duminică, 7 mai 2023

Transmitem Coduri ale Înțelepciunii prin acest mesaj

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi avem o cu mult mai mică influență asupra voastră a tuturor decât ceea ce este conținut în voi. Noi suntem doar o voce la un moment dat venită dintr-o dimensiune. Ceea ce se află în voi este multidimensional și se întinde pe mii de vieți. Ceea ce se află în interiorul vostru are o cu mult mai mare influență datorită tuturor experiențelor pe care le-ați acumulat pe parcursul acestui ciclu de întrupări în care vă aflați în prezent. Dacă avem un obiectiv general, de anvergură pentru contactul nostru cu voi toți, acesta este să vă facem să accesați infinitul și eternul care se află în interiorul vostru. 

Știm că sunteți cu mult mai puternici decât v-ați putea da seama vreodată cu mintea voastră fizică și, prin urmare, nu numai că încercăm să vă convingem de importanța să mergeți în interior, ci și să vă oferim activări prin energiile pe care le transmitem prin acest canal (medium). Chiar acum, vă transmitem coduri care vor trece dincolo chiar de mințile voastre și de capacitatea lor de-a înțelege aceste coduri, dar înțelepciunea interioară pe care o aveți va fi deblocată datorită dorinței voastre să stați în energia acestei transmisii chiar acum. 

Este atât de important pentru voi toți să înțelegeți că voi sunteți cei mai buni învățători și ghizi ai voștri, iar noi și alții ca noi, suntem aici doar ca să vă reamintim acest adevăr fundamental. Și-atunci, este treaba noastră să ne dăm la o parte din calea voastră, pentru că și noi vrem să vedem ce este în interiorul vostru. Vrem să-l vedem manifestându-se în viețile voastre și în evoluția conștiinței acolo pe Pământ. Nu suntem interesați să avem marionete. Suntem interesați în împuternicirea voastră a tuturor pentru că înțelegem măreția potențialului uman și înțelepciunea care se află în fiecare dintre voi. 

Suntem la fel de entuziasmați pentru omenire ca aceia dintre voi care sunteți conștienți de puterea voastră și sunteți optimiști în ceea ce privește modul în care omenirea va folosi acea putere ca să meargă înainte. Totul se schimbă și evoluează și asta include modul în care vă accesați și folosiți puterea acolo pe Pământ. Nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește modul în care oricine altcineva își folosește puterea în mod tradițional, pentru că dacă o faceți, doar vă distrageți atenția de la puterea care se află în voi și asta este ceva ce nimeni nu poate atinge. Trebuie doar să fiți dispuși să-i ignorați pe cei care încearcă să-și întărească strânsoarea puterii exterioare, astfel încât să puteți intra în interiorul vostru și să accesați puterea și înțelepciunea cum să folosiți ceea ce se află în centrul inimii voastre. 

Conectați-vă la el, simțiți-l și apoi dați-vă la o parte din calea voastră, pentru că voi sunteți aici să vă schimbați pe voi înșivă și, prin efectul de undă, să schimbați întreaga lume, galaxie și univers.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.