duminică, 18 august 2024

Energii de Superlună Albastră

Aluna Joy Yaxk`in 

Energii puternice și în schimbare rapidă ne scaldă într-un câmp de energie/lumină de frecvență înaltă de la Mama Pământ și Tata Cer. Ceea ce am început în ultima lună plină se va ancora acum. 

(Grupul nostru lucra cu cercul de pietre MOEL TY UCHAF și ne scăldam în lumina cosmică intensă. Acest loc are o istorie de activitate OZN, și puteam cu siguranță simți de ce.) 

Pământul susține transformarea noastră crescând prin noi într-o coloană de lumină aurie și curățând ceea ce mai este de vindecat în noi. Soarele, stelele și toate frumoasele noastre relații cosmice ne susțin prin umplerea noastră cu o frecvență mult mai înaltă decât am simțit vreodată înainte. Cerul și Pământul sunt puternic împletite pentru că omenirea, ca colectiv, s-a trezit suficient pentru a permite ca această țesere să aibă loc. 

Această energie va curge prin templele antice, cercurile de pietre și alte portaluri antice de pe întregul Pământ și apoi va spăla fără nici o urmă de regret tot Pământul. Cu alte cuvinte, asta este o actualizare extrem de intensă și glorioasă. Formele noastre umane/spiritul devin puntea dintre Cer și Pământ, dintre Străbunii noștri Pământeni și familia noastră cosmică, și cu toată înțelepciunea pe care ei o poartă. Devenim canale pentru divin. 

În ultimul an, energia Pământului, Liniile Ley și locurile sacre s-au amplificat semnificativ, s-au întărit și au crescut exponențial. Acum putem simți această energie când umblăm pe pământurile din jurul nostru. Mulți dintre voi ați descoperit deja locuri de energie sacre în zonele unde locuiți. Cosmosul și Soarele nostru ne scaldă, de asemenea, în frecvențe tot mai înalte. Unii pot vedea această energie cosmică ca mici lumini strălucitoare în atmosferă sau pot vedea fulgere de lumină, culori noi sau dimensiuni alternative pe Pământ. 

Descoperim că sentimentele noastre de a fi copleșiți și epuizați încep să evolueze într-un sentiment de amorțeală ciudată și tindem să judecăm acest sentiment crezând că am putea să ne pierdem empatia, scopul sau pasiunea. Dar nu este așa. Face parte din procesul de evoluție. Vom începe să ne pierdem "reacția" față de evenimentele vieții trei dimensionale (pozitive sau negative) pe măsură ce ne menținem fermi într-o frecvență centrată de echilibru pur. Am început să intrăm în "Neutralitatea Iluminată" (această informație ne-a venit printr-un mesaj pe care l-am primit în Anglia în iulie anul trecut). 

Această formă avansată de prezență divină, neutralitatea iluminată, ar putea părea puțin plictisitoare în comparație cu haosul extern din lume la care asistăm. Dar acum suntem în lume și nu ai ei. S-ar putea să ne lipsească emoția sentimentului de dramă. Dar această stare de a fi în neutralitate iluminată ne va oferi abilități și oportunități nelimitate pe care ni le-am imaginat de multă vreme. Maeștrii Ascensionați ne spun din nou și din nou... hrănește LUMINA, înfometează întunericul. Hrănește IUBIREA, înfometează frica. 

”Reacția” noastră la evenimentele lumești este o stare temporară de dezechilibru. Este greu pentru corpurile noastre fizice și ne stânjenește conectarea cu sinele nostru mai înalt. Am fost programați să credem că atunci când avem ”mânie dreaptă” față de nedreptățile din lume, suntem considerați iluminați spiritual. Cu toate acestea, această reacție are efectul opus asupra individului și colectivului și doar hrănește monștrii împotriva cărora luptăm. 

Pe măsură ce intrăm în Neutralitatea Iluminată, ne vom simți profund împământați și echilibrați, devenind fără efort pace în furtună! Devenim auto-regeneranți pentru că folosim forța creatoare a universului în mod corespunzător și în modul în care a fost întotdeauna destinată. Nu este vorba despre evitarea furtunilor haotice din lume, ci pur și simplu să nu reacționăm la ele. Acest moment este despre menținerea echilibrului divin în mijlocul haosului confuz. Este vorba despre menținerea adevărului nostru spiritual într-o lume care proiectează o matrice de iluzii. Este vorba despre înfometarea întunericului nehrănindu-l. 

Acest moment, pentru noi, nu este o "explozie" a frecvențelor mai înalte, ci mai degrabă o "implozie" a luminii în interiorul sinelui. Am învățat tot ce avem nevoie să știm cu mințile noastre mecanice; orice altceva este considerat acum divertisment intelectual. Universul ne cere să ne punem cunoașterea spirituală în acțiune cu deplinătatea ființei noastre. Asta înseamnă că toată înțelepciunea și cunoașterea noastră se ridică acum din mințile noastre zgomotoase și aglomerate și se trezesc în inimile noastre creatoare, atemporale și nelimitate. Devenim eliberați de programarea trecutului ascensionând pur și simplu în prezența noastră divină completă. Scopul este să ne ancorăm inimile divine în lumea materială fără să sufere contaminarea de iluzii exterioare, drame sau haos. 

În ultimii ani, mulți oameni au simțit că credințele lor spirituale i-au dezamăgit, și asta pentru că ne așteptam să fim "salvați" din afara noastră. Desigur, am fost programați să ne bazăm pe energia exterioară timp de eoni. Nimeni nu ne-a spus că putem fi auto-împuterniciți. Cu toate acestea, am crescut din această programare veche. Nu suntem la fel de singuri ca înainte și ne-am pierdut interesul pentru multe dintre lucrurile pe care le oferă lumea exterioară. Am devenit autonomi și avem puțină nevoie de confirmare din lumea exterioară ca să ne cunoaștem adevărul. Pur și simplu știm; îl știm fără nici o urmă de îndoială! Suntem generatoare de lumină auto-conținute de nelimitare pură. 

Următorul pas pentru omenire este să lucrăm împreună în mod colectiv cu cei cu care rezonăm îndeaproape, făcând asta în unitate și unime, unde suntem toți onorați pentru darurile noastre unice. Omenirea alege acum multe căi și proiecte pe care dorește să le continue mai departe. Învățăm să trăim și să vorbim autentic cu alții cu mentalități diferite fără să ne pierdem adevărul. În toată diversitatea și darurile noastre, învățăm să ne acceptăm unii pe alții și să găsim modalități să lucrăm împreună în unitate, pace și echilibru. Orice manifestare creată împreună care funcționează cu mai puțin decât aceste noi principii nu va fi durabilă pentru multă vreme. 

Acest timp este despre aducerea incredibilei noastre lumini auto-conținute, sustenabile, auto-generate și adăugarea ei la ceva ce devine mai mare decât noi înșine. Putem vedea asta peste tot în jurul nostru. Există o ușurință a inimii și spiritului care lucrează dintr-o energie spontană și nepremeditată în munca pe care o facem acum. Asta îmi dă atât de multă speranță în inima mea. Munca noastră nu mai este ancorată în tehnici sau procese verificate în timp, nu necesită cunoștințe extinse, complicate, oculte care pot fi înțelese doar de un intelectual spiritual. Acest timp este pentru întreaga omenire, nu doar pentru elita spirituală. Manifestăm pur și simplu din inimă, intuiție și intenție. Asta nu mai este cu adevărat "muncă" pentru noi, și nici nu ar trebui să o tratăm astfel. Devenim în mod natural cine suntem. Ne accelerăm lumina interioară auto-conținută adăugând-o la un scop colectiv, care ne aduce cu un pas mai aproape de măiestrirea de sine și globală, pur și simplu trăind și acționând din inimă. 

Scriu astăzi ca să vă amintesc că, dacă vă simțiți ciudat de plictisiți, blocați sau inconfortabil de neutru în timp ce observați tot haosul și iluzia din jurul vostru, nu sunteți în afara drumului vostru spiritual pentru că nu mai aveți o reacție emoțională. VOI sunteți noua cale și calea de urmat pentru omenire. Începem să întrupăm neutralitatea iluminată. Au fost câteva luni foarte intense și nebunești. Colectiv, simțim că am ajuns în vârful unui munte imens. Simțim că am ascensionat cu succes prin această fază recentă din evoluția noastră. Și uitați-vă la voi! Sunteți aici, făcând-o! Ce moment să fii în viață! 

Binecuvântări și o lună plină glorioasă.

 

Aluna Joy


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.