miercuri, 17 mai 2023

Ce veți înțelege în următoarele săptămâni și luni

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ne-am conectat cu mulți dintre voi în timp ce vă aflați în starea de veghe și nu suntem singurii în această silință. Sunt multe ființe și colective mai înalt dimensionale care se conectează cu oameni care sunt în stare de veghe și sunt mulți oameni care pur și simplu nu și-au dat seama încă că sunt contactați de o altă conștiință decât a lor proprie. Acesta este un lucru de care tot mai mulți oameni își vor da seama în următoarele săptămâni și luni, deoarece în acest moment are loc o altă trezire în masă, ceea ce înseamnă că se deschid tot felul de uși. 

Și pentru că sunteți cu toții conectați, aceia dintre voi care sunteți deja treziți veți avea tot mai multe înțelegeri. Multe dintre aceste înțelegeri vor avea legătură cu conexiunile pe carele aveți deja, cu experimentările cu conștiința pe care le-ați avut și, totodată, veți înțelege unde doriți să ajungeți cu toate astea. Veți canaliza mult mai mult și vă veți da seama că canalizați atunci când o veți face. Vă pregătiți, de asemenea, pentru un contact fizic extra-terestru prin apariția acestui tip de conectare. 

Începeți să recunoașteți că vălul se subțiază, că cerul vostru este plin de nave și că atât de mulți dintre semenii voștri canalizează, se conectează și au experimentările care pavează calea ca toți oamenii să se conecteze cu e.t. În momentul în care recunoașteți că stabiliți legături cu alte tărâmuri și alte ființe, va trebui să decideți ce faceți în privința asta. Desigur, puteți să nu faceți nimic cu această înțelegere, dar mulți dintre voi se vor simți obligați să spună acest lucru sau să împărtășească acele informații cu alții și, pe măsură ce o faceți, îi veți ajuta pe atât de mulți alții care au experimentări similare și nu știu ce să facă cu ele. 

Acesta este un moment minunat să fii trezit acolo pe Pământ pentru că voi știți mult mai multe care vă pot aduce alinare, pace și pentru că puteți lua ceea ce știți și să mergeți mult mai departe cu asta. Acum nu este momentul să suprimați sau să negați ceva, mai ales ceea ce vi se întâmplă vouă și prin voi. Dați-vă voie să aveți experimentările fără să vă întrebați dacă sunt reale și știți că sunteți acolo să vă oferiți vouă înșivă și altora să aveți aceste conectări și aceste experiențe de conectare. Sunteți acolo să luminați calea pentru atât de mulți alții și sunteți acolo să faceți mult mai mult decât au fost în măsură să facă generațiile de dinaintea voastră. 

Acesta este timpul vostru și momentul este acum și veți simți acea urgentare să vă conectați și să exprimați ceea ce primiți. Va deveni o forță de netăgăduit în viața voastră și una pe care veți simți o imensă ușurare atunci când o veți împărtăși semenilor voștri. Acum este doar începutul la ceea ce va urma cu privire la toate conectările pe care le puteți și le veți stabili în timp ce vă aflați în corpul vostru fizic pe planeta Pământ.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.