luni, 22 mai 2023

Referitor la actul creației

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Haideți să explorăm astăzi creația. 

Este un subiect de interes pentru cei mai mulți dintre voi pe măsură ce sunteți martori și vă dați seama de forța de control la care ați fost supuși. O mare parte din dialogul nostru va suna sau vă poate suna fantastic. Acest lucru este intenționat și este rezultatul programării anterioare. 

Pe măsură ce ne angajăm în pași tenaci* în manifestare, vă veți confrunta cu opoziția la fiecare pas. Acest lucru se va simți în interior și va fi rezultatul matricei de control și al puterii sale asupra psihicului vostru. Ați fost învățați că drumul vieții voastre este determinat de noroc și de circumstanțe exterioare. Ați fost învățați că ”să reușiți” a fost o luptă în care a trebuit ”să vă angajați” ca să reușiți. 

Termenul ”să vă angajați” este aici destul de literal. 

Există ”necesități” în obținerea succesului care costă bani. Acești bani trebuie munciți pentru: îmbrăcăminte, automobile, coafură ... Oricare ar fi ultima tendință sau modă este necesar să aveți – dacă doriți să fiți luați în serios. Poate nu în toate cazurile, totuși, cei care sunt văzuți pe panourile voastre publicitare și programele și listele cu ”cine este cine” dau crezare acestor lucruri. 

Ca tânăr adult acestea sunt icoanele pe care le vedeți și sunt peste tot. 

Este foarte mult un sistem de caste în fiecare țară, indiferent de cât de formal este declarat. Programarea socială conduce lumea. Cu acest dialog interior vă veți confrunta în timp ce încercați să creați în afara singurei definiții controlate care v-a fost dată vreodată. 

Încercarea să generați orice – bogăție, sănătate, bucurie, un lucru, un loc de parcare bun – se va simți ”ciudată”. Dacă chiar reușește, s-ar putea să simțiți că ați avut ”noroc”. Inițial, nu-l veți vedea ca pe un produs al propriei intenții. 

Creația întotdeauna se manifestă pentru voi. Motivul pentru care nu o vedeți este că a avut loc în matricea de control. Ceea ce vă va ajuta acum, pe măsură ce această matrice de control se prăbușește, este să vă acceptați propriii parametri, idei și dorințe la fel de posibile și valide. Lucruri precum ar fi bogăția fără o educație înaltă, sănătate fără teste și tratamente anuale, succes fără să te afli pe lista ”cine este cine” a cuiva. Aceste lucruri s-ar putea să nu fie pe listele voastre de dorințe, dar sunt prezentate aici ca să vă faceți o idee. 

Acum creați dincolo de matrice. Intențiile și convingerile voastre nu trebuie să fie acceptate de nimeni înafară de voi ca să se manifeste. 

Intrați pe un teritoriu nou. Dacă convingerile și intențiile voastre sunt diferite de orice idee social acceptabilă cu care ați fost vreodată hrăniți – considerați-o o insignă de onoare. Indică faptul că programarea se dizolvă chiar odată cu matricea în sine. 

Nu va fi un moment deosebit de confortabil pentru voi – la început. În anumite momente vă veți lovi de ”norme” acceptate care nu se mai potrivesc cu ceea ce încercați voi să faceți. Când se va întâmpla asta, va fi momentul să respirați adânc și să vă consolidați cunoașterea interioară a Adevărului. Ați știut că acest lucru nu va fi ușor de făcut. Acesta este doar o parte din motivul pentru care sunteți aici să o faceți. 

Sunteți aici ca să arătați calea.

Primul pas este convingerea.

Următorul este intenția.

Finalul este acceptarea. 

Odată ce cele trei sunt active și funcționale, urmează creația. Este lege. 

Vom vorbi mai multe despre asta în zilele următoare. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.

 

 

*Este o folosire ciudată a cuvântului, și după ce am transcris această conversație, s-a confirmat că cuvântul este intenționat folosit. Sensul (în care este folosit) este persistent. Este un mod de-a spune că nu vom renunța cu ușurință.

 

 

Sunt Unul. 

Vom vorbi un pic mai mult despre creație. 

Ceea ce este necesar este convingerea. Este cunoașterea. Motivul pentru care le vine mai ușor celor tineri se datorează lipsei de programare. Cei tineri n-au fost învățați despre imposibilitatea viselor lor. În lipsa opoziției, ei pur și simplu le visează. Apoi nu sunt surprinși când se manifestă și le acceptă cu ușurință ca fiind reale. 

Această stare de ”totul este posibil” și acceptare absolută continuă aproape neîncetat până la pubertate. În acel moment al dezvoltării copilului, ceea ce ”societatea” spune și crede devine centrul atenției. Adolescentul devine ”stânjenit” și/sau ”rușinat” și/sau ”timid” cu privire la sinele său și convingerile și tendințele sale timpurii. ”Învață” că unele dintre aceste lucruri nu sunt acceptate în sens general. 

În acel punct ”să te potrivești” și ”să fii acceptat” de către colegi au prioritate aproape față de orice altceva. 

Ceea se întâmplă când ajunge la vârsta adultă variază, dar în aproape toate cazurile de pe Pământ, acea amprentă inițială a fost puternică și rămâne profund simțită undeva în persoană. Asta este ceea ce motivează acea voce tăcută care adeseori vă oprește acțiunile de ”a crea din aer”. Acel judecător tăcut și puternic. Într-un fel, vreți să fiți acceptați și nu proscriși. 

Asta este programarea despre care vorbesc și a fost intenționată. 

Omul este cunoscut, iar simțul angajamentului față de comunitate este puternic în rasă. Acest simț a fost puternic exploatat și manipulat pentru crearea conformității și supunerii. Aceste atribute sunt considerate necesare ca să fii acceptat social. 

Ceea de ce nu vi s-a vorbit niciodată este puterea voastră intrinsecă. Asta este cheia care vă va debloca manifestarea fiecărui lucru bun. Este o acceptare a fiecărei ”coincidențe” ca fiind determinată de sine. Este încrederea în voi, fără necesitatea conformării. 

Pe măsură ce vă recunoașteți mâna în toate componentele vieții voastre, veți începe să vă perfecționați arta. Pentru că sunteți într-adevăr Maeștri. 

Vom vorbi mai multe despre asta.  

 

Mulțumesc.

 


Traducere Monica Poka

Sursa

Foto: Matt Meisenheimer Photography


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.