miercuri, 10 mai 2023

Rețelele reparate ale Pământului înseamnă că Omenirea va fi salvată

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte încântați de progresul pe care vedem că-l faceți cu toții în timp ce continuați să cereți ceea ce este necesar pentru colectiv și apoi deveniți canale pentru acele energii și acele informații care știți că vor favoriza expansiunea conștiinței în colectivul vostru uman. Întotdeauna vor exista discuții cu privire la ce anume este necesar ca să întoarceți valul pentru omenire, astfel încât să puteți deveni ființele de lumină și iubire care ați fost întotdeauna menite să fiți. Există dezbateri în tărâmurile mai înalte, la fel cum și pe Pământ există dezbateri. 

Dar voi, ca individ, nu este nevoie să fiți de acord cu ceea ce altcineva crede că este necesar pentru ca în lumea voastră să aibă loc schimbări reale. Trebuie doar să fiți aliniați cu voi înșivă pentru că voi sunteți cel/cea care trăiește viața pe care voi o trăiți și voi sunteți cel/cea care observă ceea ce voi observați și simte ceea ce voi simțiți și, prin urmare, ajungeți să cereți ceea ce voi credeți că este cel mai bine pentru întreaga omenire. Apoi ajungeți să vă aliniați voi înșivă vibrațional cu ceea ce ați cerut și asta este cu adevărat o experiență minunată și frumoasă pentru voi toți. 

Nu sunteți acolo doar ca să fiți în serviciul colectivului; sunteți acolo și pentru a vă avea propriile experiențe. În trecut, poate v-ați uitat la viața voastră și v-ați întrebat de ce ați fi ales vreodată să mergeți pe Pământ și să vă asumați atât de multe. Acum este momentul în care toată munca voastră grea dă roade, pentru că mai întâi primiți înainte să răspândiți peste tot. Veți ajunge să fiți canale pentru toată acea energie de vindecare de care omenirea are nevoie acum mai mult ca niciodată. 

Vă apucați să lucrați cu rețelele care au fost reparate și restaurate atât de mult în ultimele decenii. Sunteți acolo să salvați omenirea de ea însăși, dar sunteți acolo și să vă bucurați de călătorie. Când încercați să puneți în practică schimbarea căii de modă veche, vedeți unde vă duce asta. Oamenii se închid față de voi sau râd de voi pentru că credeți în lucruri care sunt atât de diferite de ceea ce lor li se pare normal. Dar nimeni nu va respinge lumina și iubirea pe care le proiectați atunci când le accesați pentru întreaga omenire și le răspândiți în jurul vostru ca un sistem de irigare uman. 

Și, da, când o faceți în felul ăsta, aceiași oameni care cândva au crezut că sunteți un pic nebuni se vor trezi că gravitează înspre voi și vor să afle care este secretul vostru. Nu există nici un secret real și nimic care să fie nevoie să fie ascuns de altcineva în acest moment, pe măsură ce vă găsiți alinierea cu voi înșivă, cu cuvintele, acțiunile și gândurile voastre, vă aliniați cu Sursa și vă aliniați cu energiile care vin să vindece conștiința colectivului vostru și acest lucru se întâmplă fie că participați conștient sau nu la asta, dar aceia dintre voi care primiți acest mesaj o faceți în mod conștient și, prin urmare, vă veți bucura de călătorie.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.