luni, 22 mai 2023

Noi ajutoare și ajutor vin prin uși fizice

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte impresionați de modul în care voi toți gestionați energiile care sunt asupra voastră în acest moment și vrem să știți că mai multe experimentări transformatoare vă vor ieși în cale. Nu vă puteți eschiva de acele experimentări în acest punct al călătoriei voastre pentru că ați decis că vă veți transforma și evolua în sinele voastre mai înalte cinci dimensionale în această viață. Aceia dintre voi care sunteți treziți o faceți conștient și deliberat. Faceți pașii care știți că sunt necesari ca să vă ducă în acel loc și aveți, totodată, mult ajutor. Ceea ce întotdeauna va veni spre voi este mai mult ajutor, pentru că în acest moment, pur și simplu, sunt mai multe ajutoare decât ființe pe Pământ. 

Voi existați într-o singură dimensiune și există opt dimensiuni care sunt mai înalte decât a voastră. Este, totodată, un Univers foarte mare, așa că, ajutoarele care vin intră prin tot felul de portaluri. Ajutorul vine pe multe căi diferite pe care nu vi le-ați putea imagina, dar vrem să vă oferim câteva acum astfel încât să vi le puteți imagina și să vă așteptați să vină să vă ajute. Sunt uși noi care se deschid tot timpul acolo în lumea fizică în care trăiți. Aveți deschideri despre care auziți uneori în munți, în ocean sau alte corpuri de apă. Aceste uși se află de obicei în locuri în care sunt mai puțini oameni și mai multă viață vegetală și animală în jur. 

În acele zone în care sunt mai puțini oameni, sunt mai puține forme gând, mai puține fluxuri de conștiință care ar putea perturba aceste deschideri, aceste căi prin care ar putea veni mai mult ajutor. Acesta este motivul pentru care atunci când ieșiți în Natură, când o explorați pe Mama Pământ, puteți simți ajutorul pe care îl primiți. Îl puteți primi. Puteți accesa mai multe descărcări, actualizări și activări care se află în jur, pentru că mergeți acolo unde acestea se află. 

Acum, desigur, sunt multe pe care le-ați putea primi și din mersul în zone aglomerate, în orașe și în alte locuri în care se află o mulțime de ființe umane și sunteți meniți să aveți anumite experiențe cu semenii voștri. Așadar, nu sunteți meniți să trăiți ca un pustnic în pădure sau un călugăr într-o peșteră undeva astfel încât să puteți primi toate energiile minunate care vin prin acele structuri fizice. Dar trebuie să ieșiți în Natură din când în când ca să le căutați. Este nevoie să vă conectați cu aceste energii ca să vă simțiți susținuți, să vă simțiți întregi și compleți și să primiți tot ceea ce vă va ajuta de-a lungul călătoriei voastre. 

Aveți tendința să primiți mai multe actualizări și activări atunci când sunteți liniștiți, când v-ați liniștit mintea și când v-ați dat voie să intrați mai mult într-o stare de beatitudine. Este important pentru voi să recunoașteți că o mare parte din munca grea și din ridicarea dificilă a fost făcută deja, iar acum este momentul să intrați într-un ciclu feminin de relaxare și primire. Vrem ca voi să știți că aveți mai multe de primit acum decât a fost primit vreodată. Aveți în jurul vostru mai multe ajutoare decât au fost vreodată și aveți mult mai multă creștere și expansiune de atins, chiar dacă ați ajuns deja atât de departe în călătoriile voastre. Acordați-vă timp pentru voi înșivă și conectați-vă cu aceste energii care vă sunt foarte disponibile și vă sunt din abundență disponibile în lumea voastră în acest moment.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.