joi, 4 mai 2023

Drumul Călătoriei

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Cursul evoluției voastre nu va urma o cale prezisă. Obișnuiți-vă cu ideea că intrați pe un teritoriu nou și că asta înseamnă că voi desenați hărțile în timp ce călătoriți. Călătoria este numai a voastră personal. Asta implică faptul că ocolișurile și traseele pitorești sunt definite de voi înșivă. Oh, veți auzi sugestii și s-ar putea chiar să primiți de la alții broșuri de călătorie. Cu toate acestea, este un teritoriu neexplorat pentru fiecare călător.   

Această călătorie nu a mai fost făcută până acum. Nu cu aceiași populație, cu aceiași frecvență sau aceiași destinație. Din acest motiv, astăzi vom discuta despre cum să împachetați pentru călătorie. 

Veți fi bine serviți dacă călătoriți cu inimă ușoară și vă luați doar lucruri foarte specifice. Să știți că atunci când ajungeți la destinația aleasă de voi (și fiecare dintre voi o va face) veți manifesta instantaneu orice ați mai avea nevoie. Nimic nu vă va lipsi. Zilele de dorit, nevoie și lipsă vor fi rămas în urmă. Pe Adevărul acesta puteți conta. 

Totuși, trebuie să ajungeți acolo. Sunteți pe drumul vostru acum, și la mijlocul lui. A început. 

Toată lumea de aici a fost de acord cu călătoria. Sunteți suficient de avansați pe cale încât de-abia vă amintiți cum arăta punctul de plecare. Nu ați uitat complet, dar sunteți în mișcare și nu vă puteți da voie să vă uitați în oglinda retrovizoare. Se petrec prea multe în fața și în jurul vostru. 

Așadar, ce veți dori să păstrați? Vom face o listă, astfel încât să fie reamintită cu ușurință. 

1. Veți dori să păstrați ceea ce este sacru inimii voastre. Poate fi orice, dar se va învârti în jurul inimii voastre. Țineți aproape acele momente în care ați auzit cântarea inimii voastre, i-ați simțit vibrația și astfel ați cunoscut iubirea. Poate fi cu o anumită persoană, în mijlocul unei acțiuni pasionale sau creative, în timp ce vă cufundați într-o anumită frecvență sau o vizită într-un loc semnificativ. Ceea ce inspiră sentimentul de nu contează. Este iubirea rezonantă pe care o veți identifica și de care vă veți ține. 

2. În continuare, veți dori să purtați un sentiment profund de identitate. Acesta nu este numele sau ocupația voastră, titlul sau ordinea nașterii voastre, naționalitatea sau afilierea voastră religioasă. Acesta este Adevărul despre Voi. Acel Eu care rezistă furtunii schimbării și navighează virajele de pe fiecare drum. Este acel Eu pe care-l recunoașteți în rugăciune, meditație sau contemplare profundă. Este Eu-l vostru fără nevoie sau greșeală sau etichetă. Sunteți Voi în Adevăr. 

3. Acesta este articolul final pentru lista voastră de împachetat. Poate că ați uitat că a fost chiar un articol. S-ar putea să fi fost îngropat sub ani de viață trăită. S-ar putea să se ascundă în spatele luptelor și a ”presupunerilor”. Este posibil să fi fost lăsat, la fel ca multe lucruri din primele voastre zile, într-o grămadă de ”lucruri copilărești”. Vorbim aici despre sentimentul vostru de mirare. Pentru că în această călătorie, mai mult decât în oricare alta, veți nevoie ca ochii voștri să fie larg deschiși și veți dori să fiți atenți la fiecare detaliu. 

Încotro te îndrepți dragul meu om drag, este un loc plin de inedit și strălucire. Asta nu este ca orice altă călătorie pe care s-ar putea să o fi făcut. Asta este una nou-nouță. Pentru o apreciere deplină veți dori să fiți curioși, deschiși și plini de acceptare. 

Vă amintiți începutul? Ați venit dintr-un sentiment de așteptare plină de entuziasm și curiozitate nesățioasă. Nu ”creșterea” este cea care vă face să vă pierdeți entuziasmul, sclavia și controlul sunt cele care v-au blocat tendințele voastre naturale. 

Așadar, această călătorie va fi parcursă cu ușurință în ceea ce privește bagajele. Nu va fi costisitor și nu există restricții. După cum s-a spus, ați decis ca pur și simplu să vă urmați prezența pe planetă. Nu acordați atenție semnelor rutiere și avertismentelor înfricoșătoare. Sunt rămășițe ale locului din care plecați. Atenția atrasă înspre aceste lucruri vă va complica sau întârzia călătoria. 

Pentru cea mai lină călătorie, asigurați-vă aceste trei elemente: 

Iubirea Rezonantă

Sinele Vostru de Bază

Un Sentiment de Mirare 

Apoi, concentrați-vă pe calea voastră înainte și doar în acea direcție. Veți ști că v-ați concentrat corect atunci când există compasiune, bunăstare, vitalitate, umor, gentilețe, hrănire, abundență, comunitate, iubire, pace, bucurie, pasiune, împlinire sau onorare. În aceste emoții vă veți găsi locul și veți recunoaște un sentiment de apartenență. Odată recunoscut, vă veți simți ca acasă. 

Sosirile voastre vor fi eșalonate, iar unele zile vor fi de scurtă durată. Totuși, știți că odată ce l-ați văzut, sosirea voastră permanentă este garantată. 

Va exista un moment crucial pentru fiecare dintre voi când veți simți că semnul ”Bine ai venit Acasă” v-a fost destinat. În acel moment, vă veți odihni apoi vă veți întoarce să-i întâmpinați pe alții. Pentru că unii au ajuns deja, iar alții sunt mai în urma voastră. Asta este o aventură de grup și este în mod colectiv asumată. 

Ești pregătit pentru un astfel de răsfăț, dragul meu om drag. Scrieți povestea unul pentru celălalt, călătoriți împreună și vă încurajați unul pe celălalt în timp ce o parcurgeți. Este o acțiune minunată. Fiecare dintre voi, voi toți găsindu-vă drumul spre casă. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka  

Sursa

Foto Luca Gino Photography




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.