vineri, 5 mai 2023

Legi Universale Cinci Dimensionale Avansate

Mesajul lunii Mai 2023

Arhanghelul Mihail prin Ronna Vezane 

Preaiubiți maeștri, de-a lungul ultimilor ani și în multe feluri, ne-am străduit să vă transmitem măreția și înțelesul atotcuprinzător al Iubirii/Luminii din Sursa Creatorului Suprem. Dați-ne voie să vă oferim o scurtă trecere în revistă a unora dintre detaliile de importanță vitală ale Legilor Universale Cinci Dimensionale mult mai rafinate și, totodată, ale Planului Divin al Vărsătorului. Atunci când atingeți un anumit nivel de armonie interioară, vă activați și conectați porțile sau portalurile corpului fizic cu nivelele de frecvență mai înaltă ale conștiinței Supra-Sufletului vostru, care includ: Chakra Ascensiunii sau Medulla Oblongata aflată la baza craniului – portalul din spate al Inimii voastre Sacre – și Mintea voastră Sacră care se află în partea superioară, din spate a creierului. Există și o expansiune a coloanei voastre de Lumină a Chakrei Coroană, care va începe să elimine distorsiunile care vă împiedică să interacționați cu nivelul vostru de intrare ”Triada Sacră Cinci Dimensională”. 

Iubirea/Lumina Divină au apărut în inima/mintea Creatorului Suprem: SUBSTANȚA ÎNTREGII CREAȚII. Spectrul de Lumină complet, deplin sau radiația electromagnetică conține toate matematicile Luminii necesare, geometria sacră și cheile și codurile necesare pentru crearea LUMILOR FĂRĂ SFÂRȘIT. Nici unul dintre Universurile manifestate nu ar putea exista fără această SUBSTANȚĂ DE FORȚĂ DE VIAȚĂ și nici voi nu ați putea. Cuvintele IUBIRE și LUMINĂ merg împreună, pentru că cele două sunt inexorabil conectate; ele sunt o parte intrinsecă a ÎNTREGULUI. 

Totul în Creație conține Esența, Energia Iubirii/Luminii Creației sau o Scânteie a Divinului. Subliniem din nou, nimic nu poate exista fără ea. Lumina pătrunde întreaga Creație manifestată și, pe măsură ce noile creații sunt aduse în existență, Lumina penetrează și împrăștie întunericul, extinzând astfel Creația în Marele Vid. IUBIREA ESTE FORȚA DINAMICĂ A ÎNTREGII CREAȚII. VIAȚA ESTE IUBIREA MANIFESTATĂ A CREATORULUI. 

Mintea Sacră și Inima Sacră nu sunt făcute din materia lumii materiale; ele constau din substanța Luminii eterice, diafane care nu poate fi detectată prin mijloace științifice. Cu toate acestea, ele sunt mai reale decât orice parte a corpului vostru fizic. Odată ce veți restabili legătura dintre Mintea voastră Sacră, Inima voastră Sacră și Celula Divină a Miezului de Diamant, va exista o curgere constantă de Particule Adamantine, precum și informații pertinente, avansate care provin din Atomii voștri Sămânță de Memorie și, de asemenea, din Supra-Sufletul vostru/Sinele vostru Mai Înalt. 

Acesta este motivul pentru care este atât de crucial să vă reconectați Triada Conștiinței Creatorului: Mintea Sacră, Inima Sacră și multiplele fațete ale Celulei voastre Divine a Miezului de Diamant. Pe măsură ce treptat vă mutați în tiparele vibraționale ale celei de-a Cincea Dimensiuni, celulele voastre, corpul eteric și câmpul auric vor începe un proces accelerat de purificare. Calmul începe în cel mai de jos nivel al celei de-a Cincea Dimensiuni și se întărește exponențial. Câștigarea puterii și înțelepciunii divine cere ca voi să treceți dincolo de tiparele masive de credință ale conștiinței colective a omenirii în aliniere cu Conștiința voastră Cosmică, prin multele Fațete ale Sinelui vostru Mai Înalt. Ca să parcurgeți cu succes calea iluminării vă sunt necesare stabilitatea emoțională și efortul mental. Există o LEGE a ECHILIBRULUI care se aplică Dimensiunii a Cincea și mai sus. 

Imaginați-vă energia voastră a Iubirii/Luminii izbucnind ca niște minuscule diamante cristaline, pline cu Esența Divină pură a Tatălui/Mamei noastre Creator. Pentru că dacă într-adevăr citiți aceste mesaje și înțelegeți adevărul din ele și dacă ați pus în practică chiar și o mică parte din ceea ce v-am dat, sunteți capabili acum să accesați și să integrați frecvențele rafinate, rarefiate ale Luminii de la Creatorul Suprem. În acel punct, începeți să construiți un câmp de forță al Luminii cu Spectru Complet, în timp ce vă străduiți să deveniți un maestru al Sinelui și un co-creator conștient care crează doar acele lucruri care sunt în beneficiul cel mai mare pentru toți. Din acel moment încolo, exercițiile voastre de respirație și afirmațiile capătă un sens cu totul nou. 

Aceștia sunt pași fizici majori în procesul de Ascensiune pentru că ei vă restabilesc conexiunea cu Râul Vieții care conține Particulele Vii de Lumină ale Creației: Particulele Adamantine. Atunci când practicați exercițiul Respirația Infinitului, respirați prin Inima Sacră care crează o curgere continuă a energiei Cosmice în întregul vostru vehicul fizic. Acest proces inundă sistemul cu Particulele Adamantine ale Luminii Focului Sacru Divin. 

Ca să deveniți un afluent viu al Râului Vieții, trebuie să vă pregătiți să lăsați Esența Vieții să curgă în și prin voi. Trebuie să folosiți ceea de ce aveți nevoie și apoi să lăsați restul să curgă mai departe, pregătiți și disponibili să fiți modelați în noi creații minunate. În acest fel deveniți purtători și slujitori ai Luminii. <> ACESTA ESTE MESAJUL ULTIM A TUTUROR ÎNVĂȚĂTURILOR PE CARE VI LE-AM OFERIT ÎN ANII CARE AU TRECUT<> ACESTA ESTE SCOPUL MĂIESTRIRII SINELUI <> ACEASTA ESTE CALEA ASCENSIUNII. <> 

Uneori, în timpul meditațiilor voastre, când vă concentrați conștient asupra Celulei voastre Divine a Miezului de Diamant din Miezul Inimii voastre Sacre, este posibil să atingeți starea de beatitudine a conștiinței mai înalte. Este ca și cum ați intra în acel șuvoi al Râului Vieții. Este o stare pe care nu o veți uita niciodată! Cu toate acestea, încă o dată, se aplică legile universale, puteți accesa doar nivelul de frecvență la care sunteți acordați/aliniați. Așadar, există un sistem de siguranță, pe măsură ce urcați în conștiință și integrați tipare de frecvență din ce în ce mai rafinate, vă dă voie să accesați nivele mai înalte și mai rafinate de Iubire/Lumină (Particule Adamantine). 

CÂȚIVA DINTRE ATOMII SĂMÂNȚĂ PERMANENȚI MAJORI DIN VEHICULUL FIZIC: 

1. PRIMA RAZĂ, ATOMUL SĂMÂNȚĂ MENTAL, ÎN GLANDA PINEALĂ

2. A DOUA RAZĂ, ATOMUL SĂMÂNȚĂ AL INIMII, ÎN INIMA SACRĂ

3. A TREIA RAZĂ, ATOMUL SĂMÂNȚĂ ASTRAL, ÎN PLEXUL SOLAR

4. UN ATOM SĂMÂNȚĂ ÎN CHAKRA RĂDĂCINĂ CARE CONȚINE O REZERVĂ DE PARTICULE ADAMANTINE ALE LUMINII

5. UN AL DOILEA ATOM SĂMÂNȚĂ ÎN CHAKRA RĂDĂCINĂ CARE CONȚINE PLANUL VOSTRU DIVIN PENTRU ERA EMERGENTĂ A VĂRSĂTORULUI 

Înțelepciunea mai înaltă și energia mai rafinată necesară să traversați sub-nivelele celei de-a Treia și a Patra Dimensiuni sunt asigurate de cele trei atribute și calități ale Razei Divine ale fiecărei frecvențe mai înalte, Supra-Suflet/Sinele Mai Înalt. Această energie vitală curge prin Corzile Triple Iubire/Viață/Lumină în Coloana de Lumină a persoanei: Energia Forței Vieții, Conștiință și Creativitate. Pe măsură ce persoana se trezește treptat datorită înghiontirilor Sufletului și Sinelui Mai Înalt și devine un Căutător al înțelepciunii mai înalte, Corzile Conștiinței și Creativității devin active, iar frecvențele vitale ale Măiestriei Sinelui și Ascensiunii încep să curgă în vehiculul fizic. 

În cele din urmă, tiparele vibraționale de frecvență mai înaltă vor fi radiate din ATOMUL SĂMÂNȚA CREATORULUI în jos prin Coloana de Lumină a Râului Vieții – Antakarana – în Chakra Steaua Sufletului și apoi direct în glandele Pineală și Pituitară, precum și în Mintea Sacră și Inima Sacră. Mintea fizică, controlată înainte de personalitatea ego-dorință-corp, este apoi controlată de Fațeta conștiinței mai înalte a Sinelui Suflet. Fiecărei Triade Sacre mai înalt dimensionale i-a scăzut Coeficientul de Lumină pe măsură ce s-a deplasat mai departe în vid și densitatea Creației. Cel mai de jos nivel Cinci Dimensional al conștientizării – cel mai dens, primul sub-nivel – va iniția o concentrare asupra corpului mental și integrarea Voinței/Puterii Divine. Legile specifice ale evoluției se aplică pe fiecare sub-plan, precum și pe fiecare plan complet al conștiinței.  

FIECARE TRIADĂ SACRĂ/SPIRITUALĂ CONȚINE ESENȚA CELOR TREI RAZE ALE CREATORULUI PENTRU ACEST SUB-UNIVERS: 

VOINȚA DIVINĂ <> IUBIREA/ÎNȚELEPCIUNEA <> INTELIGENȚA ÎN ACȚIUNE 

LEGILE SPIRITULUI ÎN CEA DE-A CINCEA DIMENSIUNE IMPUN: Învățarea cum să mânuiești energia în lumea fizică, materială folosind cele trei Raze ale Creatorului din ATOMUL SĂMÂNȚĂ AL CREATORULUI prin TRIADA SACRĂ a primului sub-nivel al celei de-a Cincea Dimensiuni la care vă acordați treptat. Aspectul TRINITĂȚII al Dimensiunii a Treia/Patra, SPIRIT/MINTE/INIMĂ devine acum o DUALITATE perfecționată, o Personalitate infuzată de Suflet – un Suflet pe deplin conștient – în planul fizic. Din acel moment încolo, personalitatea infuzată de Suflet este conectată direct cu Triada Sacră de la nivelul de intrare în a Cincea Dimensiune care este conectată cu toate Triadele Sacre o frecvență mai înaltă din toate multi-dimensiunile. După finalizarea acestei etape de evoluție nu va mai exista un Supra-Suflet/Sine Mai Înalt în Dimensiunile a Treia și a Patra. 

CREIER/MINTE: MINTE SACRĂ <> VOINȚĂ/PUTERE/SCOP

INIMĂ: INIMĂ SACRĂ <> IUBIRE/ÎNȚELEPCIUNE/INTUIȚIE

CORP: PLEXUL SOLAR <> CENTRUL DE PUTERE SOLAR/EGO-PERSONALITATE 

Scopul principal al Sufletului este să ÎȘI pregătească vehiculul fizic gazdă să integreze suficient din Lumina Creatorului ca să ÎȘI ridice frecvențele de la mediul Trei/Patru Dimensional la nivelul de bază Cinci Dimensional. În acel punct, vehiculul fizic devine infuzat de Suflet sau un Suflet împuternicit, într-un vehicul complementar. Aspirantul nu mai este doar o Ființă umană cu un Suflet susținător. 

<> TRIADA SACRĂ ESTE O EXPRESIE HOLOGRAFICĂ, REFRACTATĂ: UN PROGRAM SPECIAL

FAȚETA ATOMULUI SĂMÂNȚĂ DE MEMORIE A ATOMULUI SĂMÂNȚĂ FOC ALB AL CREATORULUI <>

<> ATOMII DE MEMORIE MULTIPLI AI SUFLETULUI SUNT O EXPRESIE SAU FAȚETE SPECIFICE ALE TRIADEI SACRE <>

<>PERSONALITATEA – EGO ESTE O EXPRIMARE FIZICĂ A SUFLETULUI <> 

Pe măsură ce traversați sub-nivelele celei de-a Cincea Dimensiuni, în fiecare dintre cele Șapte nivele Sub-Dimensionale, este staționată câte o Triadă Sacră, fiecare micșorată în dimensiune și Puterea Luminii față de cea de deasupra ei. Toate Triadele Sacre au fost trimise direct din Miezul-Inimii Atomului Sămânță al Creatorului și au fost staționate în fiecare Sub-nivel și nivel Complet-Dimensional – de la cel mai de sus la cel de mai jos sub-plan al celei de-a Cincea Dimensiuni. 

Ca Ființe umane – Spirit/Suflet/Corp – sunteți infuzați cu VOINȚA de-a crea: un simț al scopului, un stimulent instinctual și o natură emoțională complexă. Fiecare persoană va avea stări, dorințe, calități unice, complexități și inhibiții moștenite, pentru că fiecare întrupare este suma aspectelor majore ale miilor de experiențe de viață ale unei persoane. Sufletul este reflectat prin personalitate până când integrarea Sufletului este completă, moment în care personalitatea este SupraLuminată și reflectată de către și prin Sinele Suflet. 

FOCUL COSMIC ALB SACRU, Particulele Adamantine, pe care le magnetizați către voi ca un Sine-maestru trezit, trebuie să circule continuu. Doar o anumită cantitate; cea care este potrivită ca fiecare Suflet să o integreze la nivelul său actual de i-Lumina-re și poate fi stocată în vehiculul fizic. Echilibrul trebuie să fie radiat în lumea formei. Creatorul Suprem este compus din Puterea infinită, indefinibilă a Esenței, care este atât de copleșitoare că nici măcar nu vă puteți imagina magnitudinea SA. Acea minunată Putere a Esenței a fost redusă cu fiecare nivel dimensional al Creației, astfel încât voi, co-creatorii Sămânță Stelară, să vă puteți revendica partea voastră din această putere potențială magnifică. 

Fiecare ființă umană conține sute de trăsături de personalități posibile care au fost stocate în structura genetică – ADN – a sistemelor de patru corpuri: fizic, mental, emoțional și eteric. Depinde de fiecare persoană să determine ce trăsături ale personalității va dezvolta și prezenta lumii exterioare. Cu cât mai repede vă neutralizați sau vă armonizați trăsăturile negative ale personalității, cu atât mai repede va apărea potențialul vostru divin sau SupraSufletul/Sinele Mai Înalt. Numai atunci veți dobândi acces la întregul vostru potențial ca maestru co-creativ în planurile fizice ale existenței.   

Planeta voastră este acum direct conectată la miezul Marelui Soare Central din Galaxia Calea Lactee. Noile valuri cosmice ale Luminii Creatorului sunt un mare dar pentru Sufletele trezite de pe planeta Pământ. Chiar dacă aceste Raze rafinate, de o frecvență mai înaltă nu sunt transmise direct în nivelele mai joase Patru și Trei Sub-Dimensionale, frecvențele transformatoare ale Luminii se vor filtra treptat în și vor afecta pe toată lumea și tot ce se află pe și în interiorul Pământului. 

Oamenii de știință au anunțat că la marginea acestui sistem solar a fost descoperit un zid barieră de hidrogen. Aceste bariere sunt membranele Luminii despre care am vorbit în trecut. Știința și spiritualitatea validează și îmbină multe învățături și teorii conceptuale ale trecutului pe măsură ce mai multe Ființe umane accesează resursele Minții Sacre. 

Ca rezultat al acestei alinieri cu Centrul Galactic și al acordării cu Marele Soare Central al Galaxiei, Pământul se află în procesul de ridicare a tiparelor SALE de frecvență – Cântecul Sufletului – astfel încât să se poată întoarce la statutul SĂU de Planetă Sacră. Acest Sub-Univers este, de asemenea, îmbunătățit în frecvențe vibraționale ca urmare a bombardării sale cu Particulele Adamantine ale Luminii Creatorului prin intermediul Tatălui/Mamei noastre Creator Universal. 

Galaxia Calea Lactee este împărțită în douăsprezece sectoare sau cadrane, la fel cum Universul este împărțit în sectoare Sub-Universale. Fiecare cadran din Galaxie are Consilii de Lumină care guvernează în multipli de doisprezece. Sperăm că obțineți o mai bună înțelegere a importanței numerelor 12 și 144 pentru că aceste numere se aplică tuturor ”hologramelor creației” din acest Sub-Univers. 

Amintiți-vă, curajoșii mei, în fiecare eră și ciclu major, Înțelepciunea Cosmică și Adevărul Divin sunt puse la dispoziția celor cu minți deschise și inimi iubitoare. Supunerea în fața Voinței Tatălui/Mamei noastre Creator înseamnă aderarea la Legile Universale așa cum vă sunt dezvăluite. Un maestru al Sinelui întotdeauna se străduiește să facă cele mai înalte alegeri, are o dorință arzătoare să fie în serviciul altora și este întotdeauna responsabil pentru propriile acțiuni. Chemați-ne și dați-ne voie să Luminăm calea în timp ce călătoriți în viitor. Sunteți iubiți în cel mai profund mod.

 

EU SUNT ARHANGELUL MIHAIL

 

Traducere Monica Poka 

Sursa

Transmis prin Ronna * Scrib Sacru * În calitate de transmițătoare a acestui articol, eu, Ronna Herman Vezane, îmi revendic dreptul de autor universal în numele Arhanghelului Mihail. Partajarea personală cu prietenii sau postarea pe site-uri web și în publicații este permisă atâta timp cât informațiile nu sunt modificate, extrase sau adăugate, iar creditul acordat autorului și adresa site-ului meu sunt incluse. https://www.starquestmastery.com/

De asemenea, vă rog ca la preluarea acestui material tradus în limba română pe alte site-uri și/sau publicații, să menționați atât traducătorul cât și adresa blogului:https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com/

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.