luni, 12 august 2024

Vă întoarceți la tiparul vostru Divin

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am asistat în mulți dintre voi la o revenire la tiparul vostru original. Am observat că mulți dintre voi, cei care sunteți treziți, ați parcurs această călătorie destul de conștient și vrem să știți că dați restului omenirii exemplul pe care întotdeauna ați intenționat să-l dați. Vă întoarceți la tiparul Divin pentru omenire pentru că ați deblocat în interiorul vostru adevărul că sunteți Ființe Divine care se pretind a fi ființe umane în scopul experimentării, creșterii și evoluției. Ați deblocat în voi această cunoaștere într-o varietate de moduri și, odată ce știți acest lucru, nu îl puteți face ne-știut. 

Veți continua să accesați codurile și informațiile care sunt profund încorporate în ADN-ul vostru ca să vă ajute să deveniți din nou Sinele Divin care sunteți cu adevărat. Sunteți meniți să umblați pe acest Pământ așa cum Isus a făcut-o, așa cum Krishna a făcut-o, așa cum mulți alții au făcut-o. Sunteți meniți să găsiți în voi iluminarea pe care Buddha a căutat-o și a găsit-o. Sunteți meniți să umblați așa cum Quan Yin și Saint Germain au făcut-o, iar unii dintre voi știți asta. Voi, care sunteți treziți în acest moment, nu numai că sunteți capabili să o faceți, dar sunteți capabili și să le arătați altora cum pot și ei să o facă și asta este ceea ce vă face liderii schimbării în conștiință care sunteți. 

Acum, pe măsură ce vă schimbați propria conștiință, desigur, săriți într-o linie temporală în care alții sunt și ei pregătiți să se schimbe și veți ajunge să jucați rolul celui/celei care-i ajută să se schimbe. Acest lucru este atât de important pentru voi să-l știți. Nu trebuie să priviți în jur la lume așa cum este ea astăzi și să vă întrebați cum va fi vreodată restul omenirii pregătit să ascensioneze. Tot ceea ce aveți de făcut este să aveți grijă de propria aliniere, propria pace interioară și tot ceea ce trebuie să ajungeți este propriul sine mai înalt și, pe măsură ce o faceți, deveniți acea versiune a voastră cinci dimensională care are deja pe deplin activat tiparul Divin, care deja operează ca o Ființă Divină de lumină și iubire. Și asta este ceea ce faceți și asta este ceea ce face acest moment atât de special acolo pe Pământ. 

Sunteți acolo să vă treziți și să experimentați cum este să fiți acolo ca suflet trezit astfel încât să vă puteți schimba conștiința și să-i ajutați pe alții să facă același lucru. Orice altceva (ce diferă) este doar modul în care ați ales să vă treziți sau modul în care să fiți în serviciul altora, dar detaliile nu sunt la fel de importante ca experimentarea în sine. Simțiți-vă foarte bine în legătură cu punctul în care vă aflați pentru că, dacă primiți aceste mesaje, sunteți unul dintre cei care (la schimbarea cărora) am fost martori și vom continua să fim martori.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Poka Monica

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.