sâmbătă, 31 august 2024

Ce este chiar după colț pentru Omenire

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Noi trezim în voi cunoașteri noi cu privire la cine sunteți cu adevărat. Pentru voi sunt noi, dar în multe privințe ele sunt străvechi și chiar atemporale. Sunteți acolo să fiți treziți, să fiți activați, să deblocați ceea ce este în interiorul vostru, și de aceea pentru omenirea de pe Pământ acesta este cel mai incitant moment de până acum. Imaginați-vă doar cât de multă energie și informație stocată există în acel corp fizic al vostru, cu trilioanele sale de celule. 

Gândiți-vă câte experiențe adunați în această viață pe Pământ, în perioada de ascensiune. Sunteți acolo să încheiați un ciclu, un ciclu de întrupare, moarte și renaștere în fizic, acolo pe Pământ. Este nevoie de multă energie să faceți asta. Prin urmare, aveți multe energii în interiorul vostru pe care să le accesați și sunt și mai multe energii care vin să vă inspire și să vă amintească din ce sunteți făcuți. 

Orice vedeți în oricare dintre noi și în oricare dintre viețile pe care le-am trăit acolo pe Pământ se află și în voi și vă activați atunci când vă gândiți pur și simplu la ceea ce a făcut cineva ca Yeshua. Sunteți activați de compasiunea mamei sale, Maria, de pacea și înțelepciunea lui Buddha. Sunteți inspirați de viețile pe care noi le-am trăit, și de unde ne aflăm acum, vă putem chema în aceleași energii pe care am fost capabili să le găsim în noi înșine în timpul vieții noastre pe Pământ. Vă reamintim cine sunteți cu adevărat și vă chemăm la ceea ce am devenit de când am trăit acele vieți pe planeta voastră. 

Acestea sunt, într-adevăr, vremuri interesante, deoarece aveți ocazia să co-creați împreună cu celelalte opt miliarde de ființe umane de pe planeta voastră și beneficiați de ceea ce fiecare dintre ele visează să aducă în existență, cheamă și manifestă. Unirea energetică cu semenii voștri este la fel de puternică ca și să ajungeți la noi toți în dimensiunea a douăsprezecea. Vrem să recunoașteți că aveți ființe puternice în jurul vostru de la care vă puteți activa și să atrageți mai multe dintre acele energii. 

Sunteți meniți să primiți ajutor de sus și să vă ajutați unul pe celălalt, deoarece acesta este un efort de grup și o ascensiune universală și vă invităm să vă vedeți semenii conținând tot ce ne-ați văzut pe noi fiind și făcând în viețile noastre pe Pământ și vrem să știți că ce este mai bun abia urmează să vină. Partea cea mai bună a vieții pe Pământ este chiar după colț pentru voi toți și voi sunteți cei care o cheamă conștient și se aliniază cu ea. Și vă apreciem pe fiecare dintre voi în aceiași măsură în care ne apreciați voi pe noi. Dar vedem în voi mai mult potențial decât cel la care am avut noi acces în viețile noastre și acest lucru ne entuziasmează legat de viața de pe Pământ în momentul actual în care vă aflați.

 

Asta este tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.