luni, 8 mai 2023

Senzitivilor, vă accesați darurile

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi suntem un colectiv foarte senzitiv și avem capacitatea să simțim ceea ce se întâmplă în toate părțile galaxiei. Ne-am întins să ajungem în mai multe colțuri, dacă vreți, ale acestui univers al nostru cu acea senzitivitate pe care o avem deja. Vă spunem acest lucru pentru că dorim să știți că senzitivitatea voastră este ceva ce a fost o provocare pentru voi, dar deveniți mai pricepuți la folosirea ei, în loc să o să lăsați să fie ceva ce pur și simplu se întâmplă în experiențele voastre de viață de zi cu zi. Cu alte cuvinte, vă puteți antrena să fiți senzitivi la ceea ce vreți să fiți senzitivi și nu trebuie să fiți senzitivi la ceea ce vă aduce mai multă durere și suferință pe care le-ați experimentat în această viață din cauza senzitivității pe care o aveți. 

Știm că este greu. Știm că ceea ce vă spunem să faceți este ceva cu ce veți avea o perioadă dificilă și vrem să știți că ați avut deja o perioadă dificilă fiind senzitivi în această viață și, totuși, încă sunteți aici. Acum că o puteți vedea mai mult ca pe un instrument care este menit să-l folosiți în viața voastră, puteți să-l folosiți mult mai eficient ca să vă ajutați pe voi înșivă și pe alții. De exemplu, dacă sunteți senzitivi la emoțiile altor oameni și dați peste cineva care trece printr-o perioadă grea, puteți deveni conștienți de acest lucru și să știți că este momentul potrivit să abordați acea persoană și să o întrebați ce se întâmplă cu ea. Dacă este o persoană pe care nu o cunoașteți sau cu care nu vă simțiți confortabil să faceți asta, atunci știți că este o persoană care are nevoie de mai multă iubire, mai multă vindecare și de mai mult spațiu (de siguranță) care să-i fie menținut și că puteți face acest lucru pentru ea. 

Acum, știm că mulți dintre voi ați obosit să faceți asta, că v-ați epuizat făcând-o, dar știm că asta s-a întâmplat pentru că nu v-ați perfecționat încă cu adevărat abilitatea și acesta este următorul pas pentru aceia dintre voi care sunteți senzitivi. Următorul pas este să vă perfecționați abilitățile, să le folosiți ca pe un dar și un instrument și să le folosiți și ca să vă ajutați pe voi înșivă. Așadar, atunci când intrați într-o încăpere și vă folosiți senzitivitatea ca să vă spună de ce oameni să vă apropiați, pe care să-i lăsați în pace și așa mai departe, atunci devine un instrument pe care-l folosiți și pentru voi înșivă. Când o folosiți în ceea ce privește informațiile pe care le vedeți, le auziți, o puteți folosi să vă ghideze dacă acele informații sunt relevante pentru voi sau chiar adevărate în realitatea voastră.   

În acest moment aveți nevoie mai mult ca niciodată de acest discernământ pentru că există o grămadă de informații și sunt o grămadă de interese în spatele răspândirii anumitor informații. Așa că, senzitivitatea voastră este ceva care vă ajută atunci când vă creați realitatea, pentru că atunci când sunteți senzitivi la ceea ce se petrece în centrul vostru emoțional și la ceea ce se întâmplă cu alți oameni, atunci puteți fi senzitivi și în ceea ce privește vibrația voastră și v-o puteți schimba mult mai ușor prin acea conștientizare a ceea ce simțiți, unde o simțiți și unde puteți simți ceea ce vreți, de fapt, să simțiți pentru că puteți fi senzitivi, de exemplu, la unde se află bucuria voastră în sistemul de chakre. 

Este momentul ca cei care sunt mai senzitivi să fie conducătorii acestei lumi în care trăiți și acum este cel mai bun moment să începeți să vedeți asta ca pe un dar și ca pe un instrument, iar noi suntem aici să vă ajutăm. Vă ajutăm îndreptându-vă în direcția potrivită și oferindu-vă instrumentele ca să vă folosiți mai bine instrumentele pe care le aveți și vom continua să facem acest lucru.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.