duminică, 4 august 2024

Frica

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson 

Salutări și iubire Eu, Arhanghelul Metatron, extind către ființa voastră acum. Sunt aici să vă susțin pe măsură ce călătorim în explorarea fricii. 

În acest moment vă invit să respirați profund și apoi să vă țineți respirația cât mai mult posibil, iar apoi, desigur, să expirați și să respirați normal. 

Atunci când experimentați frică vă țineți respirația. Este ca și cum v-ați ține respirația astfel încât corpul vostru să nu funcționeze așa cum este capabil. Nici măcar mintea și emoțiile voastre nu pot funcționa. Ele nu experimentează curgerea energiei și a forței de viață prin ființa voastră. Este, totodată, mai greu să experimentați vibrațiile divine curgând prin ființa voastră. 

Când experimentați sau vă confruntați cu frica, este ca și cum ați fi apăsat butonul de pauză și sunteți suspendați în acel spațiu și totul s-a oprit. Acum, corpul vostru continuă, desigur, să funcționeze și voi continuați să trăiți. Și mintea și emoțiile voastre continuă să funcționeze, cu toate acestea, este ca și cum lucrează cu mai puțină energie, mai puțină hrană, mai puțină susținere. 

Imaginați-vă dacă dețineți frică în diferite părți ale corpului și ale ființei voastre. Acele părți ale corpului și ale ființei voastre se luptă. Este ca și cum funcționează cu o baterie descărcată. Se străduiesc să supraviețuiască. Scopul meu nu este să vă șochez sau să vă produc o stare de spirit sau un proces de gândire de vibrație joasă. Vreau pur și simplu să vă încurajez să recunoașteți puterea pe care frica o are asupra corpului și ființei voastre. 

Avem energia opusă fricii, care este iubirea. 

Iubirea vă ajută să prosperați, să experimentați succesul, să vă simțiți hrăniți, să accesați energia forței de viață și să fiți înconjurați de vibrații divine. Vă încurajează să trăiți deplin pe Pământ. 

Majoritatea ființelor de pe Pământ experimentează atât frica, cât și iubirea... uneori aproape în același timp. Este posibil să dețineți în ființa voastră frica și iubirea și să treceți de la una la alta. S-ar putea să se simtă natural. S-ar putea să nici nu recunoașteți frica. S-ar putea să nici nu recunoașteți iubirea pentru că sunteți atât de obișnuiți cu aceste energii. 

Este interesant atunci când experimentați frica. Puteți lăsa iubirea să fie remediul vindecător, dar ca iubirea să intre pe deplin în ființa voastră și să fie de deplin acceptată, este nevoie ca mai întâi să acceptați frica. Când experimentați iubire – iubirea Creatorului curgând prin ființa voastră – este firesc că s-ar putea ca frica să apară pentru că iubirea vă încurajează să treceți dincolo de granițe și limitări, iar fricile apar în mod automat să fie recunoscute și curățate. 

Dacă ignorați fricile sau le dați la o parte, atunci vă dați voie să existați în iubire, cu toate acestea, frica este în continuare prezentă... poate dedesubt... poate ascunsă și, prin urmare, nu sunteți capabili să vă angajați pe deplin în vibrația iubirii. 

Este nevoie să stați în interior și să acceptați frica ca să experimentați vibrații mai mari ale iubirii. 

Frica poate fi copleșitoare. Poate provoca numeroase simptome. 

Iubirea poate fi și ea copleșitoare. S-ar putea simți ca prea mult. Vă poate împinge dincolo de granițe și limitări. În multe privințe, iubirea activează întotdeauna frica care trebuie eliberată ca o iubire mai mare să poată fi experimentată. Împărtășindu-vă acest lucru, eu, Arhanghelul Metatron, doresc să vă încurajez să vă dați seama că frica și iubirea merg aproape mână în mână; se ajută una pe alta, sunt prietene. 

Frica permite oportunitatea ca iubirea să fie prezentă, dacă așa alegeți. 

Iubirea permite oportunitatea ca fricile să apară... să se ridice ca și cum ar fi niște bule... ca o iubire mai mare să fie experimentată. 

Singura parte negativă a acestei relații, ați putea spune, este să experimentați frică, dar să nu puteți accesa vibrațiile iubirii. 

Dacă sunteți capabili să accesați vibrațiile iubirii și sunteți dispuși să înfruntați frica... să o recunoașteți în mod clar... să vedeți cum vă afectează ființa... cum vă afectează mintea... să primiți chiar un mesaj de la frică... ca să obțineți înțelegere, atunci veți fi întotdeauna într-un spațiu al iubirii. 

Sunteți, de fapt, într-un spațiu al fricii atunci când nu sunteți dispuși sau nu sunteți în măsură să accesați vibrațiile iubirii sau nu sunteți dispuși sau în măsură să-i faceți față fricii și să o înțelegeți. 

Dacă sunteți dispuși să faceți asta, atunci experimentați întotdeauna iubire. Existați întotdeauna ca și în vibrația iubirii, chiar și-atunci când experimentați frică. Asta înseamnă că există în fiecare moment oportunități de creștere, de dezvoltare spirituală, intuiții și iluminare. 

Ați putea dori să recunoașteți că sunteți întotdeauna o ființă a iubirii, rezolvându-vă fricile, eliberând/dispersând fricile. Acest lucru vă pune într-un spațiu de putere care, chiar și atunci când experimentați o frică... oricât de mică sau mare... vă aflați într-un spațiu de putere știind că o puteți rezolva și continua să ființați în iubire. 

Cea mai mare înțelegere, de fapt, este să nu vă temeți de fricile voastre. Dacă sunteți dispuși să vă iubiți fricile – să le înfruntați, să fiți cu ele, să le înțelegeți și să le lăsați să se disperseze – vă iubiți fricile. Sunteți într-un spațiu de putere și creștere. 

Fricile vor ieși întotdeauna la suprafață, chiar și atunci când întrupați cea mai mare iubire pe care ați întrupat-o vreodată. S-ar putea să experimentați în continuare frica, dar frica va deveni parte din relația voastră cu iubirea... aproape ca un prieten care știți că va reveni... dar cu cât mai dispuși sunteți să fiți prezenți cu fricile voastre, cu atât mai puțin acel prieten va reveni. 

Este momentul să explorați orice frici care vin în conștientizarea voastră – să le acordați spațiu și timpul vostru așa cum i-ați acorda cuiva care este supărat sau rănit și vine la voi; le-ați acorda timpul vostru și i-ați asculta, menținând scopul susținerii și transformării. 

Nu există cu adevărat un mod stabilit în care să faceți față fricilor voastre. Cea mai mare și mai bună cunoaștere pe care eu, Arhanghelul Metatron o pot împărtăși cu voi, este să vă urmați intuiția. Când experimentați o frică – când o conștientizați și o recunoașteți – stați cu ea și ascultați-o. Ce vă ghidează intuiția să faceți ca să dizolvați pe deplin această frică? 

Sunteți o ființă puternică și știți exact cum să rezolvați frica. 

Eu, Arhanghelul Metatron, sunt prezent să vă asist. Mulțumesc.

 

Eu sunt Arhanghelul Metatron.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.