duminică, 18 august 2024

Puneți asta pe primul loc înainte de orice altceva

Creatorii 1D prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Știm că aveți multe împrejurări, condiții, situații acolo pe Pământ pe care le considerați cel puțin neplăcute și știm că trebuie să vă confruntați cu toate acestea, pe când noi nu. Prin urmare, știm că unele dintre lucrurile pe care vi le oferim le puteți considera mai ușor de spus decât de făcut. Așadar, recunoaștem acest lucru față de voi chiar acum înainte să începem ceea ce vrem să vă spunem cu adevărat. 

Ideea pe care am dori să o subliniem față de voi toți este că nimic nu este mai important decât vibrația voastră și să vă puneți vibrația pe primul loc înainte de orice altceva, vă va face fericiți. Vă va pune un zâmbet pe buze. Vă va menține pacea interioară pe care întotdeauna doriți să o mențineți în ciuda a ceea ce vă stă în față. Modul în care să vă puneți vibrația pe primul loc este ca de cum vă treziți dimineața, ea să fie primul lucru pe care vă concentrați. Planificați-vi-o acordându-vă la vibrația în care doriți cel mai mult să fiți în marea majoritate a zilei și apoi acordați-vă la chakra în care simțiți că această vibrație se află în voi și vă este cel mai ușor de accesat. 

Puteți comuta acel întrerupător mai ușor decât credeți că puteți. Puteți fi într-o stare de a fi doar pentru că doriți să fiți în acea stare de a fi și vă concentrați atenția pe simțirea modului în care doriți să vă simțiți când vă începeți ziua. Este mai probabil să experimentați următorul gând și următorul gând pe care îl aveți ca reflectări ale acelei vibrații. Este mai probabil să vă amintiți să fiți în acea vibrație pe tot parcursul zilei, indiferent de ce se întâmplă sau nu se întâmplă. 

Puteți alege, de asemenea, în orice moment să vă concentrați pe ceva ce știți că vă ajuta să vă fie mai ușor să fiți în acea vibrație. Acesta este liberul vostru arbitru. Liberul vostru arbitru nu se referă doar la faptul că alegeți să faceți asta sau aia, să spuneți asta sau aia. Liberul vostru arbitru înseamnă să alegeți cum vreți să vibrați și să alegeți pe ce vă concentrați. Concentrarea este ușoară. Nici măcar nu trebuie să veniți cu un gând vesel ca să activați vibrația bucuriei. 

Vă puteți pur și simplu concentra asupra unor lucruri care întotdeauna vă aduc bucurie când vă concentrați asupra lor și aveți în ochiul minții voastre atât de multe imagini din care să alegeți, atât de multe imagini pe computerele și telefoanele voastre din care să alegeți. Aveți atât de multe filme și videoclipuri din care să alegeți. Vă puteți imagina scene în ochiul minții voastre precum și amintiri cu voi când erați veseli. Nu trebuie să inventați vibrația bucuriei când aveți atât de multe asupra cărora vă puteți concentra. 

Acum, acestea fiind spuse, de ce v-ați concentra vreodată pe ceva care vă aduce într-o stare de frică, într-o stare de lipsă, într-o stare de furie sau tristețe? Uneori veți simți acele emoții și veți accesa acele vibrații, dar nu trebuie să le alegeți. Nu trebuie să continuați să le alegeți odată ce vă dați seama că atunci când vă concentrați pe asta sau aia simțiți acel sentiment de gol, de gol interior pe care nu vă bucurați să-l simțiți. 

Dacă vă simțiți provocați de ceva și sunteți într-una din acele stări de a fi de vibrație joasă, nu vă faceți griji. Puteți ieși din ea respirând-vă pur și simplu drumul prin acel sentiment și apoi vă puteți întoarce la activarea bucuriei, iubirii, păcii, entuziasmului, libertății sau orice alegeți să simțiți chiar în clipa următoare. Pe măsură ce faceți asta prioritatea voastră principală, nu numai că veți fi fericiți, dar veți crea realitatea pe care vreți să o experimentați zi de zi, săptămână de săptămână, lună de lună și an de an. Vă promitem că așa și este.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.