duminică, 11 august 2024

Vocea Interioară

Ființele de pe Venus prin Natalie Glasson 

Salutări iubite ființe de lumină și iubire de pe Pământ, noi suntem Ființele de pe Venus. Suntem un colectiv de ființe aflate în existență pe Venus. Noi deținem vibrația iubirii. Focalizarea noastră, scopul nostru sunt dedicate iubirii Creatorului. Dorim să aprindem această iubire în toate ființele și să le reamintim tuturor ființelor că se află într-o întrupare a iubirii. 

Astăzi venim să vă vorbim despre vocea voastră interioară. 

Mai întâi dorim să spunem că întregul Univers al Creatorului este o conversație, o comunicare. Fiecare ființă, fiecare existență, fiecare suflet este în conversație și comunicare cu sine însăși/însuși, unul cu celălalt, de fapt, cu întregul Univers al Creatorului. 

Așa cum existați în corpul vostru fizic noi, Ființele de pe Venus, vă invităm să vă imaginați că toate aspectele ființei voastre discută și comunică unele cu altele. Mai vrem să fiți conștienți și de faptul că toate aspectele ființei voastre discută și comunică cu fiecare ființă de pe Pământ și din planurile interioare și că fiecare ființă de pe Pământ și din planurile interioare discută și comunică cu voi. 

Imaginați-vă pentru o clipă că puteți auzi această conversație, ar suna ca un zgomot de vorbărie foarte intensă – un zgomot pe care poate nu l-ați putea înțelege sau distinge. S-ar putea să sune confuz. 

Acum imaginați-vă că acest zgomot este de fapt tăcere și toate discuțiile și comunicările sunt experimentate de voi ca tăcere... ca pace... pentru că este firesc ca toate aspectele ființei voastre să fie în conversație și comunicare. 

Sunteți conectați la toate aspectele ființei voastre și la toate ființele. 

Este o curgere a energiei Creatorului care vă împuternicește și energizează ființa. Asta vă permite să fiți conectați, să câștigați, să primiți și să împărtășiți tot ceea ce este necesar. Când vă conectați la acea piesă, care este, de fapt, comunicarea cu voi înșivă și cu toate ființele, puteți accesa diferite canale de comunicare. De exemplu, s-ar putea să puteți accesa o parte a corpului vostru fizic care vă vorbește, sau poate inima voastră conectată cu Chakra Inimii a unei ființe din planurile interioare. 

Sunt atât de multe voci, atât de multe comunicări și conversații cu care vă puteți conecta, pe care le puteți asculta. S-ar putea să nu le puteți experimenta ca pe o conversație vocală, dar este posibil să puteți experimenta un sunet, o senzație, o frecvență sau un sentiment sau poate altceva. 

Aveți acces la informația, cunoașterea și înțelepciunea care sunt prezente în voi și în întregul Univers al Creatorului. Este nevoie doar să vă acordați la ele; să vă aliniați cu ele. 

Cu așa o bogăție de cunoaștere și înțelepciune a curgerii și conversației, poate fi dificil să înțelegeți cu ce să vă aliniați. Ceea ce este necesar existenței voastre, creșterii voastre spirituale și să vă servească, iese întotdeauna în prim-plan ca să fie observat de voi. 

Adeseori când căutați ceva și nu puteți găsi acel ceva, nu este chiar ceea ce vă este necesar. 

Universul Creatorului nu este complicat. El nu crează obstacole. Adeseori mintea și dorințele cred că aveți nevoie de ceva atunci când poate alinierea este ușor deplasată și există ceva mai mare care v-ar servi mai mult. Odată ce vă aliniați cu acesta, vă oferă un serviciu mai mare și vine cu o mai mare ușurință. 

Vocea voastră interioară este alcătuită din atât de multe voci, de fapt, din întregul Univers al Creatorului. 

Așadar, cum știți când vă urmați cea mai potrivită voce interioară pentru voi și care este adevărata voastră esență într-o voce? 

Puteți cere să vă conectați cu diferite aspecte ale ființei voastre, la fel cum v-ați acorda unui canal. Puteți cere să  experimentați vocea, vocea interioară a esenței voastre, sau scânteii voastre originale pentru această realitate. 

Puteți cere să vă acordați sau să vă aliniați cu sufletul/grupul vostru de suflet/Creatorul din voi. 

În timp ce experimentați asta, veți observa vocea cu care vă simțiți cel mai confortabil... ceea care vă împlinește... și asta va fi alinierea perfectă pentru voi. 

Va fi ca și cum ați fi reglat fin o stație de radio pentru că esența sufletului vostru, a grupului vostru de suflet și a Creatorului poate fi aceiași; pot oferi aceiași înțelepciune, aceleași vibrații, aceiași înțelegere și îndrumare. 

Pe măsură ce vă reglați fin, veți obține cea mai potrivită vibrație care vă servește fizic/emoțional/mental și spiritual – una care vă inspiră și vă aduce vindecare și cunoaștere. 

Nu există o voce greșită în ființa voastră pentru că fiecare comunicare, fie că vine de la o parte a corpului vostru... corpului vostru emoțional, mental, spiritual... fiecare are ceva valoros de care să vă facă conștienți – poate de transformat, poate de întrupat. 

Când închideți ochii și vă concentrați în interior și vă dați voie să accesați o pace... inspirând acea energie a păcii înăuntru și afară din ființa voastră... știți că vă conectați la acea curgere a vocii voastre interioare care este atât de colorată, atât de abundentă, atât de înțeleaptă și atât de conectată la întregul Univers al Creatorului. 

Vă dați seama, totodată, că aveți o susținere extraordinară și că nu sunteți niciodată singuri, că răspunsurile de care aveți nevoie sunt întotdeauna în voi, și că întreaga voastră ființă și această conversație și comunicare pe care o experimentați, are rolul să vă susțină, să vă iubească și să vă hrănească. 

Este timpul să explorați asta; trezind acest adevăr vibrant și abundent înlăuntrul ființei voastre.

 

Noi suntem Ființele de pe Venus. Vă iubim și vă mulțumim.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.