joi, 29 august 2024

Iluzia

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Progresul rapid în armamentul și tehnicile voastre au determinat distrugerea celor care mai sunt încă aici să mențină și păstreze controlul. Întrucât aceștia nu au ”primit nota de informare” (nota care vă declară eliberarea), ei rămân fideli și agresivi în ceea ce privește cauza lor. 

Superiorii lor au fost fie înlăturați, fie lăsați de capul lor. Fără alte instrucțiuni, aceste forțe continuă să lupte ca și cum ar exista o posibilă victorie pentru ei. Nu există niciuna. Cu cine se luptă, este o combinație de forțe – unele provenite de pe Pământ și altele din alte locații. Voi nu vedeți aceste bătălii pe cerul vostru, dar ele au loc. 

Iluzia este una puternică, iar imaginile voastre nu sunt tocmai adevărate. Ați putea avea acces la mai multe și, la un moment dat, veți avea. Întotdeauna există nave pe cerul vostru, iar voi sunteți tot timpul în câmpul lor vizual. Ceea ce se petrece în jurul vostru este magie și iluzie. Atât de multe din ceea ce luați de bun nu se bazează pe Adevăr – ci, mai degrabă, face parte dintr-o poveste cu care ați fost hrăniți. 

Povestea avea un scop. Erați meniți să fiți ținuți sub control. Această parte a capturării voastre a avut doar parțial succes. Pentru că întotdeauna au existat exploratori și cei curioși care nu au acceptat narațiunea ca adevărată fără să o studieze îndeaproape, iar acești oameni au căutat dovezi suplimentare. Ei au săpat adânc în ”adevărurile” care le-au fost date și și-au făcut propriile investigații și experimente.

Gândiți-vă la numeroasele invenții aleatorii despre care ați auzit sau le-ați văzut, dar care nu fac parte din viața voastră de zi cu zi. Lucruri precum energia gratuită, mașinile care funcționează cu apă, replicatoarele de alimente, paturile medicale și de vindecare sunt doar începutul. 

Această Matrice este un construct cu un scop specific în minte. Acest scop este controlul. 

Există multe detalii suplimentare, dar controlul este obiectivul principal. 

Controlorii anteriori doreau dominarea și supunerea ca condiții de proprietate. 

Au făcut-o încet și treptat. Cu toate acestea, întotdeauna au existat oameni care au văzut prin șaradă și realitatea din spatele acțiunilor lor. Ei n-au căzut pradă narațiunii și nici n-au acceptat limitările. 

Aceștia sunt cei care încalcă regulile, geniile ciudate, ”șarlatanii”, denunțătorii, războinicii. Ei există și au fost prezenți în fiecare epocă a rasei umane. Acțiunile lor au fost diferite în funcție de vremurile în care au sosit. Dar indiferent de asta, ați auzit de numele lor. 

În majoritatea cazurilor au fost reduși la tăcere. Totuși, nu în toate cazurile, iar spiritul lor continuă să trăiască. Unii dintre acești oameni au văzut prin Matrice, chiar și în ceruri. 

Există desene în înregistrările voastre istorice care nu au sens decât dacă înțelegeți că ceea la ce vă uitați este un plan pentru o Matrice a Realității. 

Întotdeauna au existat văzători. 

Ce se întâmplă acum pe cerul vostru finalizează doborârea, astfel încât să nu mai rămână rezistențe neașteptate. Ele vor provoca daune dacă rămân necontrolate. Acesta este motivul pentru care sunt eliminate. Se poate întâmpla ca o parte din toate acestea să fie surprinse și filmate. Dacă da, să știți că arată etapele finale ale bătăliei – nu începutul. 

Vor fi surprize pe atât de multe fronturi, dragul meu om drag. Atât de multe din tărâmurile tehnologiei și ale Adevărului v-au fost ascunse – protejate de țesătura acestei realități false. 

Aveți încredere că atunci când Adevărul este expus și dezvăluit, viața voastră va continua cu bucurie și cu ușurință. Lanțurile a mii de oameni sunt îndepărtate, iar eliberarea acestei greutăți va crea un sentiment de pace și confort nemaiîntâlnit de rasă înainte. 

Ești pregătit pentru un astfel de răsfăț, dragul meu om. Va merita fiecare pas făcut. 

Bine făcut. 

Asta este tot. 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

Sursa 

Foto Max Rive Photography


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!      

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.