marți, 13 august 2024

Potecă șerpuitoare sau autostradă vibrantă?

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Cel mai probabil, doriți să știți care va fi noul vostru drum. Dar, pentru că ființa voastră este în stadiul de formare, drumul vostru este mai mult ca un pas înainte decât o cunoaștere exactă a locului în care duce. Chiar dacă veți ști care este calea voastră în această viață, încă nu este clară pentru nimeni, inclusiv pentru voi – un pic ca atunci când nu știați ce formă va lua viața voastră după liceu. 

Atât de multe activități și gânduri se învârt acum în jurul ființei voastre încât nu puteți vedea o cale distinctă. Această fază este neclară în ceea ce privește direcția sau nevoia. Poate cuvântul ”nevoie” ar trebui definit în contextul căii voastre. 

Trebuie să găsiți resurse financiare dacă decideți să urmați o educație superioară după absolvirea liceului. Veți munci? Vor plăti părinții voștri taxele de școlarizare? Veți amâna studiile până când veți strânge suficiente resurse ca să vă finanțați efortul? Așa este pentru voi acum. 

Voi decideți care direcție vi se pare cea mai potrivită în timp ce testați rutele sau cerințele de traseu. 

Odată ce v-ați clarificat direcția, veți crea resursele necesare să urmați acea cale pentru restul timpului pe care îl veți petrece pe Pământ în această viață. 

Poate că această ultimă afirmație pare de rău augur pentru că vreți să fiți liberi de toate așteptările și trebui-urile. Calea pe care începeți să o explorați a fost formulată de ființa voastră interioară cu eoni în urmă. Într-un fel, diferența este între drumul pietros și dificil al 3D-ului pe care l-ați creat viață după viață – și o autostradă care vă permite să treceți rapid de la o aventură la alta sau o potecă șerpuitoare care vă încurajează să încetiniți și să explorați frumusețea de-a lungul acelei căi. 

Oricare direcție vă va schimba ființa actuală în moduri care nu pot fi încă exprimate, deoarece deciziile voastre crează harta cea mai potrivită pentru voi. 

Decizia de a alege una dintre cele două direcții menționate anterior probabil pare nepotrivită, având în vedere că acum aveți libertatea de a fi. De ce nu puteți alege ambele rute sau una diferită? 




Este puțin probabil să alegeți o rută diferită de cele două menționate, deoarece ambele au fost create de voi în masă ca să vă asigurați că Pământul este cuprins de iubire și bucurie în loc de frică și furie. Chiar dacă sunteți încurajați să creați calea cea mai potrivită, calea pe care o creați nu va include o abundență de frică sau neliniște. 

Poate că limitarea opțiunilor la cele două alegeri indică faptul că nu aveți liber arbitru. Aveți. Puteți explora orice doriți, oricând doriți, atâta timp cât acele explorări se încadrează în parametrii iubirii pe care i-ați stabilit în masă atunci când ați fost de acord să schimbați Pământul de la frică la iubire. 

O înțelegere simplificată a acestui mesaj este că nu puteți să nu vă trăiți restul vieții actuale pe Pământ în iubire și bucurie, deoarece v-ați pre-programat să faceți acest lucru înainte să acceptați și să vă creați acest sine uimitor și tranziția Pământului. 

Singurul mod în care puteți scăpa de limitele fricii pe care le-ați stabilit cu eoni în urmă, înainte să acceptați acest rol de tranziție, este să vă negați interesul pentru iubire, ceea ce este similar cu negarea culorii ochilor voștri. Nu este posibil. Ați trecut deja Rubiconul noului sine. Este timpul să alegeți cum veți călători în iubire și bucurie – pe o potecă șerpuitoare sau pe o autostradă vibrantă. Nu mai aveți acces la drumul pietros al 3D-ului. 

Aceste ultime afirmații nu cer o decizie astăzi sau mâine, ci vă încurajează să rămâneți deschiși la posibilitățile căii voastre pe măsură ce opțiunile vi se prezintă. Nu mai există posibilitatea unui pas greșit sau a unei mișcări greșite – doar multe decizii mici care vă vor duce la viața pe care ați decis să o creați cu eoni în urmă. 

Dați-vă voie să fiți surprinși și bucuroși, știind că drumul ales se potrivește perfect cu noua voastră ființă și cu visele pe care le-ați ținut în frâu timp de eoni. 

Surprindeți-vă sinele exterior cu cunoașterea interioară a sinelui vostru pe măsură ce fiecare nouă decizie schimbă cine ați crezut că veți deveni. Veți face o greșeală? Nu. Pentru că fiecare decizie și întrebare este concepută să vă ajute să găsiți cel mai bun drum pe care l-ați dorit. Lupta s-a terminat. 

Dați-vă voie să curgeți în noua voastră ființă cu fiecare pas care poate părea contra-intuitiv, dar este exact potrivit pentru cine ați devenit. Așa să fie. Amin.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.