duminică, 14 mai 2023

Faceți asta cât de des puteți (pentru cele mai bune rezultate)

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi ne întindem către și ne deschidem grației Sursei cât de des putem. Știm că voi toți sunteți fascinați de extra-tereștri, zâne, maeștri ascensionați și arhangheli și vă place să vă conectați cu aceștia. Vă place să-i canalizați și vă place să primiți ghidare de la ei. Toți sunt conținuți în Sursă. Noi toți suntem conținuți în Sursă. Dacă vă imaginați Sursa ca pe o Ființă de Iubire și Lumină pură, în loc de o figură paternă cu o barbă lungă albă, veți dori acea comuniune cu Sursa într-un mod mult mai regulat. 

Motivul pentru care folosim cuvântul ”Sursa” mai degrabă decât ”Dumnezeu”, este pentru că cei mai mulți dintre voi ați fost îndoctrinați să credeți într-un Dumnezeu care este undeva, acolo sus, în Rai, separat de voi și foarte asemănător unui tată, un rege, o ființă cu o mare autoritate, care este, totodată, iute la mânie și trebuie potolit cu sacrificii și respectarea diferitelor reguli și porunci. Pentru voi, toate acestea au creat o distanță între voi și Sursă, deși în realitate nu există nici o distanță. Dar, deoarece toți suntem aspecte ale Sursei, cu toții avem capacitatea să primim mai mult din ceea ce suntem de la Ființa care întotdeauna se cunoaște pe Sine ca Tot-Ceea-Ce-Este și întotdeauna se cunoaște ca Iubire și Lumină. 

Prin urmare, vă invităm să vă alăturați nouă în această practică regulată de deschidere să primiți de la Sursă, din acel aspect al vostru care este Iubire și Lumină, tot ceea ce puteți primi în orice moment dat. Când faceți acest lucru vă umpleți rezervoarele; vă aliniați cu adevărul despre cine sunteți cu adevărat atunci când o faceți. Dați drumul ideii că ați fi o ființă separată, egotică și, totodată, vă accesați mai mult puterea, creativitatea și mai mult din iubirea pe care sunteți acolo să o răspândiți. 

Sunteți acolo ca să fiți iubire și să răspândiți iubire, iar restul sunt doar detalii, detalii care pot fi cu ușurință greșit interpretate, care pot duce pe cineva în rătăcire. Amintiți-vă cine sunteți cu adevărat și căutați să accesați mai mult din acel adevăr din voi și din jurul vostru cât de des puteți și veți fi acea versiune a sinelui vostru care doriți să fiți acolo pe Pământ. Veți atrage tot ceea ce vreți să atrageți și veți fi în măsură să faceți orice doriți să faceți și veți avea succes în asta, iar toate acestea se vor datora faptului că v-ați aliniat cu Creatorul, cu Unul, cu Iubirea și Lumina care este Sursa noastră a tuturor și care ne alimentează pe toți. 

Cu toții ne întoarcem acasă la Sursă, dar experimentarea supremă de-a fi acolo unde ne aflăm chiar acum este să aducem cât mai mult din Sursă la noi. Asta este ceea ce avem ocazia să facem în fiecare moment al existenței noastre și am vrut doar să vă oferim această reamintire blândă să o faceți mai des, pentru că găsim că nu este nimic mai revigorant, glorios și care afirmă viața decât să comunicăm cu Sursa cât de des putem.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka 

link catre articolul original

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.