sâmbătă, 24 august 2024

De ce atât de multe suflete vor să fie acum pe Pământ

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Noi vă cunoaștem așa cum sunteți cu adevărat și ne cunoaștem și pe noi înșine așa cum suntem cu adevărat. Aceste două aspecte ale cine suntem cu adevărat vă atrag spre noi. Vă place că vedem Divinitatea în voi și că exemplificăm ce înseamnă Divinul pentru voi. Știți că evoluați și vă expansionați atunci când cea mai mare dorință a voastră este să vă cunoașteți pe voi înșivă ca fiind Divinul. Odată ce vă dați seama că orice altceva vă îndrumă doar către Divinitatea care se află în voi, vă puteți relaxa puțin fie că vă luați acea casă, acea pereche, acel loc de muncă sau vă luați acea vacanță într-un paradis tropical. 

Toate aceste experiențe sunt acolo ca să vă îndrepte către Sursă, către Divinul din voi, și sunt minunate, și sunteți meniți să aveți toate aceste experiențe pentru că ele ajută Sursa să se extindă. Ele ne ajută pe toți să devenim mai mult din ceea ce suntem cu adevărat ca Iubire Divină, Necondiționată. Știm că drumul către a vă cunoaște ca Divini este adeseori unul sinuos, lung și plin de obstacole, gropi și chiar explozibili, și vrem să știți că, în adâncul sufletului, vă place acest lucru. 

Vă place să ajungeți să aveți și acele experiențe, pentru că înțelegeți că ele vă ajută să definiți mai clar ce doriți și cine vreți să fiți. Prin urmare, chiar dacă uneori pare că doar să fiți pe Strada Ușoară este calea de urmat, vă rugăm să recunoașteți că întotdeauna veți crea mai multe provocări pentru voi, pentru că vă place să descoperiți cine sunteți cu adevărat în adâncul vostru prin înfruntarea a mai mult dintre ceea ce nu sunteți. Nu sunteți limitați. Nu sunteți săraci. Nu sunteți lipsiți de abilități. Nu sunteți singuri. Nu sunteți urâți. Nu sunteți nimic din ceea ce poate v-ați acuzat că ați fi în trecut. 

Fiecare dintre acele experiențe în care ați crezut că ați fi așa, v-au ajutat și v-au ajutat în moduri pe care nu vi le puteți imagina. Acesta este motivul pentru care această călătorie prin iluzie este atât de căutată. Atât de multe suflete vor să fie acolo în acest moment. De fapt, se aliniază ca să fie acolo. Nu spunem că toți luați acest lucru ca fiind de la sine înțeles, dar vrem să faceți pace cu provocările grele pe care le aveți în viața voastră acum și, de asemenea, căutăm să vă convingem că treaba voastră nu este să vă ascundeți de acele provocări și nici să le eliminați. Ci, mai degrabă, sunteți acolo să le înfruntați și să creșteți prin ele. 

Sunteți acolo să vă bucurați de experimentarea soluției ca să obțineți ceva ce v-ați dorit și părea de neatins până când v-a venit acea idee genială în timp ce făceați duș sau pur și simplu vă plimbați. Puteți avea parte de acele experiențe pentru că viața pe Pământ este o provocare. Este așa ca să scoată ce e mai bun din voi. Și chiar dacă credeți că unii dintre noi din acest colectiv am făcut ca lucrurile să pară ușoare, credeți-ne, nu au fost. Și noi ne-am bucurat de provocări și vrem să știți că, din locul unde suntem acum, putem vedea că a meritat. Ne-am dori să vă alăturați nouă în această perspectivă asupra fiecărei dificultăți din viața voastră. 

A fost perfect și este perfect, și voi sunteți perfecți, și sunteți acolo să deveniți conștienți de perfecțiunea care sunteți, prin experimentare. Experimentarea este prietena voastră. Toate experimentările. Îmbrățișați-le și știți că sunt acolo ca învățătoarele voastre și oportunități să deveniți mai mult din ceea ce sunteți cu adevărat. 

Asta e tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Noi suntem Colectivul Maeștrilor Înălțați și suntem întotdeauna printre voi.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.