joi, 1 august 2024

Schimbările care urmează încep aici

Saint Germain prin Daniel Scranton 

Eu Sunt Saint Germain, Păstrător al Flăcării Violet. 

Sunt uimit și uluit tot timpul de ce sunt capabili oamenii. Am demonstrat în timpul vieților mele pe Pământ o parte din ceea ce este capabilă omenirea, dar voi, cei care trăiți în epoca modernă sunteți capabili de chiar mai mult decât noi toți cei din Colectivul Maeștrilor Ascensionați v-am demonstrat în viețile noastre. Știm asta și știm că noi am venit să vă dăm exemple de ceea ce era posibil și, cu siguranță, am sperat că voi veți înțelege că acele posibilități vor evolua și vor deveni mai mari, mai puternice, mai elaborate și tocmai asta s-a întâmplat pe măsură ce vă continuați călătoria prin secolul 21. 

Vă invit să testați ceea ce vă spun și să vedeți valabil pentru voi chiar acum. Acordați-vă la oricare dintre darurile voastre sau concentrați-vă pe ceva ce doriți să manifestați de multă vreme și vedeți dacă puteți spune că sunt noi posibilități pentru voi și dacă ați făcut progrese către primirea a ceea ce doriți să primiți și să actualizați ceea ce vreți să actualizați. 

Priviți în jur la ceea ce fac alți oameni din lumea voastră și în loc să vă întrebați de ce ei o pot face și voi nu, recunoașteți că ei vă arată ce este posibil și că sunteți meniți să fiți inspirați de ei. Sunteți meniți să faceți tot ceea ce altcineva poate face, o posibilitate pentru voi să decideți dacă vreți să o faceți. 

Dați drumul îndoielilor voastre, rezistenței voastre și credințelor voastre limitatoare și vedeți ce este posibil în timp ce o faceți. Această transmisie este codificată cu energii care vă încurajează să dați drumul acestor îndoieli și să vă deschideți posibilităților care vă sunt disponibile în acest moment al vieții voastre. Sunteți făcuți din Energia Sursei, care este potențial pur, posibilitate pură, iar tot ceea ce vă compune se extinde și devine mai mult, iar voi sunteți meniți să mergeți pe acest drum. Cei care fac acest lucru le demonstrează celorlalți cum este să renunți la limitări, la restricțiile autoimpuse și să lași schimbările care sunt asupra ta să aibă efect în tine. 

Nu vă uitați doar după schimbările din sistemele voastre economice, din sistemele voastre școlare, din sistemele de sănătate și guverne. Uitați-vă după schimbările din voi care sunt acolo și care vă sunt accesibile și apoi așteptați-vă să vedeți schimbări în afara voastră în aceste sisteme care par atât de opresive și limitative prin natura lor. Sunt încântat să văd ce faceți toți cei care primiți acest mesaj cu el și să fiu martor la transformarea voastră din Colectivul Maeștrilor Ascensionați de-aici din dimensiunea a douăsprezecea. Cu toții menținem spațiul pentru fiecare dintre voi.

 

Eu sunt Saint Germain, Păstrător al Flăcării Violet

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.