marți, 2 mai 2023

Folosirea Puternică a Energiilor și a Forțelor

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Intrăm în contact tot timpul cu atât de multe forțe diferite, atât de multe energii diferite încât am găsit că este o provocare pentru noi să înțelegem ceea cu ce avem de-a face. Acesta este haosul planetei Pământ. Haosul se datorează faptului că aveți atât de multe energii, atât de multe forțe diferite printre voi, iar vouă vi s-a dat sarcina să le cerneți pe toate, folosindu-le pe cele care vă sunt benefice și să le înlăturați pe celelalte. Vi se cere să descoperiți care energie și care forță să o folosiți în orice moment sau pentru o anumită dorință a voastră. 

Ceea ce face ca lucrurile să fie și mai provocatoare pentru voi decât sunt pentru noi, este că voi aveți limitările minții voastre. Vă folosiți adeseori mintea în mod greșit în încercarea să vă dați seama de ceva. Sunt, de asemenea, încercări să înțelegeți măcar motivul pentru care există ceva, făcute în primul rând de către minte, dar cu capacitatea sa limitată, mințile voastre nu vă duc prea departe. Acesta este motivul pentru care aveți simțurile, intuiția voastră. 

De aceea, oamenii care vorbesc despre energie și vibrații iau, de obicei, decizii bune. În mod obișnuit, ei se găsesc la locul potrivit în momentul potrivit pentru că ei intră în acel centru de putere interior care este localizat în spațiul inimii și în plexul vostru solar. Aceste două zone sunt centrul vostru de putere și ele vă dau posibilitatea să simțiți o situație sau o persoană, o oportunitate sau chiar o încăpere ca să puteți determina dacă este potrivit pentru voi să vă angajați în acea energie în acel moment în care vă aflați. 

Aceia dintre voi care ați reușit să sortați diferitele energii, forțe și așa mai departe, care sunt prezente acolo, sunteți capabili să faceți creații foarte bune. Sunteți în măsură să vă ajutați pe voi înșivă și pe alții datorită dorinței voastre să vă implicați la acel nivel, un nivel care depășește ceea ce puteți gândi cu mintea voastră. Când sunteți dispuși să ajungeți la acea energie și să simțiți vibrația, mintea voastră devine mai clară pentru că ați eliberat-o. I-ați oferit ocazia să se relaxeze. Același lucru este și meditația. 

Atunci când meditați, simțiți energiile din voi, din jurul vostru și știți că le puteți folosi puternic și le puteți direcționa să fie ceea ce voi vreți să fie atunci când pur și simplu vă limpeziți mintea și simțiți acea forță interioară care este atât de puternică, atât de creatoare și atât de expansivă. Aceia dintre voi care faceți asta de ceva vreme, știți exact despre ce vorbim, iar unora dintre voi trebuie doar să li se reamintească din când în când că existați într-o mare de energie și că singura forță care merită folosită în orice situație este forța Iubirii. 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.