vă recomandăm să faceți ceea ce vă place și să vă bucurați cât mai mult de ceea ce faceți dacă nu faceți ceva ce vă place. De asemenea, vreți să acordați mai multă atenție acelor înghiontiri interioare, acelor impulsuri. Vreți să vă urmați inima astfel încât să fiți la locul potrivit în momentul potrivit să primiți și să întrupați energiile care vă sunt disponibile. 

Acum, pe măsură ce vă aclimatizați la energiile care sunt asupra voastră, veți avea oportunitatea să primiți și mai mult și puteți chiar să obțineți mai multe detalii despre tipurile de energii pe care vreți să le primiți și de ce. Poate vreți niște idei inspirate pentru ceva la care lucrați sau poate doriți să accesați informații din vieți trecute sau mai multe din darurile voastre spirituale. Lucrați cu aceste energii care sunt asupra voastră, știți că ele sunt peste tot în jurul vostru și că vasta majoritate a energiilor care sunt prezente pe Pământ chiar acum sunt pozitive. Sunt înalt vibraționale. Sunt integratoare. 

Nu aveți de ce să vă temeți, deschizându-vă la ceea ce vă este disponibil, pentru că operați deja la o frecvență mai înaltă. Înotați într-o mare de energii ajutătoare care sunt acolo ca să vă propulseze în următorul nivel al conștiinței voastre, iar aceia dintre voi care primiți acest mesaj sunteți, de asemenea, pregătiți să primiți energiile de o frecvență mai înaltă, dar uneori aveți nevoie doar să vă amintiți că ele sunt acolo și vă sunt disponibile. Și vor mai veni și alte energii pentru toți, indiferent dacă se deschid acum sau se vor deschide mai târziu să le primească. Ceea ce este vechi și uzat, ceea ce nu vă mai servește, se va îndepărta. Vă ridicați deasupra acestora. 

Acele energii își au propria călătorie și vor fi în măsură să se cunoască pe sine mai mult cine sunt cu adevărat ca iubire a Sursei. Așa că, acordați-vă cel puțin o oportunitate pe zi să vă relaxați în energiile care sunt asupra voastră și să le primiți astfel încât să poată fi asimilate și să le puteți folosi să creați orice vă doriți să creați acolo în frumoasa voastră lume.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.