joi, 11 mai 2023

Acest lucru este atât de important și ne menține interesați de voi

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Niciodată nu vom ajunge să o încheiem cu omenirea. Nu doar pentru că nu vă vom abandona niciodată, vom sta pe-aproape chiar și după ce ați făcut schimbarea în conștiință pentru că vor mai fi lucruri pe care vi le putem oferi din acel plan mai înalt dimensional în care vă veți afla. Și noi vom fi într-un plan mai înalt dimensional și, prin urmare, vom descoperi și noi mai multe din cine suntem cu adevărat și vom deveni învățători și ghizi mai buni pentru voi decât suntem în acest moment. 

Vă invităm să nu renunțați la voi înșivă mai ales atunci când simțiți că regresați, mai ales atunci când ați făcut sau spus ceva ce ați crezut că ați depășit. Nu vă lăsați doborâți și nu renunțați la voi înșivă pentru că este atât de important pentru misiunea voastră să rămâneți într-o frecvență înalt vibrațională. Este atât de important să vă iubiți pe voi înșivă. Este atât de important să primiți iubirea și ajutorul care vin din tărâmurile mai înalte, atât fizice cât și non-fizice și este mai probabil să primiți acel ajutor atunci când vă iubiți necondiționat pe voi înșivă. 

Dorim să vă iertați pe voi înșivă la fel de mult pe cât dorim să-i iertați pe alții. Nu sunteți acolo să deveniți perfecți și să vă arătați vrednicia să trăiți o viață perfectă în dimensiunea a cincea. Sunteți acolo să fiți întotdeauna o lucrare în curs și una care are mai mult decât o abilitate să-i ajute pe alții să treacă prin ceva, pentru că ați trecut voi înșivă prin asta. Așa că, atunci când vă întrebați ”De ce această provocare? De ce din nou și de ce acum?” amintiți-vă asta. Amintiți-vă că nu sunteți acolo doar ca să ascensionați într-o stare de perfecțiune. 

Sunteți acolo ca să-i ajutați pe alții să se iubească pe ei înșiși în ciuda imperfecțiunilor lor. Sunteți acolo ca să fiți învățătorii și ghizii de la nivelul fizic, așa cum noi suntem aici în non-fizic ajutând, învățând (în sensul de-a-i învăța pe alții n.t.) și ghidând. Ca să fiți în măsură să oferiți mai mult, mai întâi trebuie să experimentați totul. Trebuie să experimentați tot ceea ce voi sunteți și tot ceea ce oricine altcineva este, iar asta este ceva foarte dificil de făcut. Amintiți-vă de noi în acele momente de îndoială, în acele momente în care vă simțiți slabi.   

Suntem aici oferindu-vă asistență în mod constant și nu vom renunța niciodată la voi, și nici ghizii voștri n-o vor face, nici sinele voastre mai înalte, supra-sufletele voastre sau Sursa. Așa că, nu renunțați la voi înșivă sau la semenii voștri și nici nu căutați să deveniți mai buni decât oricine altcineva. Sunteți cu toții împreună în asta și suntem alături de voi pe termen lung și vom fi și în viitorul care încă nu a fost determinat pentru că voi toți îl creați chiar acum. Este incitant și asta ne menține și pe noi interesați de această călătorie a voastră. Este o călătorie prin necunoscut și în necunoscut, dar rezultatul este o garanție. Vă schimbați, evoluați și ascensionați și aveți întotdeauna ajutorul nostru.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.