marți, 27 august 2024

Să fii un antemergător nu este întotdeauna confortabil

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Ce se întâmplă cu voi și cu cei pe care îi iubiți odată ce vă revendicați complet pe voi înșivă traversând puntea către noul vostru eu? Veți rămâne cine sunteți acum sau veți fi atât de diferiți încât nu veți mai simți nevoia să finalizați nimic acum? Se vor deschide cerurile zi de zi cu un soare auriu? Vă va plăcea noul vostru sine sau noul sine al celor pe care îi iubiți? 

Acestea sunt întrebări similare cu cele la care v-ați gândit când erați un tânăr adult 3D. Diferența este că atunci aveați obiective sau speranțe concrete în 3D. 

Noua voastră ființă pare neclară, aproape greu de manevrat. Cum puteți descrie un viitor pe care voi sau nimeni din Universuri nu l-a experimentat? Noua voastră viață este similară cu cea a primilor exploratori care au navigat în lume. 

Promisiunea unei vieți pline de bucurie este o speranță sau o realitate? Cum putem, noi cei din Universuri, fi siguri că cei care fac acum tranziția dincolo de 3D vor răspunde la și vor crea iubire în loc de frică sau furie? Ce se întâmplă dacă majoritatea celor care fac tranziția nu acceptă iubirea și bucuria?

Chiar dacă sunteți entuziasmați, totuși ezitați. Așa că, vă înmuiați degetele de la picioare în bucurie și iubire și apoi vă retrageți înainte să ieșiți în evidență ca fiind neobișnuiți, pentru că ceilalți nu simt la fel. 

Acum vă aflați în faza voastră de regret, care a făcut adeseori parte din viața voastră 3D. Diferența este că în 3D, cei care au finalizat ceea ce voi încercați vă puteau oferi informații care să vă reducă anxietatea. Acum necunoscutul este cu adevărat necunoscut. Vă va plăcea noua voastră viață? Noi, cei din Universuri, putem răspunde doar "Da", pentru că ați visat-o și v-ați pregătit pentru ea de eoni. Chiar și așa, decizia finală cu privire la nivelul vostru de bucurie vă aparține. 

Viața voastră se va schimba? Cu siguranță. Dacă v-ați săturat de frică și furie, DA. Dar dacă relațiile voastre se bazează pe frică și furie, traversarea punții voastre va fi mai complicată decât ați anticipat. 

Poate că un exemplu va explica mai bine. Imaginați-vă că vă place un loc de muncă înconjurat de colegi pe care îi simțiți mai mult ca o familie iubitoare decât ca pe niște colegi de muncă. Vi se oferă un loc de muncă mai bine plătit, mai potrivit pentru abilitățile voastre, dar dacă acceptați, îi veți părăsi acei colegi de muncă iubitori. Mulți dintre voi simțiți că faceți o mișcare similară. Desigur, relațiile voastre ar putea avea câteva hopuri, iar casa și/sau locul de muncă ar putea fi îmbunătățite, dar în general vă simțiți relativ confortabil. Înseamnă traversarea acelei punți să eliminați viața pe care v-ați creat-o sau este o îmbunătățire a ceea ce aveți deja? 

Așadar, traversarea punții, o lume nouă, sau orice expresie care descrie cel mai bine ceea ce așteptați, sună fantastic până când vă dați seama că nu mai sunt doar vise, ci noua voastră realitate. Dați drumul la ceea ce a fost ca să  vă agățați de necunoscut, un gând înfricoșător pentru mulți. Ce înseamnă o viață nouă? Ce vreți să însemne? Ce se întâmplă dacă nu vă place noua viață? Dacă acceptarea noii vieți înseamnă negarea vieții voastre anterioare? 

În următoarele zile, s-ar putea să vă îndoiți de voi înșivă pentru că tânjirea după nou era incitantă până să devină iminentă. Vă puteți răzgândi în ceea ce privește acceptarea noii voastre lumi? Nu. Așa că, teama pe care noi, cei din Universuri, am evidențiat-o în acest mesaj ar putea părea copleșitoare în următoarele zile. O teamă care rezultă din faptul că faceți parte din primul val fără ca cineva, înafară de Universuri, să vă asigure că totul va fi minunat în lumea voastră. 

Ați lucrat cu sârguință să ajungeți în acest punct al tranziției voastre. Acum aveți timp să vă "trageți sufletul" și să decideți ce vreți și cine sunteți. Acest gând este înfricoșător pentru mulți, nu pentru că sunteți o persoană rea sau incorectă, ci pentru că sunteți primii dintre cei noi. Și, probabil, nu v-ați deschis încă bila de cristal personală ca să vizualizați tot ce veți atinge odată ce vă veți traversa puntea. 

În această fază, vă dați seama cât de dramatică a fost tranziția voastră și poate vă puteți imagina rezultatele pe care le-ați sperat. Rezultate care vor fi obținute dacă vă lăsați purtați în noua voastră lume în loc să amânați sau să încercați să opriți inevitabilul. Abia odată ce v-ați terminat traversarea punții vă veți da seama cât de nouă este ființa voastră. 

Acest mesaj nu este menit să vă terorizeze, ci să vă ajute să vă exprimați temerile, multe dintre acestea fiind similare cu cele pe care le-ați avut atunci când a sosit momentul să vă părăsiți casa voastră de origine3D. Diferența este că alții care au finalizat ieșiri similare înaintea voastră v-ar fi putut asigura că totul va fi bine. 

Această tranziție depinde de conștientizarea bucuriei voastre pe măsură ce vă îndreptați spre noua voastră viață și de confirmarea acestui sentiment celor care vă urmează. Voi sunteți antemergătorii – nu întotdeauna poziția cea mai de dorit. Așa fie. Amin.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Nick Joubert Photography

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.