sâmbătă, 27 mai 2023

O conversație

Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Sunt mai multe subiecte de discutat. În ceea ce privește actuala linie temporală, ceea ce se poate spune este că există loc din belșug ca rezultatele pozitive să se manifeste. Motivul pentru îndelungatele noastre discuții despre creație este să genereze acțiuni din partea voastră (empiric ”voastră”). Acțiune Decisivă. 

Este necesar ca voi să înțelegeți deșertăciunea ”așteptării”. Acesta este un concept care a fost insuflat în psihicul vostru, împreună cu alte idei deșarte cu privire la putere și control, realitate și fantezie. 

Ființele creatoare nu așteaptă. Ființele creatoare determină ce se dorește și apoi se îndreaptă către acea acțiune. Nu este loc pentru așteptare în procesul creației. Așteptarea implică că altcineva deține controlul; ca în ”așteptarea unui autobuz”. Ați face bine acum să vă concentrați asupra procesului vostru interior; gândurilor voastre. Mai mult decât gândurile – sentimentele voastre. 

Cum se face că viața voastră a ajuns atât de departe fără aportul vostru direct? 

Vă spun eu: nu a făcut-o. Toată viața voastră decurge potrivit așteptărilor voastre și persistă așa dacă o acceptați ca fiind valabilă. Nu există așteptare. Creația este un efort în totalitate activ. Asta este o putere imensă pe care o dețineți și vă veți da seama de asta pe deplin odată ce apucați volanul. 

Cuvintele pot fi folosite ca ”vrăji” – luați în considerare ”scrierea” lor. 

Multe cuvinte sunt special introduse ca să devină ”reale”. Odată ce un cuvânt este scris, el conține o forță în el. Aveți cărți care dau sensul cuvintelor astfel încât să le acceptați ca ”reale”, ca valabile. 

”Mai întâi a fost Cuvântul.” 

Putem vorbi despre direcția în care se îndreaptă lucrurile. Specificul poate varia în funcție de individ, dar acum toți vă îndreptați cu rapiditate către Noul Pământ. Sunt câteva blocaje care împiedică progresul și cele care există sunt cunoscute. O forță constantă lucrează la îndepărtarea lor. 

În conștientizarea voastră, păstrați întotdeauna aceste ajutoare nevăzute, pentru că ele lucrează neobosit să elibereze rasa. Rasa va fi eliberată și odată acceptat ca fapt, acest lucru va fi evident pentru oricine are ochi să vadă. 

Voi, cei care citiți aceste cuvinte imediat după ce au fost scrise, sunteți destinați să le vedeți mai devreme – vedeți deja semne ale acestora. Mențineți aceste semne ca indicatori și continuați să vă răspândiți lumina. Ajunge mai departe decât știți. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.



Traducere Monica Poka

Sursa 

Photography Max Rive



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.