duminică, 28 mai 2023

Deveniți Învățători, Vindecători și Ghizi mai buni

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ne uităm în noi înșine după puncte de acces la conștiința omenirii. Cu alte cuvinte, căutăm ceea ce avem în comun cu voi ca să ajungem mai bine pe aceiași lungime de undă cu fiecare dintre voi care vă deschideți față de noi. Căutăm să găsim ce ne leagă înainte să căutăm să vă oferim ultima transmisie de energie și informații, pentru că nu vrem ca ceea ce vă oferim să fie prea dificil de înțeles pentru voi. Căutăm, de asemenea, să avem cel mai mare impact cu cel mai mic efort și energie cheltuită. Asta ne ajută să ajutăm mai mult. I-ați putea spune un stil de comunicare, dar, într-adevăr, totul are legătură cu eficiența. După cum am spus, vrem să ajungem la cât mai mulți posibil și vrem ca impactul să fie atât de mare pe cât poate fi. 

Știm că și voi vreți acest lucru și, în acest fel, vă învățăm cum să fiți învățători și ghizi mai buni pentru semenii voștri. Ați învățat de la noi tot timpul, chiar dacă cei mai mulți dintre voi n-ați fost conștienți de faptul că asta a fost o lecție, pe lângă o vindecare și atât de multe alte lucruri. Fiecare transmisie pe care v-o oferim este menită să ne facă pe noi din ce în ce mai puțin relevanți și din ce în ce mai depășiți. Asta ar fi o adevărată reușită a rolurilor noastre pentru că ar însemna că nu mai aveți nevoie de noi și așa ar și fi, pentru că destui dintre voi ați devenit maeștri și cei mai mari maeștri dintre învățători, vindecători și ghizi pentru populația generală de acolo de pe Pământ. 

Este nevoie de voi mai mult decât vă dați seama și întotdeauna se întâmplă mai multe decât mintea voastră poate înțelege. Nu suntem singurii care au acest efect asupra voastră și lucrăm împreună cu alte ființe și grupuri care și ele caută să creeze mai multă măiestrie în voi. Împreună, lucrăm sinergic pentru că nu avem toate răspunsurile și nu avem toată experiența necesară din care să extragem ca să fim de cel mai mare folos. Acesta este motivul pentru care parteneriatul și colaborarea sunt atât de importante. Ele sunt importante aici în non-fizic și sunt importante acolo pe măsură ce căutați să ajungeți la cât mai mulți oameni și să deveniți mai mult colectivul pe care noi l-am numit ”Colectivul Trezit”. 

Lucrând ca un colectiv, înfăptuiți miracole. Puteți muta munții și puteți face orice vă puneți în minte pentru că aveți susținerea deplină a tuturor ființelor aflate în serviciu din întreaga galaxie și univers. Noi știm că omenirea va reuși, în ciuda modului în care se vede uneori acolo jos, pe Pământ, și știm asta nu numai pentru că avem încredere în voi, dar avem încredere și în noi înșine și în toate ajutoarele de aici, din tărâmurile mai înalte. 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.