duminică, 4 august 2024

Energiile 8- 8-8 ale Porții Leului pe Pământ și în întreaga Galaxie

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte încântați să vă oferim această înțelepciune pe care trebuie să o împărtășim cu voi cu privire la această Poartă a Leului și a fiecărei Porți a Leului pe care o experimentați acolo pe Pământ și pe care o experimentăm cu toții în Galaxia noastră. La urma urmei, acesta este un eveniment galactic, iar efectele deschiderii Porții Leului nu au legătură doar cu Pământul. Are legătură cu noi toți din întreaga galaxie și cu modul în care ne raportăm unii la ceilalți, cu modul în care procesăm și împărtășim energiile unii cu ceilalți. 

Așa că, această Poartă a Leului, la fel ca toate celelalte, are potențialul să vă deschidă către mai multe experiențe cu prietenii și membrii familiei voastre galactice. În această perioadă de timp în care vă aflați vă sunt disponibile mai multe experiențe de contact. Există o anumită semnificație în deschiderea acestei Porți a Leului și este vorba despre primul contact acolo pe Pământ pentru voi toți. Cu toții doriți să experimentați contactul, iar mulți dintre voi ați declarat că nu vreți să așteptați debarcarea în masă a navelor care va avea loc cam în următorii trei ani. 

Vreți să vă aveți experiențele voastre de contact acum și, cu siguranță, înainte de 2027. Prin urmare, aceste energii susțin foarte mult acele dorințe pe care le aveți pentru voi înșivă și pentru semenii voștri. Cu cât mai multe auziți despre experiențele de contact ale altora, cu atât sunteți mai dispuși să credeți că este posibil și pentru voi. Acum, lucrul pe care vreți să evitați să vi-l spuneți este ”De ce acea persoană și nu eu?” pentru că există o modalitate mult mai bună să abordați asta. Vă puteți spune, în schimb, ”Dacă acea persoană are experiențe de contact cu e.t., asta trebuie să însemne că urmează să am și eu”. 

Trebuie să vedeți ceea ce fac alții ca pe o dovadă a ceea ce este posibil și să dați drumul ideii că ceva este în neregulă cu voi și de aceea nu aveți aceiași experiență ca altcineva. Toți sunteți meniți să aveți experiențele pe care le aveți în sincronizarea perfectă pentru voi așa cum sunt orchestrate de către ghizii voștri și sinele voastre mai înalte. Prin urmare, puteți da drumul acelei idei că vă blocați voi înșivă cumva să aveți experiențele pe care doriți să le aveți. 

Vrem să vă invităm să recunoașteți că dacă doriți să aveți o experiență de contact înainte de 2027, o puteți avea. Cu toții aveți capacitatea să vă creați experiențele pe care vreți să le aveți în viața voastră. Una dintre modalitățile prin care vă apropiați de acele experiențe este să lucrați cu credințele pe care le aveți. Dacă aveți credințe care vă spun că nu sunteți vrednici sau nu sunteți pregătiți, atunci asta veți experimenta. Nimeni nu trebuie să fie perfect ca să manifeste ceva ce-și dorește în viața sa. Cu siguranță puteți vedea asta privind chiar acum pur și simplu în jur la semenii voștri.   

Recunoașteți că toți sunteți meniți să aveți acele lucruri la care lucrați, astfel încât să puteți experimenta creșterea. Nimeni nu este defect. Nimeni nu a fost creat doar să fie defect, dar toți ați fost creați să aveți o călătorie și un arc*. Când vă uitați la un film este mult mai satisfăcător atunci când personajul principal are un arc*. Acesta trece printr-o evoluție pe parcursul evenimentelor care se desfășoară, și voi toți sunteți la fel, iar acum este momentul să recunoașteți că sunteți pregătiți să mergeți mai departe. Sunteți pregătiți să creșteți și să evoluați prin experimentările pe care le aveți, iar contactul cu e.t. este una dintre acele experimentări. 

Este menit să aibă loc în această viață pentru voi și este menit să vă stimuleze să vă finalizați schimbarea și multe alte lucruri înainte de asta. Așa că, fiți siguri că energiile Porții Leului lucrează deja asupra voastră a tuturor și vor continua să o facă chiar și după data de 8 august și 12 august. Relaxați-vă și știți că totul este bine și că totul se petrece în sincronizarea Divină perfectă.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi. 

 

*Un arc este o călătorie sau o schimbare interioară prin care un personaj trece pe parcursul unei povești. Personajul care este un anumit tip de persoană se transformă treptat într-un alt tip de persoană datorită evenimentelor și schimbărilor prin care trece.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.