vineri, 26 mai 2023

Schimbarea voastră se simte în aer

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Probabil ați experimentat recent o surpriză care vă îndreaptă într-o nouă direcție. Unii dintre voi vă simțiți confortabil cu asta, în timp ce alții sunt îngroziți sau experimentează aleatoriu ambele emoții. V-ați mulțumit să vă restricționați, folosind Covid-ul sau mesajele voastre interioare ca să vă limitați interacțiunile. Umplând acele zile limitatoare cu activități care acum par fără rost sau o risipă a orelor voastre de trezie. 

Lunga voastră odihnă s-a încheiat. 

În ultimii câțiva ani, v-ați lepădat de karma 3D, prieteni și rude și v-ați restrâns activitățile. Poate ați fost printre cei care au călătorit, au continuat să se distreze sau au lucrat într-un cadru de grup. Dar în timp ce ați dus la îndeplinire acele activități, în această etapă de odihnă și regenerare, acele activități au devenit mai mult muncă decât distracție. 

Ceea ce este nou vă captează atenția. O activitate nouă care nu este logică sau cine credeați că sunteți – deschizându-vă ființa către gânduri și posibilități noi. Nimeni nu vă poate spune dacă această activitate nouă este potrivită pentru voi, nici măcar ghicitorii, extrasenzorialii sau cititorii minții. Similar cu cineva cu o educație de școală elementară care încearcă să informeze un om de știință despre aspectele tehnice ale poziției sale. 

Cu excepția cazului în care persoana cu capacități extrasenzoriale se află exact pe aceiași cale cu voi – ceea ce nu mai este posibil – nu va înțelege nuanțele necesare ca voi să puteți lua decizia. Trebuie să vă urmați mesajele interioare care, inițial, vor fluctua. 

Aceia dintre voi care aveți capacități extrasenzoriale sau nelumești, voi veți înțelege nevoia să vă perfecționați talentele înainte ca mesajele voastre interioare să fie atât de clare pe cât v-ați dori. Așa cum a fost valabil când ați început să faceți citiri sau să canalizați pentru alții. 

Probabil veți avea vârfuri de claritate cu suișuri și coborâșuri emoționale pe măsură ce vă descifrați noile mesaje interioare. Schimbările pe care le contemplați sunt mult mai profunde decât alegerea unui mod de transport, căsătorie sau să nașteți – toate acțiunile documentate de eoni de participanții 3D. 

Directivele voastre interioare sunt noi. Deci, aveți puține precedente, personal sau global, ca să vă confirmați corectitudinea sau chiar unii dintre pașii necesar de făcut ca să vă atingeți fericirea nou-găsită. Sunteți nou-nouți cu directive interioare noi – dintre care puține vor părea logice, pentru că acele directive sunt concepute să vă schimbe în noi direcții. Așadar, întrebările pentru voi înșivă și pentru alții vor fi ”Ar trebui să fac asta? Acest lucru pare corect și greșit; ce ar trebui să fac și când?” 

Întrebări la care nimeni înafară voi nu poate răspunde în timp ce oscilați între da, nu și poate. Vreți răspunsul corect înainte să faceți saltul. Dar informațiile necesare sunt disponibile doar ființei voastre interioare. Un segment al noii voastre totalități pe care abia începeți să-l accesați. Să știți că sunteți singura ființă care deține informațiile necesare care să vă ajute să decideți ce să faceți se poate simți copleșitor uneori, pentru că nu sunteți obișnuiți să vă declarați independența față de normele sociale. 

Ar trebui să așteptați până când asta sau aia se întâmplă? Ar trebui ca cineva care vă cunoaște mai bine decât sinele vostru 3D să ia decizia pentru voi? Ce se întâmplă dacă vă citiți greșit și vă îndreptați într-o direcție care pare contra-intuitivă, dar se simte corectă? Și tot așa în timp ce vă luptați cu voi, încercând să forțați o acțiune aparent ilogică într-o cutie curată a corectitudinii. 

Doar punându-vă întrebările vă veți clarifica de ce această mișcare aparent ilogică este potrivită pentru voi. Pentru că această schimbare, această mișcare este cel mai probabil scheletul noii voastre ființe. În esență, vă creați cadrul noii ființe în ciuda ilogicului să faceți acea mișcare, pe măsură ce învățați cum să vă ascultați ființa interioară. 

Vă veți întreba în mod repetat de ce această acțiune vi se pare potrivită și de ce se prezintă acum. Apoi, veți nega răspunsurile până când nu vă veți mai putea nega pe voi înșivă. Această transformare/schimbare/concept se va simți la început mai degrabă greșit decât corect. Asta până când acceptați înțelepciunea vocii voastre interioare fără calificări sau implorând să vi se dea voie să vă ignorați vocea interioară. 

În 3D, deciziile semnificative au fost de cele mai multe ori simplu de luat pentru că ați avut eoni de precedent plus îndemnurile familiei și prietenilor voștri. Acele garanții și poduri au dispărut. Vă aveți doar pe voi. Gloria de-a nu mai avea nevoie de contribuția altora, inclusiv a segmentelor vieții voastre anterioare acordate la 3D, este că deveniți o entitate Universală de sine stătătoare. Primul pas al acelei entități este să vă creați noul schelet, faza în care vă aflați sau veți intra în curând. 

Un schelet care devine mai robust pe măsură ce intrați în totalitatea noii voastre ființe. Mulți dintre voi vă împingeți dincolo de ceea ce vă așteptați cu câteva zile în urmă. Nu vă agitați. Aveți puterea să vă creați noul schelet pentru că v-ați pregătit pentru această împingere aparte pe tot parcursul perioadei voastre de izolare/odihnă. 

Dacă nu ați descoperit încă niciun fel de vise, interese noi sau posibilități, nu vă faceți griji; o veți face la momentul potrivit. Vise care ar putea să fie piatra de temelie a noului vostru schelet sau chiar noul schelet. Nu contează, pentru că acum vă aflați în faza construirii unui nou eu al vostru, ceva ce nu ați mai experimentat niciodată până acum de când sunteți voi pe Pământ. 

Dați-vă voie să curgeți în voi înșivă prin vocea voastră interioară, indiferent de cât de nefiresc s-ar putea simți la prima voastră bănuială cu privire la ceea ce presupune noul vostru eu. Apoi permiteți acel proces de informare până când știți că mersul înainte este mai benefic decât stagnarea în timp ce cugetați la argumentele pro și contra deciziei voastre. 

Așa cum ați devenit un adult tânăr după pubertatea 3D, veți merge înainte fizic și/sau emoțional în următoarele câteva săptămâni. Schimbarea voastră se simte în aer. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Foto Fridrik Hreinsson Photography




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.