sâmbătă, 6 mai 2023

Cum să evitați un viitor de lipsă de speranță și tristețe

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Întotdeauna când ne conectăm cu alte consilii, colective și federații din întreaga galaxie și univers, vă aducem teoriile noastre cu privire la ceea ce se va întâmpla în continuare pentru voi toți acolo, pe planeta Pământ. Nu știm ce veți face ținând cont de liberul vostru arbitru și nimeni altcineva nu știe. Și dacă vă spun că știu, atunci caută să vă controleze. Oricine cine înțelege modul în care acest univers funcționează știe că voi vă puteți crea experimentarea prezentului, viitorului și chiar a trecutului mai ales atunci când sunteți treziți. Acesta este motivul pentru care ni se pare atât de îngrijorător să vedem atât de multe suflete trezite care se acordează cu un anumit învățător ca să le spună ce se va întâmpla în continuare. 

Am prefera să-i vedem pe toți acești indivizi reunindu-se și luând decizii nu bazându-se pe particularitatea a ceea ce se va întâmpla în continuare pentru omenire, ci pe sentimentul, vibrația liniei temporale pe care vreți să vă aflați cu toții împreună. Și, astfel, nu ați mai avea oameni care să se certe care scenariu este mai bun. Și chiar și atunci când oamenii pot fi de acord cu cel mai bun scenariu, aveți apoi tendința să credeți că trebuie să fiți de acord cum să ajungeți acolo, iar acest lucru provoacă multă discordie, multe certuri și lupte inutile. 

Dacă, în schimb, v-ați putea reuni și să spuneți ”Vrem să experimentăm o linie temporală veselă și pașnică” și v-ați putea cu toții concentra pe acele vibrații, ați putea ajunge acolo și ați putea fi surprinși de ceea ce ați experimentat. Ar fi ceva întotdeauna bun, ceva dorit, ceva ce poate chiar depăși ceea ce v-ați putea imagina cu mintea voastră limitată. 

Acum, știm că să vă adunați laolaltă cu toate celelalte suflete trezite și să luați această decizie, este o problemă grea și știm că pentru unii dintre voi, s-a dovedit aproape imposibil să găsiți oameni treziți spiritual cu care să co-creați. Aceia dintre voi care puteți găsi câteva suflete cu aceleași idei și cu care să puteți co-crea împreună, vă rugăm să vă reuniți cu ei și să vorbiți despre cum ar simți linia temporală ideală pentru omenire. Aceia dintre voi care nu pot găsi pe nimeni cu care să se conecteze și armonizeze, vă sugerăm să o faceți singuri. Demonstrați cât de puternici sunteți ca individ. 

Este atât de important să nu vă mai dați puterea altora, chiar și acelor indivizi care par că vor ceea ce vreți și voi. Nimeni acolo pe Pământ nu știe totul și, așa cum tocmai am recunoscut, nici noi nu știm totul. Nici nu am putea, pentru că puteți crea în acest moment și în următorul ceva neașteptat. Voi trebuie să alegeți, iar noi vă putem ajuta, indiferent de ceea ce ați alege. 

Nu v-am judeca niciodată pentru că ați ales altceva decât v-am sugerat noi. Noi vrem doar să fiți împuterniciți și fericiți și vrem să știți că ascensionați. Ne-am dori, de asemenea, foarte mult să vă vedem extinzându-vă către ceilalți ca să le oferiți această oportunitate de-a-și lua puterea înapoi din scenariile de lipsă de speranță și tristețe care le sunt oferite. 

Vă puteți și vă veți ridica deasupra oricărui nivel de conștiință care există chiar acum pe Pământ și nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește agenda oricui altcuiva pentru că nu ei vă crează realitatea. Voi o faceți și sunteți mult mai eficienți să vă creați realitatea atunci când sunteți într-un număr mai mare și v-ați adunat cu același scop de-a ridica conștiința omenirii și de-ai duce pe toți într-o călătorie plină de bucurie către dimensiunea a cincea. Asta sunteți acolo să faceți voi toți și puteți alege toți cum vreți să o faceți. Alegeți tot timpul și este așa cum ar și trebui să fie.

 

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Aliniați-vă cu Sursa și cu Forțele Luminii


Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem cel mai eficienți atunci când vă ajutăm pe toți aflați acolo în formă fizică pe planeta Pământ. Ne aliniem mai mult cu perspectiva și agenda Sursei de Energie atunci când ajutăm omenirea. Știm că suntem în aliniere atunci când suntem în serviciu și putem simți mai bine Energia Sursei curgând prin noi. Ne simțim mai vii. 

Puteți avea cu toții aceiași experimentare ajutând pe oricine altcineva pe Pământ fie că este în formă umană, vegetală, animală sau minerală. Chiar și atunci când căutați să fiți în serviciu vă aliniați mai mult cu Sursa și accesați mai mult din energia Sursei. Prin urmare, nu opriți curgerea Energiei Sursei lamentându-vă pentru faptul că nu puteți face mai mult sau că nu știți ce să faceți într-o anumită situație. Stați în curgerea Sursei continuând să vă concentrați asupra faptului că doriți să ajutați știind că vă puteți alinia cu noi, vă puteți alinia cu Mama Pământ, vă puteți alinia cu Soarele, vă puteți alinia cu Sursa sau vă puteți alinia cu orice număr de colective, consilii și chiar ființe individuale care sunt mai înalt dimensionale și care doresc să ajute. 

Nu trebuie să vă dați seama de toate și asta este ceea ce îi împiedică pe mulți dintre voi. Unii oameni renunță chiar înainte de-a începe acea căutare a serviciului din cauza limitărilor minții umane, limitărilor care vă spun că sunteți o singură persoană și idei precum ”Cum aș putea avea vreodată impactul pe care vreau să-l am ca o singură ființă umană solitară?” Nu sunteți niciodată singuri, sunteți întotdeauna mai aliniați cu forțele luminii când vă mențineți dorința și intenția să ajutați. 

Știm că veți profita de orice ocazie să întreprindeți orice acțiuni puteți, așa că, nu ne facem griji pentru eficiența voastră sau pentru gama în care puteți răspândi lumina. Putem înțelege cum funcționează planul Pământului mai bine decât o fac toți oamenii pentru că noi putem vedea ceea ce voi nu puteți vedea cu ochii voștri fizici. Putem simți ceea ce majoritatea nu pot simți și putem simți impactul pe care îl aveți asupra conștiinței colective în orice moment, chiar și atunci când dormiți. Prin urmare, vă invităm să aveți încredere în noi atunci când vă spunem că faceți atât de mult bine și faceți atât de multe progrese. Lucrați cu rețelele, cu liniile ley, cu energia care străbate peste tot, prin și peste tot în jurul Mamei Pământ, iar lucrarea pe care o faceți este frumoasă. 

Trebuie doar să dați drumul mentalității care spune că acțiunile voastre sunt mai eficiente și mai puternice în funcție de conștiința voastră. Conștiința voastră este acum, întotdeauna a fost și întotdeauna va fi, cea care face diferența pe care doriți să o faceți acolo, pe planeta Pământ.  

 

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.



Traducere Monica Poka

Sursa 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.