luni, 19 august 2024

Impuls din Dimensiunea a 10-a

Andromedanii prin Natalie Glasson 

Salutări iubite ființe de lumină, noi suntem Andromedanii. Venim înaintea voastră cu puterea noastră – putere care este trasă din esența sacră și pură a Creatorului. Când sunteți în aliniere cu esența sacră și pură a Creatorului, experimentați o putere – o putere care se răspândește prin întreaga voastră ființă. Aceasta se răspândește prin corpul vostru, câmpurile voastre de energie și în realitatea voastră. 

Este un impuls. Este un flux de energie extrem de puternic, care îndepărtează toate energiile nenecesare și aduce o concentrare și o claritate – o claritate care vă susține enorm în acest moment. Noi, Andromedanii, vă invităm fie să vă conectați din esența ființei voastre la esența vibrațiilor sacre și pure ale Creatorului, fie să ne contactați pe noi, Andromedanii, și să ne cereți să vă conectăm cu esența sacră și pură a Creatorului. 

Acest impuls de energie – acest impuls de aliniere și putere – permite ca toate energiilor nenecesare din mintea voastră, din emoțiile voastre, din ființa și din realitatea voastră să fie îndepărtate, dizolvate și distruse. 

Se experimentează o enormă confuzie pe Pământ acum, deoarece atât de multe vibrații joase ies la suprafață ca să fie eliberate. Energii vechi, care rănesc, ies la suprafață să fie eliberate – furie, frustrare, limitări, granițe – toate ies la suprafață în ființa voastră și în toate ființele ca să fie eliberate acum. 

Acest lucru face ca toată lumea de pe Pământ să experimenteze o vibrație joasă, dar este doar temporar, deși s-ar putea simți ca și cum durează o perioadă foarte lungă de timp. S-ar putea să vă simțiți ca și cum ați fi prinși într-o mlaștină și nu puteți ieși din ea. Pot fi multe lucruri care vă deranjează sau vă îngrijorează, sau care vă cauzează anxietate sau pur și simplu confuzie. 

Pe măsură ce ne conectăm cu vibrația sacră și vibrația pură a Creatorului, acest impuls care vine – această forță și putere – vă va susține enorm și va permite să apară claritatea. Acesta este scopul conectării cu aceste vibrații joase. Este ca o claritate mai mare să intre în conștientizarea voastră – o claritate pe care poate nu ați luat-o în considerare înainte sau de care poate nu ați fost conștienți. 

Această claritate… o veți recunoaște… va fi strălucitoare. Va fi inspiratoare. Vă veți simți înălțați. Vă veți simți ridicați. Veți simți că totul curge cu ușurință și perfecțiune, așa că veți ști când vă conectați cu energia Creatorului – cea mai pură vibrație a Creatorului și vibrația sacră a Creatorului. 

Acest lucru vă va reînvia, întineri și regenera extrem de mult întreaga ființă, așa că, noi, Andromedanii, vă încurajăm să experimentați și să explorați asta. De asemenea, dorim să vă susținem invitându-vă să vă conectați cu Dimensiunea a 10-a. Acum, energia acestei vibrații sacre și pure despre care vorbim – acea aliniere – este, de asemenea, conectată cu Dimensiunea a 10-a și vibrația luminii. 

În Dimensiunea a 10-a și vibrația luminii, există ceva minunat – sunteți capabili să gândiți cu o minte divină. Sunteți capabili să gândiți clar. Sunteți capabili să gândiți cu intuiția voastră, cu ghidarea voastră interioară, prin conectarea voastră cu sufletul și cu conectarea voastră pură cu Creatorul. Asta înseamnă că orice și totul este foarte posibil. În multe privințe, există foarte puține limitări. Pur și simplu existăm în lumină. 

Acest lucru vă influențează mintea, emoțiile, corpul... influențează toate aspectele... tiparele voastre de gândire, chiar și creațiile voastre pe Pământ. 

Când vă conectați cu Dimensiunea a 10-a, experimentați un impuls de energie. Este un impuls care vă permite să vă ridicați capul deasupra majorității, a mlaștinii, a energiilor confuze și să vedeți… chiar dacă doar pentru o clipă… cu claritate. 

Să aveți o inspirație și o expirație pură care vă umple cu claritate – acesta este un impuls – și acest lucru vă ajută apoi să vă recuperați; să vă recuperați memoria, să vă recuperați conștientizarea spirituală, să vă recuperați abilitățile de vindecare, să recuperați tot ceea ce sunteți – tot ceea ce este adevărul vostru – și să-l aduceți, cu mare ancorare și împământare, în acest moment – în realitatea voastră de acum. 

Va fi ca un fascicul de lumină… o rază de lumină… lumină care intră în ființa voastră și care va crea așa o schimbare și o transformare; o schimbare în claritate, o schimbare în care orice și totul devine posibil. Ne putem gândi la vise spirituale, iar acest lucru crează un moment de respirare ușoară, de respirare cu adevărat și respirare divină. 

Prin această conectare, poate apărea o emoție profundă de tristețe, de regret sau de singurătate. Poate apărea un sentiment de lipsă… lipsă a Divinului… lipsă de sine ca fiind divin… dor de casă, dor de adevăr… un sentiment că totul este foarte greu și provocator pe Pământ. 

În acest moment de aliniere cu Dimensiunea a 10-a, acea emoție de tristețe vă ajută să conștientizați legăturile pe care le aveți. Este o reacție naturală pentru că este o aducere aminte care apare în întreaga voastră ființă, ca un cod de amintire care intră în întregul vostru corp și acest lucru permite o transformare minunată. 

Puteți lăsa ca orice tristețe, orice vinovăție și orice emoție care apare să fie pur și simplu. Lăsați-o să apară. Eliberați-o. Lăsați-o să fie cu voi câteva momente și apoi aduceți-vă atenția înapoi la această lumină din Dimensiunea a 10-a care se ancorează – acesta este un impuls. 

În timp ce chemați această lumină din Dimensiunea a 10-a, ne puteți cere nouă, Andromedanilor, să vă susținem. Le puteți cere ghizilor voștri să vă susțină și sufletului vostru să ancoreze această energie adânc în toate aspectele ființei voastre și în Mama Pământ. 

Vă invităm să ființați în acest spațiu, chiar dacă este doar pentru câteva minute. Accesarea acestui spațiu timp de câteva minute pe zi vă va susține enorm și va crea schimbări atât de mari de aliniere, de claritate, de amintire, de adevăr, de puritate și de vibrații sacre și vă va ajuta să respirați cu ușurință. 

Adeseori, când vă aduceți aminte, dați-vă seama că respirația voastră a fost de fapt foarte superficială… poate chiar ca o respirație de panică… și începeți să respirați mai profund și mai relaxat. Acest lucru crează o strălucire atât de frumoasă în corpul și ființa voastră; transformări atât de puternice.

Recunoaștem că odată cu claritatea, alinierea și conectarea vine și puterea. Este puterea de care este nevoie – o putere care vine din divinitate, o putere care vine din puritate, o putere care vine din iubire, din beatitudine și adevăr.

Trebuie doar să creați intenția să vă conectați cu Dimensiunea a 10-a și să vă bucurați de experiență. Vă va oferi o scurtă pauză de odihnă pe parcursul zilei voastre. Vă va da un impuls – un impuls de putere precum și un impuls de claritate. 

Vă mulțumim.

 

Noi suntem Andromedanii.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Daniel Kordan


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.