marți, 6 august 2024

Înainte să vă întoarceți în haotica lume exterioară

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am acumulat atât de multe date prin observarea voastră și prin intermediul interacțiunilor noastre cu voi și vrem să știți că energiile pe care le-am co-creat împreună cu alții pentru voi sunt personalizate în mod unic ca să vă aducă exact ceea ce aveți nevoie să treceți la următorul nivel de conștiință. Faceți cu toții pași înainte în evoluția voastră spirituală, indiferent de cum ar arăta în viața voastră de zi cu zi și din când în când simțiți că sunteți pregătiți să treceți la un alt nivel care vă va da posibilitatea să accesați diferite entități și diferite experiențe. De asemenea, căutați întotdeauna să accesați mai mult din sinele voastre adevărate și întregi. După cum mulți dintre voi știți, faceți asta intrând înlăuntrul vostru, dar intratul înlăuntru va rezulta în cele din urmă în ieșitul în afară și în interacțiunea cu ”lumea reală” între ghilimele/fără ghilimele. 

Trebuie să fiți în măsură să luați acea pace interioară pe care o atingeți în starea de meditație și să o aduceți în lumea în care trăiți. Trăitul în lume poate părea haotic dacă sunteți prinși în haos. Poate părea că sunteți prea sensibili la această lume și pentru această lume dacă nu mențineți acea vibrație mai înaltă în timp ce interacționați cu alți oameni și mergeți în alte locuri. Acesta este și motivul pentru care acumulați mai multe date pe măsură ce vă continuați călătoriile interioare. 

Descoperiți cum să accesați starea de a fi, vibrația, în care doriți să fiți în timp ce interacționați cu cineva care poate fi într-o dispoziție proastă, sau poate avea doar o zi proastă sau o viață proastă. Și asta devine apoi treaba voastră. Este treaba voastră să fiți cine vreți să fiți indiferent de ceea ce se petrece în afara voastră și indiferent cu cine interacționați în orice moment. 

Dacă îi lăsați pe alții să decidă care va fi starea de spirit în încăpere sau situația, atunci v-ați pierdut busola interioară și-i permiteți cuiva să vă ia acea pace interioară. Apoi trebuie să vă întoarceți înapoi la planșeta de desen, cum s-ar zice, și trebuie să clarificați ceea ce este de clarificat, trebuie să dați drumul la ceea ce este nevoie să dați drumul. Uneori trebuie să vă întoarceți la magazin pentru unele reparații înainte de a fi pregătiți pentru o nouă interacțiune cu lumea exterioară și asta este în regulă. Asta este ceva normal și natural având în vedere punctul în care vă aflați în ascensiunea voastră. Vă asumați din ce în ce mai multe provocări astfel încât creșterea voastră să fie exponențială, astfel încât să puteți vedea rezultatele pe care vreți să le vedeți și să le simțiți în voi. 

Felul în care vă simțiți în interior este adevăratul barometru al modului în care vă descurcați ca individ. În general vorbind, nu veți vedea rezultate imediate în lumea exterioară. În mod normal, va fi nevoie de ceva timp și o oarecare practică din partea voastră ca să începeți să vedeți reflectarea exterioară a ceea ce ați făcut în acele momente liniștite de meditație în care vă accesați bucuria, pacea, iubirea care sunteți cu adevărat. Acordați-i ceva timp și acordați-le timp și altora să vă ajungă din urmă și să vă reflecte acea vibrație. Între timp, nu vă fie teamă să ieșiți în lumea exterioară să descoperiți unde mai aveți ceva de lucrat, la ce mai este nevoie încă să dați drumul. 

Pe măsură ce înlăturați toată rezistența, toată frica și toate judecățile, tot ce rămâne este iubirea necondiționată care sunteți cu adevărat și care a fost întotdeauna scopul și obiectivul vostru în această viață. Doar că v-a luat ceva timp să vă dați seama de acest lucru și este nevoie de puțin mai mult timp să puneți în practică această cunoaștere.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.