vineri, 16 august 2024

Schimbări și modificări sunt pe cale să apară pentru Omenire

Consiliul Andromedan al Luminii prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și suntem foarte încântați să ne conectăm cu voi. 

Ne face plăcere să vă monitorizăm progresul acolo pe Pământ și știm că vă bucurați să primiți rapoarte cu privire la progresul pe care-l faceți pentru că tindeți să vă îndoiți de voi înșivă și să vă întrebați dacă omenirea se îndreaptă în direcția bună. Vă gândiți tot timpul la războaie, la inteligența artificială și la prăbușirea monedelor și vă întrebați cum va reuși omenirea să facă față. Vrem să vă spunem că ați făcut-o deja și că acum vă aflați în toiul schimbării în conștiință. Așa arată. Nu este totul curcubeie, praf de zâne și unicorni. Trebuie să vă uitați la ceea ce ați creat ca să puteți trece dincolo de ele și trebuie să le priviți într-un mod nou. 

Prin urmare, în loc să priviți ceea ce se petrece chiar acum pe Pământ ca pe un semn al unei viitoare apocalipse, o puteți privi ca pe o lepădare a pielii trei dimensionale de către colectivul uman, pentru că asta și este. Trebuie să vă eliberați de fricile voastre și aveți nevoie de timp pentru asta. Veți continua să vă lepădați de acea piele și să vă eliberați de acele frici și va trebui să o faceți mai rapid pentru că vă îndreptați către schimbări mari și trebuie să aveți totul în ordine ca să puteți gestiona energiile și schimbările care urmează pentru omenire. 

Vorbim, desigur, despre experimentarea primului contact, despre schimbarea tuturor variatelor voastre sisteme și despre finalizarea schimbării în conștiință. Acestea nu sunt lucruri care vi se întâmplă doar vouă și pe care le experimentați într-un mod pasiv. Sunteți meniți să participați la ele și, ca cei treziți, puteți începe prin eliminarea fricilor și îndoielilor voastre cu privire la ceea ce urmează pentru omenire. În schimb, puteți să vă concentrați ca un fascicul laser pe realitatea despre care noi și alții v-am vorbit. 

Este o realitate în care toată lumea are mai mult decât suficient și în care domnește pacea pe Pământ. Este o realitate în care extratereștrii umblă printre voi și puteți călători peste tot prin spațiu, peste tot prin această galaxie a noastră. Este o realitate a bucuriei, a iubirii, a libertății, entuziasmului, creativității și toate celelalte experiențe pe care ați dorit să le aveți acolo pe Pământ, dar au părut întotdeauna inaccesibile. Închideți cărțile dimensiunii a treia, care a fost o experiență destul de complicată pentru omenire, și în timp ce curățați mizeria, veți descoperi că este o mare satisfacție în a fi custozii, în a fi cei care își asumă responsabilitatea pentru acțiunile omenirii. 

Și, ca cei treziți, sunteți capabili să faceți acest lucru în timp ce creați simultan experimentarea Pământului cinci dimensional. Locul vostru pe Pământul 5D este garantat. Vrem să știți asta și să simțiți asta, și vă invităm să începeți să experimentați Pământul 5D acum, pentru că acesta este al vostru să-l moșteniți.

 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și ne-a făcut plăcere să fim în serviciul vostru în acest fel.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.