vineri, 5 mai 2023

Mesaj de la Grupul Arcturian 30 Aprilie 2023

Prin Marilyn Raffaele 

Dragi cititori, bun venit din nou la mesajul nostru. Sunteți cunoscuți și curajul vostru admirat, în timp ce cei de pe această parte vă observă lupta să vă eliberați de coconii denși de credință care au servit doar ca să vă țină în robia iluziei de-a lungul vieților. 

Este dificil să treceți dincolo de multele credințe comun acceptate cu care ați trăit în aliniere sute de vieți. Multe dintre ele par obișnuite și ”inofensive” făcându-vă să vă întrebați de ce sunt importante în schema mai vastă a lucrurilor. Orice credință, indiferent de cât de simplă sau neimportantă, care este crezută bună sau rea, poate fi bazată doar pe dualitate și separare – de Creator, oameni și alte forme de viață. 

Când sunteți pe Pământ, trebuie să vă conformați într-o anumită măsură, trăind ca om din cel mai înalt nivel de conștientizare în timp ce folosiți instrumente trei dimensionale care vă fac viața pe Pământ mai ușoară. Cu toate acestea, în interiorul vostru încetați să atribuiți binele unor lucruri și răul altor lucruri, pentru că binele material nu este mai real decât răul material. Amândouă sunt concepte ale unei Idei Divine. (De exemplu: toate formele de transport sunt concepte/interpretări ale Omniprezenței). Secretul trăirii unei vieți mistice în timp ce sunteți pe Pământ, este să învățați să fiți în ea, dar nu ai ei. 

Fiecare persoană caută cu bună știință sau fără să știe, fericirea și sentimentul de deplinătate care doar atunci pot fi permanente când cineva ajunge la realizarea conștientă a unimii sale cu Sursa. Majoritatea nu înțeleg încă că fericirea și deplinătatea reflectă o stare de conștiință și nu este ceva ”acolo afară” de dobândit. Neștiind acest lucru, cei mai mulți își petrec viața într-o continuă căutare a ceea ce cred că le va aduce fericire și întregire. Până și criminalul crede că acțiunile sale îi vor aduce un sentiment de pace. 

Energiile de frecvență înaltă care se revarsă în acest moment pe Pământ dizolvă multe dintre energiile care au ținut de mult timp omenirea în robia credințelor limitării, nevredniciei sau de-a fi un păcătos care are nevoie să fie salvat. Aceste energii aduc un sentiment de împuternicire tuturor, atât celor care nu sunt încă conștienți din punct de vedere spiritual, cât și celor care sunt. Majoritatea nu sunt încă conștienți că ceea ce simt este împuternicire spirituală. 

Pentru că fiecare individ este capabil să trăiască doar din cea mai înaltă stare de conștiință atinsă, acest nou sentiment se împuternicire îi face pe unii care trăiesc pe deplin în conștiința trei dimensională să se simtă liberi să acționeze în moduri pe care poate și le-au dorit, dar nu și le-au permis niciodată. 

Acesta este motivul pentru care lumea vede așa o creștere a violenței. Unii dintre cei care au găzduit gânduri de prejudicii, frică, răzbunare, furie și separare interpretează aceste energii noi de împuternicire ca pe un drept să acționeze pe baza lor. Ceea la ce sunteți martori că se întâmplă în multe locuri din lume în acest moment, este interpretarea greșită a împuternicii Divine de către cei incapabili să vadă și să trăiască dintr-o stare de conștiință evoluată spiritual. 

Cei care trăiesc dintr-o stare de conștiință evoluată spiritual experimentează împuternicirea ca libertatea să acționeze confortabil și fără frică pe baza alegerilor și ideilor lor creative indiferent de părerile altora, dându-și voie să devină mai pe deplin cine și ce caută să fie fizic, emoțional, mental și spiritual. 

Împuternicirea este o fațetă a evoluției spirituale, o ușă care se deschide în conștiința individuală acolo unde frica pur și simplu nu există, dar plenitudinea și completitudinea, da. Pentru că împuternicirea spirituală este o calitate a Conștiinței Divine, ea este deja pe deplin prezentă în fiecare persoană, așteptând pur și simplu să fie recunoscută. 

Împuternicirea le permite indivizilor să treacă dincolo de sutele de concepte și credințe care i-au ținut în robia lucrurilor și oamenilor de-a lungul vieților. Împuternicirea este capacitatea de-a spune cu blândețe, iubire și fără teamă altuia ”Îți mulțumesc pentru părerea ta, dar eu aleg să fac asta.” 

Treaba voastră ca persoană iluminată este ca în primul și în primul rând să recunoașteți adevărata identitate a tuturor, chiar și a celor care crează violență, probleme și suferință altor oameni și lumii animale. Înțelegerea voastră a vieții ca fiind Viața Divină Unică nu înseamnă că cei care provoacă probleme ar trebui să fie scutiți de repercusiunile trei dimensionale ale acțiunilor lor pentru că aceasta este actuala lor stare de conștiință și nivelul pe care îl înțeleg. Poate fi, de asemenea, foarte bine modul lor de-a învăța în această viață. 

Ca indivizi evoluați spiritual, voi vă purtați Lumina cu voi oriunde mergeți în orice situație. Tăcerea voastră secretă știind că cei care comit cele mai odioase crime sunt, în realitate, ființe Divine fără conștientizarea acestui adevăr, poate ridica conștiința cuiva receptiv. 

Unii dintre voi sunteți implicați activ, iar alții sunt îndrumați să facă o lucrare spirituală ”cu mâinile”. Această muncă este importantă și aduce beneficii începătorilor spirituali care au nevoie de îndrumări spirituale materiale și de activități la care se pot raporta, le pot vedea și la care să participe.   

Multă lume continuă să creadă că spiritualitatea înseamnă a face – a preda, lucratul cu mâinile, scrisul cărților, canalizarea sau meditatul într-o mănăstire 24/7. Aceste activități cuprind o parte din călătoria spirituală aproape a tuturor, dar munca spirituală importantă și adeseori mai puternică este făcută în tăcere și în secret prin a fi mai degrabă decât a face. 

Lucratul cu mâinile este străvechi. Templele de vindecare de demult lucrau cu uleiuri, cristale, sunet, culoare și multe altele. Majoritatea celor ce lucrează astăzi cu mâinile își amintesc pur și simplu munca pe care o făceau cu mult timp în urmă în aceste temple. Cu toate acestea, este timpul ca aceste tehnici să se alinieze mai mult cu stările mai înalte de conștiință de astăzi, deoarece această muncă va rămâne trei dimensională dacă curge din credința că ”pacientul” are nevoie de vindecare, reparare sau schimbare. 

Voi, care faceți această lucrare sacră trebuie să începeți să lucrați de la nivele mai înalte și mai evoluate – ”Da, recunosc aparențele negative care se simt foarte reale, dar mai știu și că nu au nici o lege care să le susțină pentru că Creatorul nu s-a format niciodată pe Sine ca aceste lucruri, iar tu ești individualizarea Creatorului.” Apoi, continuați concentrându-vă pe și recunoscând mai degrabă realitatea Divină a persoanei cu care lucrați, decât aparențele. 

Niciodată să nu credeți că nu faceți nimic dacă nu sunteți ghidați către o muncă spirituală exterioară pentru că faceți o muncă spirituală atunci când mențineți Lumina în fiecare moment acum. Mențineți-vă întotdeauna o parte a conștientizării centrată în adevăr în timp ce zilele voastre se desfășoară în mod obișnuit. Această muncă puternică, tăcută, secretă și sacră constituie fundația și ”ridicarea grea” necesare procesului de ascensiune a Pământului. 

Asta nu înseamnă că nu veți fi chemați niciodată la acțiune sau să dați ajutor în vreun fel. Mulți dintre cei care au trăit fericiți vieți liniștite se trezesc acum chemați pentru sfaturi, ghidare sau chiar ajutor obișnuit de ”lucru cu mâinile”. Faceți ce puteți mai bine și faceți ceea ce este nevoie să fie făcut la un nivel la care cei implicați se pot raporta, dar faceți-o cu compasiune, nu cu simpatie. 

Simpatia, (”Oh, îți simt durerea ...) vă aduce în aliniere cu energia mai jos vibrațională a unei situații, în timp ce compasiunea, nu. Acest lucru este deosebit de important pentru aceia dintre voi care lucrează în domenii precum legea, munca de poliție, sănătatea mintală, medici și asistente, etc. pentru că voi veți auzi adeseori povești ”triste” și este ușor să vă aliniați cu ele. Dați răspunsuri trei dimensionale celor aflați la acest nivel de conștientizare, hrană spirituală pentru bebelușii nou treziți și carne spirituală celor suficient de evoluați. Folosiți-vă întotdeauna intuiția și nu ego-ul ca să determinați care este care. 

Deocamdată, majoritatea pur și simplu nu înțeleg ce se întâmplă cu lumea pe care au ajuns să o cunoască și astfel se lovesc de frică și încearcă să se întoarcă la ”vremuri mai simple”. Pe măsură ce sistemele de susținere trei dimensionale încep să se dizolve din ce în ce mai mult, oamenii vor începe să creeze și să acceseze căi mai înalte de-a rezolva ceea ce trebuie rezolvat. Vechiul trebuie să se prăbușească înainte să poată fi înlocuit cu ceva mai bun. 

Evoluția nu este altceva decât procesul aducerii aminte că doar Creatorul este.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 4/30/23

 

Traducere Monica Poka

Sursa

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.