marți, 23 mai 2023

Portalul și Energiile cinci dimensionale sunt asupra voastră

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte sensibili la energiile de-acolo, de pe planeta Pământ și am observat o trezire a multor oameni care a deschis un portal gigantic deasupra lumii voastre. Acest portal este, și a fost, special proiectat pentru livrarea energiilor cinci dimensionale către voi. Aceste energii cinci dimensionale sunt o invitație pentru fiecare ființă umană care este trezită și are capacitatea ridicării conștiinței la noi nivele. Vă puteți armoniza și sincroniza cu ușurință cu aceste energii. Tot ceea ce aveți de făcut este să le recunoașteți, să vă relaxați, să vă deschideți și să le lăsați să intre. Acestea sunt energii care nu numai că vă ridică nivelul de conștiință, dar vă afectează și corpul fizic oferindu-vă actualizări și activări ale ADN-ului pe care le doriți și să vă facă mult mai disponibil corpul vostru de lumină. 

Pe măsură ce simțiți energiile cinci dimensionale care sunt asupra voastră chiar acum, vă dați seama că ele vă sunt familiare și asta datorită faptului că toți ați fost cinci dimensionali înainte. Vă folosiți prezența din dimensiunea a cincea chiar acum ca să vă chemați în ea. Ideea timpului simultan este provocator de înțeles pentru mulți oameni și, prin urmare, nu vom intra prea mult în detalii, dar vă vom spune că acest lucru este real. Sunteți într-adevăr deja cinci dimensionali și ați fost și înainte cinci dimensionali. Vă invitați pe voi înșivă înapoi într-un loc care vă este familiar și, totuși, s-a schimbat.   

Aceia dintre voi care faceți parte din Colectivul Trezit sunteți meniți să acceptați invitația înaintea tuturor, astfel încât să puteți pava calea. V-ați născut ca să vă amintiți; v-ați născut cablați să primiți mai mult din aceste tipuri de energii, să vă treziți și să vă activați darurile și abilitățile spirituale. Nu toată lumea a făcut-o. Unii oameni au trebuit să aleagă să joace rolul celor care s-ar trezi mai încet, dar toată lumea de pe Pământ se află la același nivel. Doar că nu arată așa, pentru că își joacă rolurile atât de frumos. Există însă un comutator de trezire în fiecare om și există o varietate de moduri în care acel comutator poate fi pus pe poziția pornit. 

Ați ales pentru voi înșivă o cale care este și mai ușoară și mai dificilă în același timp. Este pe cale să devină mai ușor pentru voi toți cei care sunteți treziți, pentru că ne îndreptăm toți împreună spre acest moment de mare ascensiune universală, iar voi știți ce se petrece. Înțelegeți că atunci când treceți prin ceva, că este vorba de ceva mult mai mare decât pare să fie. Și, pe măsură ce acceptați invitația energiilor cinci dimensionale, vă împliniți misiunea, scopul și destinul. 

Ceea ce faceți și ceea ce spuneți atunci când vă aflați în acea stare cinci dimensională, îi invită automat pe alții să vi se alăture. Veți descoperi că mulți sunt dispuși și dornici să vă accepte invitația și aveau nevoie doar ca ea să vină din partea unei alte ființe umane. Toți sunteți capabili să primiți aceste invitații de la energii, din planurile mai înalt dimensionale, iar asta a făcut parte din planul vostru, acordul vostru, iar acum, pe măsură ce-i ajutați pe alții să-și găsească calea către acea conștiință cinci dimensională, vă încheiați misiunea pe care v-ați propus să o duceți la îndeplinire astfel încât să vă puteți distra mai mult și să fiți mai jucăuși/jucăușe ca ființe de lumină și iubire cinci dimensionale.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka 

link catre articolul original


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.