miercuri, 10 mai 2023

Arta Transformării

Andromedanii prin Natalie Glasson 

Salutări, iubite ființe de lumină. Noi suntem Andromedanii. Ne extindem energia prin numeroase dimensiuni și ne extindem energia prin multele dimensiuni ale ființei voastre. Suntem prezenți să fim în serviciul vostru și să vă fim de ajutor. Astăzi dorim să vorbim despre arta transformării legată în special de minte, ego și, de fapt, de întreaga voastră ființă. Dorim să ne concentrăm pe momentele din realitatea voastră în care experimentați o provocare. Când se simte de parcă universul v-a dat ceva ce este fie provocator, vă provoacă suferință, vă provoacă durere, vă face să vă simțiți blocați și, într-adevăr, este ceva ce nu doriți să experimentați. În acele momente în care se simte că universul vă dă în realitatea voastră ceva provocator cu care n-ați vrut s-aveți de-a face, sunt acele momente în care vă puteți transforma cel mai mult. 

Vă puteți împuternici. Puteți ascensiona mai repede. Vă puteți conecta mai profund cu adevărul vostru și cu Creatorul. 

Puteți crea ceva măreț și frumos în realitatea voastră. Uneori călătoria cu această provocare poate fi lungă și s-ar putea să nu se simtă ca și cum ceva măreț ar înflori din provocare. Alteori, s-ar putea ca instantaneu să recunoașteți măreția. Este important să vă atragem atenția că fiecare circumstanță și experimentare este diferită și modul în care va fi nevoie să abordați fiecare circumstanță și experimentare va fi, de asemenea, diferit. Când în momentul în care ați primit provocarea recunoașteți că există o oportunitate de transformare, măreție și chiar fericire, atunci începeți să creați transformarea. În multe privințe, provocarea nu se împământează atât de adânc în ființa voastră. 

Primul lucru de observat este că voi ați atras provocarea în realitatea voastră. Nu pentru că Creatorul dorește să vă rănească sau să vă facă rău în vreun fel. Ceea ce a atras provocarea în realitatea voastră este ceva din voi, o vibrație, o rană, o credință, ar putea fi dintr-o altă viață, poate fi din această viață. Cu această înțelegere putem recunoaște că transformarea poate avea loc pentru că dacă experimentarea/provocarea a fost creată din voi, atunci puteți accesa acea energie, oricare ar fi ea și puteți începe să lucrați cu ea și să începeți să o transformați. 

Vi se cere să vă gestionați voi înșivă atunci când o provocare intră în realitatea voastră, oricare ar fi aceasta. Cum reacționați? Ce gânduri vă vin în minte? Vă dezumflați instantaneu și vă simțiți ca o victimă? Vă simțiți neajutorați? Vă simțiți furioși, răniți sau temători? În timp ce vă gestionați pe voi înșivă, vă observați reacțiile și acțiunile. Vă observați fără judecată și, astfel, vă aflați într-un spațiu în care vă dați seama că transformarea este disponibilă. Vă observați pe voi înșivă și reacțiile voastre și știți că ați atras această experimentare în realitatea voastră din cauza a ceva ce dețineți în ființa voastră. Acest lucru vă plasează deja într-un spațiu de putere. Apoi puteți începe să vă acordați timp să explorați.

Dacă este nevoie ca mai întâi să eliberați emoțiile, fie că este vorba de frică, furie sau rănire, atunci este potrivit să găsiți o cale sigură și un mediu sigur în care să eliberați pe deplin acele emoții. Pe măsură ce emoțiile sunt eliberate, claritatea voastră va apărea. S-ar putea să dureze ceva timp, poate fi nevoie de răbdare ca emoțiile să fie eliberate, dar veți ști pentru că odată ce emoțiile au fost exprimate, va apărea un sentiment de pace. Dacă lăsați emoțiile să rămână în interior, atunci ele vă tulbură claritatea și vă atrag atenția. Odată ce sunt eliberate în siguranță, o pace interioară se instalează în ființa voastră și din acel spațiu puteți apoi începe să vă accesați cunoașterea interioară ca să o explorați. 

Vă puteți întreba ce este nevoie să știți? Care este mesajul din această experimentare? 

Vă puteți întreba unde este energia care a creat această experimentare? 

Vă puteți întreba chiar cum pot elibera această energie? Ce este nevoie să înțeleg, vindec sau rezolv? Deveniți puțin detectivi explorând în ființa voastră, vă pot fi date indicii și începeți să câștigați claritate și înțelegere. Simpla conștientizare a motivului pentru care s-a întâmplat ceva sau energia care a creat acel ceva, indiferent că a fost o amintire, o experiență dintr-o viață trecută, vă dă voie să fiți din nou în puterea voastră. Când sunteți în puterea voastră sunteți mult mai conectați cu adevărul vostru și cu esența voastră. Puteți cere chiar să radiați o energie care va dizolva vibrația sau rana care a creat experimentarea. Puteți începe să explorați în voi înșivă de ce acțiuni este nevoie ca să puteți trece prin transformare, să primiți măreția disponibilă în această oportunitate. 

Totul are legătură cu ascultarea interioară, încrederea în voi înșivă, să vă dați voie să fiți în puterea voastră și să vă dați voie să primiți transformarea. Acest lucru este extrem de important pentru că adeseori când apare o provocare și vă lovește profund, capacitatea voastră de a primi aproape se dizolvă. Este nevoie să vă concentrați pe înțelegerea că puteți primi tot ceea ce aveți nevoie și că puteți primi și întrupa transformarea necesară. Dați-vă voie să porniți într-o călătorie de transformare către măreție. Viața împărtășește constant cu voi oportunități, experimentări, provocări care s-ar putea să nu fie întotdeauna pe placul vostru, fie că sunt mici sau mari, fie că vă afectează profund sau doar la suprafață. Dându-vă voie să cunoașteți și să descoperiți arta transformării, deveniți asemeni unei Păsări Phoenix renăscute și ceea ce se întâmplă este că cu atât mai mult descoperiți această artă a transformării. 

Este mai puțin probabil ca provocările să intre în realitatea voastră pentru că odată ce o lecție este înțeleasă, odată ce un aspect al ființei voastre este stăpânit, puteți trece la următoarea etapă a ascensiunii voastre și a creșterii voastre spirituale. 

Noi, Andromedanii, dorim să împărtășim asta cu voi astăzi ca să le oferim susținere celor care experimentează provocări imense în realitatea lor. Nu dorim să facem să pară mai puțin important sau chiar că arta transformării este ușoară, pentru că uneori nu este. Pur și simplu dorim să vă oferim o concentrare care să vă aducă înapoi la adevărul vostru și să vă ofere instrumente. Chiar dacă aceste instrumente sunt pur și simplu ceva de care să vă țineți în timp ce vă zbuciumați. Dorim să știți că iubirea noastră este cu voi și că puteți chema oricând iubirea Andromedanilor să vă înconjoare. 

Mulți oameni de peste tot din lume și chiar din planurile interioare experimentează arta transformării. Unii poate nici nu-și dau seama că o fac. Când începeți să recunoașteți arta transformării, deveniți un far al cunoașterii servindu-le altora ca exemplu să facă la fel, susținându-i astfel pe toți în ascensiune. 

Vă mulțumim și vă iubim.

 

Noi suntem Andromedanii.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.